Darısı başımıza inşallah diyelim cnm. İşin kötü yanı günlerdir kendi kendime doğum stresi yapıyorum. Korkuyordum. İYüce Rabbim in gücüne gitti demek. Önce bebek bir yaşama yeteneği kazansın değil mi? Daha bebek görülmemiş,kalp atışları başlamamış nasıl doğuracağımı düşünüyordum. Rabbim hepimize hayırlısı olacağı şekilde nasip eylesin inşallah.
Merhaba..
Daha önce üye olmama rağmen bu ilk mesajım. Sadece yazılarınızı takip ederek bilgi edinmeye çalışıyordum. Ama bugün gerçekten çok ihtiyaç duydum. Son adet tarihm 6 Temmuz du. 4 ağustos ve 6 ağustos ta kan testi yaptırdım değerler sırasıyla 99,39 ve 226,81 di. Pozitifti yani. Dün akşam saatlerinde çok hafif bir kanama oldu ve doktora gittik. Kese oluşmadığını söyldei. O an çoookk üzüldüm. Belki yumurtlaman geç oldu , bu bir dış gebelik değil bence hamileleik devam edecek dedi. Kese oluşmaması umudumu kırdı. Arkadaşlar en geç ne zaman oluşur kese?
Arkadaşlar öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum.
Bugün tekrar gitiik doktora çok küçük kese göründü. Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz inşallah. Bakalım ne olacak? Hala tedirginim.
Rabbim hepimize gönlümüzce hayırlı evlatlar versin inşallah.
Merhaba kızlar. Çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük bugün.2 haftadır epey stres yaşadım boş gebelik mi dış gebelik mi diye? Rabbim hepimze hayırlı evlatlar nasip eylesin tamamına erdirsin inşallah. Fakat bugün öğrendimki Rize de epidural normal yapılmıyormuş. Çok üzüldüm. Öyle telkinde bulunuyordum kendime. 1 yıldır buradayım. Küçük bir şehir burası.
Çok sevindim darısı başıma :) Ben de 4+5 hamileyim, geçen hafta kese görünmedi, yarın tekrar gidiyorum dr a. Kendimi şartlamak istemiyorum, burada çok değişik olaylar okudum ama yarın görebilmeyi umut ediyorum :)
Merhaba..
Daha önce üye olmama rağmen bu ilk mesajım. Sadece yazılarınızı takip ederek bilgi edinmeye çalışıyordum. Ama bugün gerçekten çok ihtiyaç duydum. Son adet tarihm 6 Temmuz du. 4 ağustos ve 6 ağustos ta kan testi yaptırdım değerler sırasıyla 99,39 ve 226,81 di. Pozitifti yani. Dün akşam saatlerinde çok hafif bir kanama oldu ve doktora gittik. Kese oluşmadığını söyldei. O an çoookk üzüldüm. Belki yumurtlaman geç oldu , bu bir dış gebelik değil bence hamileleik devam edecek dedi. Kese oluşmaması umudumu kırdı. Arkadaşlar en geç ne zaman oluşur kese?
Canım inşallah darısı başına. Ben de 2 hafta boyunca kendimi şartlamamaya çalıştım ama pek beceremedim. İnsan heveslenmeden edemiyor. Umuyorum ki bugün gözükecek inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Merhaba kızlar. Çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük bugün.2 haftadır epey stres yaşadım boş gebelik mi dış gebelik mi diye? Rabbim hepimze hayırlı evlatlar nasip eylesin tamamına erdirsin inşallah. Fakat bugün öğrendimki Rize de epidural normal yapılmıyormuş. Çok üzüldüm. Öyle telkinde bulunuyordum kendime. 1 yıldır buradayım. Küçük bir şehir burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?