Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese küçük bebek büyük
- Konu Sahibi magnola
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kese küçük
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Düşük yaşadım maalesef. Ama Allah'tan ümit kesilmez. Bu süreçte bol bol havuç suyu ve normal su tuketmeniz süreci iyileştirebilir mis. Ben çok geç öğrendimMerhaba durumunuz ne oldu acaba bende aynıyım
Havuç suyu mu havuç yiyorum onu duymuştum üzüldüm sizin içinDüşük yaşadım maalesef. Ama Allah'tan ümit kesilmez. Bu süreçte bol bol havuç suyu ve normal su tuketmeniz süreci iyileştirebilir mis. Ben çok geç öğrendim
Doktor sağlıksız olduğunu ve vücudun bunu istemeyeceğini söylemişti zaten, ama yine de araştırmalara giriştim. Farklı sitelerde aynı problemi yaşayan ve çocuğu doğmuş olan anneleri okudum. Orda yazıyordu havuç suyu ve bol su. Derken zaten aynı gün düşük yaşadım maalesef. O nedenle diyorum belki daha önce öğrenmem işe yaratabilirdi. (Sekizinci haftaya girerken doktora gitmiştim)Kürtaj mı oldunuz kendi mi düştü acaba
Çok geçmiş olsun inşallah saglikli bir gebeliginiz olur tez zamanda inanın bende bilmiyorum ne olacakDoktor sağlıksız olduğunu ve vücudun bunu istemeyeceğini söylemişti zaten, ama yine de araştırmalara giriştim. Farklı sitelerde aynı problemi yaşayan ve çocuğu doğmuş olan anneleri okudum. Orda yazıyordu havuç suyu ve bol su. Derken zaten aynı gün düşük yaşadım maalesef. O nedenle diyorum belki daha önce öğrenmem işe yaratabilirdi. (Sekizinci haftaya girerken doktora gitmiştim)
İnşallah, teşekkür ederim Rabb'im çocuğunuzu size bağışlasın. Dediğim gibi yorumlarda çocuğuna kavuşan bir çok kadın okumuştum. Siz o nedenle ümidinizi kesmeyin. Karnınızda şuan bir bebeğin döllenmiş olması bile bir mucize iken ümit etmek için çok sebep varÇok geçmiş olsun inşallah saglikli bir gebeliginiz olur tez zamanda inanın bende bilmiyorum ne olacak
Şu bir haftada öyle şeyler yaşadım ki doktor çok önemli bana iğne kürtaj neler dedi yaptırmadım beklemek istiyorum dedimİnşallah, teşekkür ederim Rabb'im çocuğunuzu size bağışlasın. Dediğim gibi yorumlarda çocuğuna kavuşan bir çok kadın okumuştum. Siz o nedenle ümidinizi kesmeyin. Karnınızda şuan bir bebeğin döllenmiş olması bile bir mucize iken ümit etmek için çok sebep var
Evet çok iyi anlıyorum sizi, bana da aynısını demişti ve ben de bebeğe şans vermek istemiştim. Bu doktorlara söylemesi kolay bir şey olsa da biz o muayeneye giderken ne hayallerle gidiyoruz çünkü... Siz bebeğinize güvenin . Tabii ki dua da edin en hayırlısı neyse Rabb'im kolaylığıyla ulaştırsın. Biliyorum zor ama moreliniz iyi oldukça bir şeyler daha kolay oluyor, tekrar diyorum bir mucizeye sahipsiniz ümidinizi kaybetmeyinŞu bir haftada öyle şeyler yaşadım ki doktor çok önemli bana iğne kürtaj neler dedi yaptırmadım beklemek istiyorum dedim
Çok sağolun inşallah doktorlar için sadece bir vakadan ibaretiz malesefEvet çok iyi anlıyorum sizi, bana da aynısını demişti ve ben de bebeğe şans vermek istemiştim. Bu doktorlara söylemesi kolay bir şey olsa da biz o muayeneye giderken ne hayallerle gidiyoruz çünkü... Siz bebeğinize güvenin . Tabii ki dua da edin en hayırlısı neyse Rabb'im kolaylığıyla ulaştırsın. Biliyorum zor ama moreliniz iyi oldukça bir şeyler daha kolay oluyor, tekrar diyorum bir mucizeye sahipsiniz ümidinizi kaybetmeyin
- 14 Haziran 2024
- 3
- 0
- 1
- 27
Merhaba sizin durumunuz nasıl oldu? Doktor bana da kese bebeğe göre küçük gibi dedi. Bir hafta bekleyip bakalım dediHavuç suyu mu havuç yiyorum onu duymuştum üzüldüm sizin için
- 25 Ekim 2024
- 77
- 12
- 3
- 31
Merhaba aynı durumdayım son durumunuz nedir
Merhaba sizin durumunuz nasıl oldu? Doktor bana da kese bebeğe göre küçük gibi dedi. Bir hafta bekleyip bakalım dedi
- 16 Kasım 2024
- 39
- 2
- 1
- 21
Son durumunuz nedirMerhaba sizin durumunuz nasıl oldu? Doktor bana da kese bebeğe göre küçük gibi dedi. Bir hafta bekleyip bakalım dedi