- 9 Kasım 2024
- 339
- 81
- 13
- 23
- Konu Sahibi meryem2132
-
Ben 6+4 te gidip hem kalp atışı hem keseyi gormustumKese 3000 binlerde gözüküyor diye biliyorum
Peki kaç gün içinde 3 bin olur bu değerKese 3000 binlerde gözüküyor diye biliyorum
2 günde iki katı artıyor canım 1 haftaya olur geçer bile şuan kaç haftalık hamilesin hafta da önemli bazen keseyi görüp kalp atışını geç duyanda oluyorPeki kaç gün içinde 3 bin olur bu değer
Benim 2688 de kese görüldü. Ertesi gün de 4500 e yakın çıktıMerhabalar aralık 27 sinde 87 olan betam bugün >1000 çıktı regl gecikmemin 3.günü bugün bana artış biraz fazla mı geldi anlamadım ki ne zaman randevu alıp hastaneye gitmeliyim acaba kese ve kalp atışı için
İlk verdiğiniz kan ile arasında 6 gün var artışı normal fazla değil bazılarında 6 hafta gözüküyor kalp atışı kese bazılarında 8 haftaya kadar uzayabiliyorMerhabalar aralık 27 sinde 87 olan betam bugün >1000 çıktı regl gecikmemin 3.günü bugün bana artış biraz fazla mı geldi anlamadım ki ne zaman randevu alıp hastaneye gitmeliyim acaba kese ve kalp atışı için
değeriniz 1000 den büyük çıkmış bu 2000 de olabilir 1500 de bir kaç gün sonra gitseniz kese görülecektir.Merhabalar aralık 27 sinde 87 olan betam bugün >1000 çıktı regl gecikmemin 3.günü bugün bana artış biraz fazla mı geldi anlamadım ki ne zaman randevu alıp hastaneye gitmeliyim acaba kese ve kalp atışı için
Bende regl günüme 7 gün vardı beta 19 ile öğrendim gerçekten erken öğrenmek çok kötü sabırsızlanıyorum çokBen 4+4 günlükken gittim, hiç bir şey göremedik. Kan verdim doktorum yarın arayıp ne zaman gidebileceğimi söyleyecekmiş planlamayı ona göre yapacak, beta 3000 çıkmadan sanırım göremiyoruzben çok erken farketmişim
Peki 1200 ise mesela yarınki değerim 2400 falan mı olmuş olacak eğer öyleyse salı günü gitsem çok rahatlıkla görürüm demek mi yanideğeriniz 1000 den büyük çıkmış bu 2000 de olabilir 1500 de bir kaç gün sonra gitseniz kese görülecektir.
Ama şuan beta 1200 falan ise çünkü 1000 den büyük olarak görünüyor salıya kadar 5 bini geçmiş olmuyor muİlk verdiğiniz kan ile arasında 6 gün var artışı normal fazla değil bazılarında 6 hafta gözüküyor kalp atışı kese bazılarında 8 haftaya kadar uzayabiliyor
Yaa ben ne zaman gidim sizce sabırsızlanıyorum çokBenim 2688 de kese görüldü. Ertesi gün de 4500 e yakın çıktı
Şuan cumartesi 5 olacak ben çok erken öğrendim gebeliğimi adete 7 gün kala beta 19 ile öğrendim2 günde iki katı artıyor canım 1 haftaya olur geçer bile şuan kaç haftalık hamilesin hafta da önemli bazen keseyi görüp kalp atışını geç duyanda oluyor
Yarın gitseniz kese görünür benceYaa ben ne zaman gidim sizce sabırsızlanıyorum çok
Salı yâda çarşamba gitsem 5+3 veya 4 ile kalp atışı duyabilir miyim pekiYarın gitseniz kese görünür bence
Kalp atışı için erken gibi. Haftaya cuma anca duyulur. Beta tekrarladınız mıSalı yâda çarşamba gitsem 5+3 veya 4 ile kalp atışı duyabilir miyim peki
Bugün yaptırdım işte sabah 9 da kan verdim paylaştığım gibi çıktı doktor dedi ki 1000 e kadar algılıyor makina ama 1000 den fazlaKalp atışı için erken gibi. Haftaya cuma anca duyulur. Beta tekrarladınız mı
Erken gitmeyin sabırlı olun vajinal kontrol yapıyorlar sonra kanamalar oluyor çoğu kişide bekleyın … 10 gun gecsın adetinizin üstünden en azından karından kontrol yapılır . Hayırlı olsunYaa ben ne zaman gidim sizce sabırsızlanıyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?