Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hematomadanmi bahs ediyorsunuz?Merhaba, hamileliğimin başından beri kanama yaşıyorum.12 haftalık hamileyim. Kanama alamlarım hep var ne yazık ki. Ancak ağrımdan ötürü doktora gittim bugün ve kesede de kanama olduğunu söyledi. Çok korktum çok üzüldüm. Bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba
Merhaba bende kese dışında kanama alanı var.8 haftalık hamileyim.hergun iki tane progestan iğne ve 3 adet fitil kullanıyorum.ayni zamanda folik asit kullanıyorum.doktor zamanla düzeleceğini söyledi.korkmayin progestan ilacı vermiştir doktorunuz düzenli kullanın.Allahin izniyle düzelecektirMerhaba, hamileliğimin başından beri kanama yaşıyorum.12 haftalık hamileyim. Kanama alamlarım hep var ne yazık ki. Ancak ağrımdan ötürü doktora gittim bugün ve kesede de kanama olduğunu söyledi. Çok korktum çok üzüldüm. Bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba
Kese dışı kanamaya artık alışmıştım ama kesede oluşu beni çok korkuttu. İnşallah hepimizin düzelirMerhaba bende kese dışında kanama alanı var.8 haftalık hamileyim.hergun iki tane progestan iğne ve 3 adet fitil kullanıyorum.ayni zamanda folik asit kullanıyorum.doktor zamanla düzeleceğini söyledi.korkmayin progestan ilacı vermiştir doktorunuz düzenli kullanın.Allahin izniyle düzelecektir
Merhaba, galiba olabilir ama kesede kan var dediler aynı şey mi acabaHematomadanmi bahs ediyorsunuz?
Evet ayni.Bendr ayni durumdayim.Doktor ilac yazdi.Pazartesine randevum var.InsAllah guzel olur herseyMerhaba, galiba olabilir ama kesede kan var dediler aynı şey mi acaba
Doktorunuz neler dedi peki geçer dedi miEvet ayni.Bendr ayni durumdayim.Doktor ilac yazdi.Pazartesine randevum var.InsAllah guzel olur hersey
Ya doktoruma birkaç kez sormama rağmen şu an gerekli olmadığını söylediKese içinde kanama varsa hastanede yatmaniz gerekiyor
Ama korkuyorum çokKese içinde kanama varsa hastanede yatmaniz gerekiyor
Evet merak etmeyin zaten cogu hamilelikde oliyormus korkmayin.Kanamanin gecmesi icin ilac yazdi.Zamaninda iciyorum ilaci.10 gun sonra tekrar gel bakalim dedi.Geldikden sonra sizinlede paylasirim durumu.Burda okumusdum bir hanim efendide bizimle ayni durumdaymis saglikla almis kucagina.Icinizi ferah tutun.Stress yapmayinSizin doktor ne dedi peki ilac yazdimi?Doktorunuz neler dedi peki geçer dedi mi
Agir kaldirma dedi birde .Fazla yolculuk yapmayin.Bende agir kaldirmakdan olmus qaliba.Oyle dedi.Sizde kendinize dikkat edin.Agir filan kaldirmayin.Doktorunuz neler dedi peki geçer dedi mi
Agir kaldirma dedi birde .Fazla yolculuk yapmayin.Bende agir kaldirmakdan olmus qaliba.Oyle dedi.Sizde kendinize dikkat edin.Agir filan kaldirmayinDoktorunuz neler dedi peki geçer dedi mi
Galiba sizin kanama alanınız var ama kesenin içinde kanama yok anladığım kadarıyla. Benimde aynı süreçler oldu ama bu sefer kesenin içinde kan gözüktüEvet merak etmeyin zaten cogu hamilelikde oliyormus korkmayin.Kanamanin gecmesi icin ilac yazdi.Zamaninda iciyorum ilaci.10 gun sonra tekrar gel bakalim dedi.Geldikden sonra sizinlede paylasirim durumu.Burda okumusdum bir hanim efendide bizimle ayni durumdaymis saglikla almis kucagina.Icinizi ferah tutun.Stress yapmayinSizin doktor ne dedi peki ilac yazdimi?
Benim kanama alanım vardı günde 2 progesteron verdi doktorum hala kullanıyorum ama 1 ay sonra geçmişti. Ama dışarıya leke kanama vb olmadı. Eğer olursa hastanede yatacaksin demislerdriAma korkuyorum çok
Kusmak için zorlamak çok kusmak ağır kaldırmak cinsel ilişki çok ayakta kalmak yükseğe uzanmak merdiven çıkmak vb daha da artırıyor. Ben de 11+3 günluk hamileyim kanama alanı 6. Haftada varduAma korkuyorum çok
Benim 2 aydır full yatıyorum evde ama Hamileliğimin başından beri kanamam çok çok fazla. Şükür sizinki durmuş. İnşallah benimde her şey normalde dönerKusmak için zorlamak çok kusmak ağır kaldırmak cinsel ilişki çok ayakta kalmak yükseğe uzanmak merdiven çıkmak vb daha da artırıyor. Ben de 11+3 günluk hamileyim kanama alanı 6. Haftada vardu
Bendede kesenin icinde canimGaliba sizin kanama alanınız var ama kesenin içinde kanama yok anladığım kadarıyla. Benimde aynı süreçler oldu ama bu sefer kesenin içinde kan gözüktü
İnşallah rabbim hepimize sağlıkla hayırla doğurup büyütmeyi nasip etsinBenim 2 aydır full yatıyorum evde ama Hamileliğimin başından beri kanamam çok çok fazla. Şükür sizinki durmuş. İnşallah benimde her şey normalde döner
Ciddi misiniz beni çok korkuttular. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum sonra kendi doktoruma gittim. O da hastanede yatmama gerek olmadığını söyledi. Bekleyeceğiz dedi. İlaçlarımı kullanıyorum ben de ama bebeğimiz iyi olsun büyüsün sağlıklı olsun istiyorumBendede kesenin icinde canim