• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görünüyor.

ya bir seh sorcam 😂 haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda 🥲🥲

ya bir seh sorcam 😂 haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda 🥲🥲
Aslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.

Çokta önemli değil bence sağlıklı olsun yeter 🥰 doktorunuz der zaten biraz daha büyüyünce.
evet ama ben tam 6.haftada gitmek istiyorum doktora çünkü doktorum başka şehirde. sürekli gidip gelemiyorum. ayın 10unda gidicem insallah kalp atışını da duyabiliriz 🥲

Son adet tarihinizin ilk gününü baz alıyorlar hafta hesaplarken ultrasonda 3 4 gün önde çıkıyor ama genelde ama adet tarihi ile ultrason uyumlu mu diye bakılıyor hep

Genelde regl başlangıç tarihinden itibaren hesaplama oluyor uygulamalarda zaten ona göre hesaplıyor bende kalp atışında haftasına baktı söyledi kendi haftamla uyumluydu☺️kese randevu tarihine kadar görünür bence kese sizde kalp atışında 7.haftads duymustuk biz☺️

Şuan 4+1 deyim. 3 gün üst üste kan verdim ilk 13-28-62 ardından 2 gün bekledim 405 çıktı dün. Her gün 2 katından fazla artıyor cuma günü 4+5 olucam doktora randevu aldım hesaplarıma göre 12000 falan olucak beta gözükür mü kese bebek vs

Back