Kese ne zaman görülür

Erken gitmeyin sabırlı olun vajinal kontrol yapıyorlar sonra kanamalar oluyor çoğu kişide bekleyın … 10 gun gecsın adetinizin üstünden en azından karından kontrol yapılır . Hayırlı olsun
Yani çarşamba günü falan gitsem karından kese göremezler mi ben zaten alttan baktırmayı düşünmüyorum korkuyorum birşey olur diye

14 Kasımdı benımki 30 aralıkta gördük hemde kalbınıde dinlemiş olduk . Acele etmeyın geç döllenmede olabilir bekleyın . Ayın 10 unda görürsünüz büyük ihtimal
Ama ben hamileliğimi adete 7 gün vardı daha beta 19 ile öğrendim hatta adetten sonra hemen tutmuş olabileceğini düşündüm çünkü çok az kişi adete 7 gün kala öğreniyor

Bende regl günüme 7 gün vardı beta 19 ile öğrendim gerçekten erken öğrenmek çok kötü sabırsızlanıyorum çok

Bende regle 10 kala gördüm, batta kontrole gittim yılbaşında doktorum tatilde diye kan tahlil sonucumu yarın öğreneceğim doktor bile görmüyorum ama korkma çok erken diye 30 kez söyledi ama ben hala korkuyorum

Bende henüz kalp atışı duymadım. Şu an boş gebelik araştırıyorum. O nasıl oluyor bilgim yok.

Bence bunu yapmayın, ben yaptım çok pişmanım. Aşırı pişman oldum rüyalarımda gördüm hangi kaşığım ağrısa ona baktım. Şuan saldım, doktorum sa bakıp kendini korkutma dedi. Lütfen bakmayın keşke bende bakmasaydım. Beni bir tık panik yaptı doktorun odasına girene kadar kalbim uçacaktı.

Benim sağ kasığım yumurtlamadan berli ağrıyor hala ağrıyor sağ tarafım acaba o taraftan tuttuğu için mi

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda Rabbim gönlünüze göre versin

Önüme hep kötü olaylar geliyor. İnsan araştırmadan bakmadan duramıyor. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…