O göründüyse bebek var demektir belki çok miniktir inşallah görünürEvet onu gördü
Ben bebeğimi 8 haftada gördümMerhaba hanımlar ben 6+6 haftalık hamileyim 5 gün önce muane de kese var yolu var bebek yok dedi bekledim bugün bidaha gittim 2 boyutlu büyük ultrason ile bakıldı yine bebek görünmedi cumartesi bidaha çağırdı eğer yine görünmezse sanırım kürtaja alacaklar başına bu durum gelen varmı bekleyeyim mi biraz daha sizce ne yapmam lazım 7 haftadan sonra bebeği gören varmı
İnş bende görürüm perşembe günü gidicem kontrole 8 haftaya girmiş olacam bakalım hayırlısi ise görmeyi nasip etsin rabbimBen bebeğimi 8 haftada gördüm
Icini ferah tut canim gorursun insallahİnş bende görürüm perşembe günü gidicem kontrole 8 haftaya girmiş olacam bakalım hayırlısi ise görmeyi nasip etsin rabbim
İnş canm 6 haftada 2 ayrı doktora gittim ikiside olumsuz dedi çok moralim bozuldu ben şuan kendimi kürtaja hazırlıyorum sanki yok diyecek yineIcini ferah tut canim gorursun insallah
Ne yaptınız acaba ben de de görünmedi 6.haftadaİnş canm 6 haftada 2 ayrı doktora gittim ikiside olumsuz dedi çok moralim bozuldu ben şuan kendimi kürtaja hazırlıyorum sanki yok diyecek yine
Maalesef bende kürtaj oldum bebek gelişmedi hiç kalp atışı duyulmadıNe yaptınız acaba ben de de görünmedi 6.haftada
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah en kısa sürede sağlıcakla nasip etsin.Maalesef bende kürtaj oldum bebek gelişmedi hiç kalp atışı duyulmadı
Amin inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimHakkınızda hayırlısı olsun Allah en kısa sürede sağlıcakla nasip etsin.
Bende aynı durumu yaşadım sizde durum ne oldu 8. Hafta görülmedi kürtaj diyorlarMerhaba hanımlar ben 6+6 haftalık hamileyim 5 gün önce muane de kese var yolu var bebek yok dedi bekledim bugün bidaha gittim 2 boyutlu büyük ultrason ile bakıldı yine bebek görünmedi cumartesi bidaha çağırdı eğer yine görünmezse sanırım kürtaja alacaklar başına bu durum gelen varmı bekleyeyim mi biraz daha sizce ne yapmam lazım 7 haftadan sonra bebeği gören varmı
Selam öncelikle herkese, ben bugün doktora gittim 6 haftalık 20 milim kese var fakat bebek yok dedi. On gün sonra tekrar gel dedi. Kan sonucum 4500 lerdeydi. Karından ultrason ile baktırdım. On gun bekleyeceğim normalde 6 haftada görünmesi gerekiyordu dedi. umarım görünür bu durumu yasayanlariniz varsa paylaşırsanız çok sevinirimIcini ferah tut canim gorursun insallah
Kürtaj oldum bende MalesefBende aynı durumu yaşadım sizde durum ne oldu 8. Hafta görülmedi kürtaj diyorlar
Ben kendi düşsün diye bekleyeceğimKürtaj oldum bende Malesef
Geçmiş olsun Kaçıncı haftada kürtaj oldunuzKürtaj oldum bende Malesef
Benm düşmesi imkansızdı dedi doktor ne kanama ne birşey vardı kese gün geçtikçe büyüyordu o yüzden beklemek bana doğru gelmedi hem o gebelik piskolojisi ile bekelemek daha berbat ne olacaksa olsun bitsin kafasındaydım kürtaj olduktan sonra normal hayatıma döndüm çok şükürBen kendi düşsün diye bekleyeceğim
Benimde hiç kanamam yok ağrım yok kesem büyüyor kaçıncı haftada kürtaj oldunuzBenm düşmesi imkansızdı dedi doktor ne kanama ne birşey vardı kese gün geçtikçe büyüyordu o yüzden beklemek bana doğru gelmedi hem o gebelik piskolojisi ile bekelemek daha berbat ne olacaksa olsun bitsin kafasındaydım kürtaj olduktan sonra normal hayatıma döndüm çok şükür
canım kese 9 hafta ile uyumludu ama bebek 5 hafta da kalmıştı küçülmeye başlamıştı ölçümde hatta yani 9 haftaya kadar bekledim karar verince aynı gün kürtaj oldum 15 aralıkta oldum işlemBenimde hiç kanamam yok ağrım yok kesem büyüyor kaçıncı haftada kürtaj oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?