Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese ne zaman görünüyor.
- Konu Sahibi mavimiav
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #5hafta #hamile #gebe gebelik#kese
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sağlıkla gelsin inşallah bnde 5+4 gideceğim. Sizin şuan kaç haftalıkEvet 5 haftalık gebelikte kese görünür 5+2 de gördüm ben
- 6 Mart 2024
- 9.770
- 8.371
- 113
- 28
Aslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.ya bir seh sorcam haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
Sonra kan testi yaptırdınız miAslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.
- 6 Mart 2024
- 9.770
- 8.371
- 113
- 28
ben iki uygulama kullanıyorum. biri ücretli, diğeri ücretsiz. ücretli olan 4+1 diyor, ücretsiz olan 5+0 o yüzden anlamadimAslında bnde çok bilgim yok uygulama araştırmaya göre . Son adet gününde itibaren hesaplaniyor mus.
Çokta önemli değil bence sağlıklı olsun yeter doktorunuz der zaten biraz daha büyüyünce.ben iki uygulama kullanıyorum. biri ücretli, diğeri ücretsiz. ücretli olan 4+1 diyor, ücretsiz olan 5+0 o yüzden anlamadim
- 28 Ekim 2022
- 6.733
- 17.171
- 178
- 28
- 6 Mart 2024
- 9.770
- 8.371
- 113
- 28
evet ama ben tam 6.haftada gitmek istiyorum doktora çünkü doktorum başka şehirde. sürekli gidip gelemiyorum. ayın 10unda gidicem insallah kalp atışını da duyabilirizÇokta önemli değil bence sağlıklı olsun yeter doktorunuz der zaten biraz daha büyüyünce.
İnşallah bende görürüm yerleşme kanamanız oldu mu kaçıncı gündeEvet 5 haftalık gebelikte kese görünür 5+2 de gördüm ben
Maşallah. Bende yarın gideceğim 5+4 ama bugün kanama gibi birşey oldu canım sıkıldı dizinde oldu mi bu aralarBen de 5 haftalıkken gördüm.
bi sonraki haftada kalp atışını duydum.
- 28 Ekim 2022
- 6.733
- 17.171
- 178
- 28
Hayır ben şuanda 17 haftalık hamileyim .Maşallah. Bende yarın gideceğim 5+4 ama bugün kanama gibi birşey oldu canım sıkıldı dizinde oldu mi bu aralar
İnşallah bir sıkıntı yoktur .Hayır ben şuanda 17 haftalık hamileyim .
Son adet tarihinizin ilk gününü baz alıyorlar hafta hesaplarken ultrasonda 3 4 gün önde çıkıyor ama genelde ama adet tarihi ile ultrason uyumlu mu diye bakılıyor hepya bir seh sorcam haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
- 28 Ekim 2022
- 6.733
- 17.171
- 178
- 28
Yok bir sorun.İnşallah bir sıkıntı yoktur .
Cinsiyetine doktor erkek demisti.
Genelde regl başlangıç tarihinden itibaren hesaplama oluyor uygulamalarda zaten ona göre hesaplıyor bende kalp atışında haftasına baktı söyledi kendi haftamla uyumluydukese randevu tarihine kadar görünür bence kese sizde kalp atışında 7.haftads duymustuk bizya bir seh sorcam haftayı nasıl hesaplıyorsunuz? benim son reglimin ilk günü 4 mayıs. ama doktorum reglden 3 gün önce değerim 306 çıktığı için erken döllenmiş olabilir demişti. haftası için ultrasonda bakıp söyleyebiliriz dedi. ilk ultrasonum da 10 haziranda
- 10 Temmuz 2010
- 292
- 125
- 323
Evet olmuştu 4+5 de sonra progestan kullandım hep olmadı başka 9. Haftadayım şuanİnşallah bende görürüm yerleşme kanamanız oldu mu kaçıncı günde
- 3 Mart 2024
- 188
- 53
- 13
- 23