5. Haftada kalp atışı dinletmiyorlar genelde.Bence erken gitmişsin. 6. Haftada vajinal muayene ile kalp sesini duyabilirsin. Haftaya belli olur yani umutsuzluga kapılmaKızlar 5hafta 6 günlükken kalp atışlarını duymak ümidiyle gitmiştik hastaneye ama sabah hafiften başlayıp çoğalan kanamayla randevuyu erken saate alıp erken gittik, kese büyümemiş gerekenden küçükmüş ve düşük olabilirim kesem 5 mm di. Kalp atışı bile duyamadık Haftaya kontrole gideceğim, böyle bir durum yaşayan oldu mı düşük de olmadım kanamam çok az damla damla geliyor daha sonradan kesesi büyüyen oldu mu
Kanamam olduğu için korkuyorum doktor düşük olabilir kendini umutlandırma yüzde 1 ihtimal dedi5. Haftada kalp atışı dinletmiyorlar genelde.Bence erken gitmişsin. 6. Haftada vajinal muayene ile kalp sesini duyabilirsin. Haftaya belli olur yani umutsuzluga kapılma
İçinde bebek anca oluşmuştur. Bende 5+4te gittim erken gebelik kesesi dedi haftaya gel dedi. Boyut vs söylemedi. Haftaya 6+4te gittim. Vajinal muayene ile kalp sesini duydum. Bebek anca oluşmuştur. Bebek olusasiya kese yavaş buyuyebiliyormus.Kesem en son çarşamba gittim 5 mm ydi küçükmüş yani geçen haftaya göre fazla büyümemiş
Burda bir arkadaş daha kesem 5mm,4 mm falan yazıp başlık açmıştı. Sonraki hafta kalp sesini falan her şeyi duydu sanırım :)Kesem en son çarşamba gittim 5 mm ydi küçükmüş yani geçen haftaya göre fazla büyümemiş
Kanamam olduğu için çok korkuyorum çünkü böyle minik minik parçalar geliyor küçük idrarımı yaparken korkuyorumİçinde bebek anca oluşmuştur. Bende 5+4te gittim erken gebelik kesesi dedi haftaya gel dedi. Boyut vs söylemedi. Haftaya 6+4te gittim. Vajinal muayene ile kalp sesini duydum. Bebek anca oluşmuştur. Bebek olusasiya kese yavaş buyuyebiliyormus.
Ümitlenmek istemiyorum çok üzgünüm çünkü daha çok yıpranmaktan korkuyorum İnşallah sağlıklıysa benimle kalsınBurda bir arkadaş daha kesem 5mm,4 mm falan yazıp başlık açmıştı. Sonraki hafta kalp sesini falan her şeyi duydu sanırım :)
Parça geliyorsa sıkıntı o zaman büyük ihtimal düşük yapiyorsundur. Ama lekelenme şeklindeyse böyle damla damla o normalKanamam olduğu için çok korkuyorum çünkü böyle minik minik parçalar geliyor küçük idrarımı yaparken korkuyorum
Başka bir doktora daha gitseydin? Sana progestan falan vermedi heralde doktor düşecek diye? Sağlıksızsa zaten vücut atmaya çalışır. Sağlıkliysa tutunmaya devam eder. Hakkinda hayırlısı olsunÜmitlenmek istemiyorum çok üzgünüm çünkü daha çok yıpranmaktan korkuyorum İnşallah sağlıklıysa benimle kalsın
Kendi doktorum verdi ama ilk gün kullandım sadece iğne olarak verdi diğer doktora gittiğimde ise ben olsam sana bunu vermezdim çünkü sana Şuan ne zararı var ne faydası dedi bu sen elimden geleni yaptım diyebilmen içindir dediBaşka bir doktora daha gitseydin? Sana progestan falan vermedi heralde doktor düşecek diye?
İnşallahBaşka bir doktora daha gitseydin? Sana progestan falan vermedi heralde doktor düşecek diye? Sağlıksızsa zaten vücut atmaya çalışır. Sağlıkliysa tutunmaya devam eder. Hakkinda hayırlısı olsun
Bu haftalarda geliyor zaten belirtiler. Beklemekten başka çaresi yok. Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini fazla. Gerçekten saglikliysa zaten seninle kalır. Düşüyorsa demek ki sağlıksız.Böyle karınca kadar minicik parçalar geliyor inanın bilmiyorum ne olduğunu hamileliğin başlarında yaşamadığım miğde bulantısını baş dönmesini şimdi yaşıyorum
İnşallah hayırlısı olur sağlıklıysa benimle kalsınBu haftalarda geliyor zaten belirtiler. Beklemekten başka çaresi yok. Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini fazla. Gerçekten saglikliysa zaten seninle kalır. Düşüyorsa demek ki sağlıksız.
Merhaba son durumunuz nedir acaba ben de benzer şeyler yaşıyorum şu andaİnşallah hayırlısı olur sağlıklıysa benimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?