• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese haftasından buyuk bebek yok

Canım benım durum cok karıstı.dun tekrar doktora gıtmıstım kan degerıme gore kesınlıkle 6 haftalık bır keseyı karından goremeyecegını soyledı.kan degerım 1123.3 cıktı.o gordugu seyın kese degılde bır kanams alanı oldugunu söyledı.buseferde dıs gebelık olabılır dedı.yada kanama alanının yanında kese olusabılır dedı.yarına kan ıstedı tekrar.degerım 2 ye katlamıs cıkarsa saglıklı bır gebelık dıyebılırım dedı.aklım karma karısık.kan degerım dusık cıkarsa oyle gıdecegım doktora
Hakkında hayırlsıı olsun canım
güzel haberler olur inşallah
alttan bakınca görür canım.
hiç canını sıkma hayırlsı her zaman
sonuçtan heberdar et beni
allaha emanet ol

Bence baska dr a gidin .Bana da bebegin kalbi atmiyor kurtaj olabilirsin dediler 5 gun sonra duyduk kalbini dr a kalsa almis gecmisti.
Merhaba benim de 8+1 de kalbini duyamadı doktor kese boyutu ve şeklinde bir problem yok 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın başka bir doktora da gidicem siZin yazıyı görünce bi umutlandım inşallah duyarım:/

Merhaba benim de 8+1 de kalbini duyamadı doktor kese boyutu ve şeklinde bir problem yok 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın başka bir doktora da gidicem siZin yazıyı görünce bi umutlandım inşallah duyarım:/
Insallah Allah yardimciniz olsun .Elinizi karniniza koyup 99 kez El Mübdî esmasini okuyun.

Teşekkürler Allah razı olsun okuyayım :dua:
Beklemek cok zor ben cok aglamistim .Bazen dr lar insan olduğumuzu unutup duvara söylüyor gibi pat pat söylüyorlar. Sonra da agladigim icin uzuldum zehir ettiler kac gunumu .

Beklemek cok zor ben cok aglamistim .Bazen dr lar insan olduğumuzu unutup duvara söylüyor gibi pat pat söylüyorlar. Sonra da agladigim icin uzuldum zehir ettiler kac gunumu .
Karmakarışık duygular yaşıyorum ben de ağlıyorum sonra da vardır bir hikmeti diyorum düzeliyorum falan hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkkımızda bana umut oldu yazınız çok sağolun

Karmakarışık duygular yaşıyorum ben de ağlıyorum sonra da vardır bir hikmeti diyorum düzeliyorum falan hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkkımızda bana umut oldu yazınız çok sağolun
Insallah duyarsın o sesi ,kulaklarina dolar .Dunyanin en guzel ritmi.

bende dr a yarin gitcem kizlar... 6+3 üz bizde.. inşallah hepimiz bebislerimizin kalp atışını duyarız.. benim için de dua edin
İnşallah yarın sızın için guzel gecer.bende yarın kan verecegım.inşallah benım degerımde 2ye katlar.da şu dıs gebelık meselesını kapatmiş olurum.

evet canim 3. gebeligim ilk çocuğumdan once de 2 düşüğüm oldu çok şükür sonra saglikli doğum yaptim
Benımde ılk cocugumdan once 1 tane kurtajla sonlanan gebelıgım olmustu.8 haftalıkken kalbi durmustu malesef.cocukların kac yasında.

evet canim 3. gebeligim ilk çocuğumdan once de 2 düşüğüm oldu çok şükür sonra saglikli doğum yaptim

Geçmiş olsun
Kan tahlil sonucu çıktı mı? Bildiğim kadarı ile kan sonucu en az 5000 olmadan kese içinde bebek görünmüyor küçük olduğu icin

Noldu cnm insallah kalp atislarini duymussundur

Back
X