• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese haftasından buyuk bebek yok

Yasmize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
1.301
804
123
Merhaba arkadaslar.cumartesı test yaparak hamıle oldugumu ogrendım.dünde doktora gıttım.4 yada 5 haftalık beklerken kesenın 6 hafta 1 gunluk seklınde göründüğünü soyledı doktorum.fakat ıcerısınde bebek yok.adet tarıhim mayıs bası oldugu için ve mayısta korundugum için haftasını goruntüsune gore dıyebılecegını soyledi.adet dongum 3 aydan 3 aya oluyordu.yumurtlamamda gec oluyordu yanı.Bunun uzerıne bırde kesenın sonuna dogru sanki sekılde bozuklukta var dedı.ama kasılma varsa rahımde oda o sekıl gosterıyor olabılır dedı.aranızda benım gıbı gebelık baslarında bu durum ıle karsı karsıya gelen varmı.?

Merhaba arkadaslar.cumartesı test yaparak hamıle oldugumu ogrendım.dünde doktora gıttım.4 yada 5 haftalık beklerken kesenın 6 hafta 1 gunluk seklınde göründüğünü soyledı doktorum.fakat ıcerısınde bebek yok.adet tarıhim mayıs bası oldugu için ve mayısta korundugum için haftasını goruntüsune gore dıyebılecegını soyledi.adet dongum 3 aydan 3 aya oluyordu.yumurtlamamda gec oluyordu yanı.Bunun uzerıne bırde kesenın sonuna dogru sanki sekılde bozuklukta var dedı.ama kasılma varsa rahımde oda o sekıl gosterıyor olabılır dedı.aranızda benım gıbı gebelık baslarında bu durum ıle karsı karsıya gelen varmı.?
Bence baska dr a gidin .Bana da bebegin kalbi atmiyor kurtaj olabilirsin dediler 5 gun sonra duyduk kalbini dr a kalsa almis gecmisti.

Bence baska dr a gidin .Bana da bebegin kalbi atmiyor kurtaj olabilirsin dediler 5 gun sonra duyduk kalbini dr a kalsa almis gecmisti.
Canım haftays randovu verdı.aslında ıyı bı bır doktor dıye duydum.o nedenle oraya gıttım.özel dı ama.bakalım.haftaua gorunmesse bıraz daha bekleyıp baska bır doktora gıtmeyı dusunuyorum.cok sitresli bır dönem ne yazıkkı bizler için.

Arkadaslar yokmu boyle bır durumla karşılaşıp gebelıgıne saglıklı bır şekilde devam eden.

Bazen 7-8. Haftada bebek görünüyor. Biraz bekleyin ve tecrübeli bir dr a gidin.ayni gün içinde 1 dr görürken diğerinin göremediği bile oluyor

Arkadaslar yokmu boyle bır durumla karşılaşıp gebelıgıne saglıklı bır şekilde devam eden.
BEnde keseyi görmeye gittiğimde kese bozuk gibi dedi ve radyolojiye gönderdi . O raporda da kese gerginliğini kaybetmiş yazıyordu . Tabi korku endişe kaplıyor insanı . 13 gün sonra başka doktora gittik bebeği de kalp atışını da duyduk şuan 8 haftadayım

BEnde keseyi görmeye gittiğimde kese bozuk gibi dedi ve radyolojiye gönderdi . O raporda da kese gerginliğini kaybetmiş yazıyordu . Tabi korku endişe kaplıyor insanı . 13 gün sonra başka doktora gittik bebeği de kalp atışını da duyduk şuan 8 haftadayım
Canım bende tedırgın bır bekleyıs içindeyim.sonuc ne olacak bilmiyorum.kürtajdanda korkuyorum.

7 ve 8 haftadan sonra net bir şey söyleyebiliyorlar.
hakkınızda hayırlısı olsun.
sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah
2 çocuk annesiyim..
1 boş gebeliğim var anne olarak etkileniyor insan ama herşeyin hayırlısı tabiki..
isterseniz başka bir drye daha gidin tavsiyem.

7 ve 8 haftadan sonra net bir şey söyleyebiliyorlar.
hakkınızda hayırlısı olsun.
sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah
2 çocuk annesiyim..
1 boş gebeliğim var anne olarak etkileniyor insan ama herşeyin hayırlısı tabiki..
isterseniz başka bir drye daha gidin tavsiyem.
Canım benımde 2 cocugum var.ama yınede etkılenıyorum.kan sonucumu aldım bıraz once 1123.3 yazıyor kac haftalık olmus oluyor.bır bılgın varmı.bırde bos gebelıkte hcg yukselmeye devam edıyormu.

Canım benımde 2 cocugum var.ama yınede etkılenıyorum.kan sonucumu aldım bıraz once 1123.3 yazıyor kac haftalık olmus oluyor.bır bılgın varmı.bırde bos gebelıkte hcg yukselmeye devam edıyormu.
aynen boş gebelikte de yükseliyor aynı hamilelik belirtileri devam ediyor ,
hiçbir farkı yok
kaç haftalık olduğunu bilemiyorum canım mutlaka başka dr ye görünmelisin devlet hastanesine mi gidiyorsun

aynen boş gebelikte de yükseliyor aynı hamilelik belirtileri devam ediyor ,
hiçbir farkı yok
kaç haftalık olduğunu bilemiyorum canım mutlaka başka dr ye görünmelisin devlet hastanesine mi gidiyorsun
Hayır canım ozel doktora gıtmiştim dün.kesenın 6 haftalık gorundugunu fakat bebegı goremedıgını soyledı.haftaya tekrar randevu verdı salı gunu gıdecegım.sen kurtajmı oldun.artık.en kotuyu usunur oldum.

Hayır canım ozel doktora gıtmiştim dün.kesenın 6 haftalık gorundugunu fakat bebegı goremedıgını soyledı.haftaya tekrar randevu verdı salı gunu gıdecegım.sen kurtajmı oldun.artık.en kotuyu usunur oldum.[/
Sen içini ferah tut. Normal hayatına devam et . Herşeyin hayırlısını iste . Yaşayacağımız varsa yasıyoruz zaten .

Arkadaslar delırmek üzereyım.bugun tekrar gıttım doktora.gordugunun kesebolmadıgını.rahımde olusan kanama alanı oldugunu soyledı.cunku cıkan kan degerımle rahımdekı gorulen alanın aynı bırbırıyle orrusmedugını soyledı.degerım kanda 1123.3 cıktı.ama rahımde kese olarak gordugu seyde dun 6 hafta 1 gunluk olarakmtahmın etmişti.dıs gebelık olabılır dedı.ne yapacagımı sasırdım.

Arkadaslar delırmek üzereyım.bugun tekrar gıttım doktora.gordugunun kesebolmadıgını.rahımde olusan kanama alanı oldugunu soyledı.cunku cıkan kan degerımle rahımdekı gorulen alanın aynı bırbırıyle orrusmedugını soyledı.degerım kanda 1123.3 cıktı.ama rahımde kese olarak gordugu seyde dun 6 hafta 1 gunluk olarakmtahmın etmişti.dıs gebelık olabılır dedı.ne yapacagımı sasırdım.
Ne değişik bir doktor yahuuu.. kesinlikle farklı doktora görünün içiniz rahat etsin

Ne değişik bir doktor yahuuu.. kesinlikle farklı doktora görünün içiniz rahat etsin
Ya canım cok korkuyorum.dıs gebelık olayı ben cok tedırgın edıyor.ne yapacagımı sastım.dusecekse dusse durumuna geldım artık.cok endıselıyım.

Farklı bi doktor ve hastaneye gidin

Hayır canım ozel doktora gıtmiştim dün.kesenın 6 haftalık gorundugunu fakat bebegı goremedıgını soyledı.haftaya tekrar randevu verdı salı gunu gıdecegım.sen kurtajmı oldun.artık.en kotuyu usunur oldum.
evet canım kürtaj oıldum .
başka dr ye görün o niyecek eğerki sağlıklı bir gebelik değilse zaten kürtaj yaparlar.
çok şükür 2 evladın var allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin

evet canım kürtaj oıldum .
başka dr ye görün o niyecek eğerki sağlıklı bir gebelik değilse zaten kürtaj yaparlar.
çok şükür 2 evladın var allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin
Canım benım durum cok karıstı.dun tekrar doktora gıtmıstım kan degerıme gore kesınlıkle 6 haftalık bır keseyı karından goremeyecegını soyledı.kan degerım 1123.3 cıktı.o gordugu seyın kese degılde bır kanams alanı oldugunu söyledı.buseferde dıs gebelık olabılır dedı.yada kanama alanının yanında kese olusabılır dedı.yarına kan ıstedı tekrar.degerım 2 ye katlamıs cıkarsa saglıklı bır gebelık dıyebılırım dedı.aklım karma karısık.kan degerım dusık cıkarsa oyle gıdecegım doktora

Back
X