- 9 Kasım 2024
- 339
- 81
- 13
- 23
- Konu Sahibi meryem2132
-
Kesenin içi boştur falan diye çok korkuyorumKalp atışı için erken gibi. Haftaya cuma anca duyulur. Beta tekrarladınız mı
2500 üzeri olunca kese görünüyor. Siz pazartesi gidin o zaman kese içinBugün yaptırdım işte sabah 9 da kan verdim paylaştığım gibi çıktı doktor dedi ki 1000 e kadar algılıyor makina ama 1000 den fazla
Yani çarşamba günü falan gitsem karından kese göremezler mi ben zaten alttan baktırmayı düşünmüyorum korkuyorum birşey olur diyeErken gitmeyin sabırlı olun vajinal kontrol yapıyorlar sonra kanamalar oluyor çoğu kişide bekleyın … 10 gun gecsın adetinizin üstünden en azından karından kontrol yapılır . Hayırlı olsun
Bende henüz kalp atışı duymadım. Şu an boş gebelik araştırıyorum. O nasıl oluyor bilgim yok.Kesenin içi boştur falan diye çok korkuyorum
Son adet tarihiniz nedirYani çarşamba günü falan gitsem karından kese göremezler mi ben zaten alttan baktırmayı düşünmüyorum korkuyorum birşey olur diye
30 kasımSon adet tarihiniz nedir
14 Kasımdı benımki 30 aralıkta gördük hemde kalbınıde dinlemiş olduk . Acele etmeyın geç döllenmede olabilir bekleyın . Ayın 10 unda görürsünüz büyük ihtimal30 kasım
Ama ben hamileliğimi adete 7 gün vardı daha beta 19 ile öğrendim hatta adetten sonra hemen tutmuş olabileceğini düşündüm çünkü çok az kişi adete 7 gün kala öğreniyor14 Kasımdı benımki 30 aralıkta gördük hemde kalbınıde dinlemiş olduk . Acele etmeyın geç döllenmede olabilir bekleyın . Ayın 10 unda görürsünüz büyük ihtimal
değer belli değil ki 3 bin de 5 bin de olabilir bin de olabilir. genelde sata göre 5 artilarda kese 6 artilarda kalp duyulabilir. yaPeki kaç gün içinde 3 bin olur bu değer
Sizinkidr sağlıkla gelsin inşallah14 Kasımdı benımki 30 aralıkta gördük hemde kalbınıde dinlemiş olduk . Acele etmeyın geç döllenmede olabilir bekleyın . Ayın 10 unda görürsünüz büyük ihtimal
Hmm anladım çok çok teşekkür ederim yorumlarınız içindeğer belli değil ki 3 bin de 5 bin de olabilir bin de olabilir. genelde sata göre 5 artilarda kese 6 artilarda kalp duyulabilir. ya
AminSizinkidr sağlıkla gelsin inşallah
evet canım salı gitsen görürsün insaallahAma şuan beta 1200 falan ise çünkü 1000 den büyük olarak görünüyor salıya kadar 5 bini geçmiş olmuyor mu
Çok sağolun Allah razı olsunevet canım salı gitsen görürsün insaallah
Bende regl günüme 7 gün vardı beta 19 ile öğrendim gerçekten erken öğrenmek çok kötü sabırsızlanıyorum çok
Bende henüz kalp atışı duymadım. Şu an boş gebelik araştırıyorum. O nasıl oluyor bilgim yok.
Benim sağ kasığım yumurtlamadan berli ağrıyor hala ağrıyor sağ tarafım acaba o taraftan tuttuğu için miBence bunu yapmayın, ben yaptım çok pişmanım. Aşırı pişman oldum rüyalarımda gördüm hangi kaşığım ağrısa ona baktım. Şuan saldım, doktorum sa bakıp kendini korkutma dedi. Lütfen bakmayın keşke bende bakmasaydım. Beni bir tık panik yaptı doktorun odasına girene kadar kalbim uçacaktı.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda Rabbim gönlünüze göre versinBende regle 10 kala gördüm, batta kontrole gittimyılbaşında doktorum tatilde diye kan tahlil sonucumu yarın öğreneceğim doktor bile görmüyorum ama korkma çok erken diye 30 kez söyledi ama ben hala korkuyorum
Önüme hep kötü olaylar geliyor. İnsan araştırmadan bakmadan duramıyor. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederBence bunu yapmayın, ben yaptım çok pişmanım. Aşırı pişman oldum rüyalarımda gördüm hangi kaşığım ağrısa ona baktım. Şuan saldım, doktorum sa bakıp kendini korkutma dedi. Lütfen bakmayın keşke bende bakmasaydım. Beni bir tık panik yaptı doktorun odasına girene kadar kalbim uçacaktı.
Amin amin aminÖnüme hep kötü olaylar geliyor. İnsan araştırmadan bakmadan duramıyor. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?