Ben yaşıyorum süreç ne olduKızlar hepinize merhaba,
Test yaptım pozitif çıktı ve sonrasında doktora gitim uygulamaya göre tam 6+1 ken doktora gittim kese göründü sorun yok dendi.
Bugün tekrardan doktora gittiğimde uygulamaya göre (8 haftalık olacaktım) 7+4 tesin bebek gözükmüyor dedi doktorum. 1 hafta sonrasında gel varsa eğer kalp atışlarını dinleriz yoksa kürtaj olacaksınız dedi. Zaten 3 ay önce 8+6 da kalbinin durmasın nedeniyle bebeğim kaybetmiştim. Bunu yaşayan var mı? Yardımcı olun lütfen.
Bende bugün gittim normalde 6 haftalık olması gerekirken 4 hafta dedi kese var bebek yokKızlar hepinize merhaba,
Test yaptım pozitif çıktı ve sonrasında doktora gitim uygulamaya göre tam 6+1 ken doktora gittim kese göründü sorun yok dendi.
Bugün tekrardan doktora gittiğimde uygulamaya göre (8 haftalık olacaktım) 7+4 tesin bebek gözükmüyor dedi doktorum. 1 hafta sonrasında gel varsa eğer kalp atışlarını dinleriz yoksa kürtaj olacaksınız dedi. Zaten 3 ay önce 8+6 da kalbinin durmasın nedeniyle bebeğim kaybetmiştim. Bunu yaşayan var mı? Yardımcı olun lütfen.
Haftaya perşembe gidicem şuan bekliyorum farklı bir doktora gitmeyi düşündüm sonra vazgeçtimBen yaşıyorum süreç ne oldu
Benim şöyle de bir durumun var, düşük yaptığım gebelikte 3 gün gecikmeden 371 di beta, bu gebeliğimde 7 gün gecikmede 250 geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. Sizin ki nasıl?Bende bugün gittim normalde 6 haftalık olması gerekirken 4 hafta dedi kese var bebek yok
4 gün gecikmeyle 1050 iydi beta değerim iyi ama niye böyle oldu anlamadım inşallah benimkide geç döllenmedir ne zaman gitmem gerek acaba bebeği görmek için kese görününce kaç gün sonra bebek görünür acaba doktor 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görmek için dedi ama nasıl dayanırım bilmiyorumBenim şöyle de bir durumun var, düşük yaptığım gebelikte 3 gün gecikmeden 371 di beta, bu gebeliğimde 7 gün gecikmede 250 geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. Sizin ki nasıl?
Hiç rahatlatmıyorlar hep en kötüsünü söylüyorlar bi defa yaşadım bide stresten olacağı varsada olmıcak diye korkuyorumİlk başlarda öyle olabiliyor. Doktorlar da bazen gerçekten ne kadar duygusuz konuşuyor ya. Oldukça sıradan bir durum önce kesenin gözüküp beneğim görünmemesi. Benim öyleydi. Hani diyebilir olabilir de olmayabilir de ancak sık olan bir durum gibi gibi 1 2 cümleyle rahatlatsalar anne adaylarını ne olur yani
Evet benim ikisinde de 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah güzel haberler alırsın4 gün gecikmeyle 1050 iydi beta değerim iyi ama niye böyle oldu anlamadım inşallah benimkide geç döllenmedir ne zaman gitmem gerek acaba bebeği görmek için kese görününce kaç gün sonra bebek görünür acaba doktor 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görmek için dedi ama nasıl dayanırım bilmiyorum
Sizinde mi böyleydi ? Sonuç ne oldu ?İlk başlarda öyle olabiliyor. Doktorlar da bazen gerçekten ne kadar duygusuz konuşuyor ya. Oldukça sıradan bir durum önce kesenin gözüküp beneğim görünmemesi. Benim öyleydi. Hani diyebilir olabilir de olmayabilir de ancak sık olan bir durum gibi gibi 1 2 cümleyle rahatlatsalar anne adaylarını ne olur yani
2si derken 2 gebeliğilinizdede geç mi görülmüştü bebekEvet benim ikisinde de 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah güzel haberler alırsın
Bende kese bile yoktu kaset testte görmüştm. Gittim bebek falan yok dedi ama rahimde kalınlaşma var dedi gelirsn bakarız dedi. Kan verdim var gibi ama belli olmaz dedi. Sonra kese göründü bebek yoktu yine bekleyelm görelm dedi… aonra bebeği gördük kalp atışı yoktu…. Böyl böyle strese girdim hep. ben öğrendiğimde daha adet tarihim gelmemişti bi kaç gün evvelden çok silik çizgiyle öğrenmiştm. Neyse böyle bekleye bekleye sağlıkla doğdu şükür. 8 yaşında şuan.Sizinde mi böyleydi ? Sonuç ne oldu ?
Allah sağlık versinBende kese bile yoktu kaset testte görmüştm. Gittim bebek falan yok dedi ama rahimde kalınlaşma var dedi gelirsn bakarız dedi. Kan verdim var gibi ama belli olmaz dedi. Sonra kese göründü bebek yoktu yine bekleyelm görelm dedi… aonra bebeği gördük kalp atışı yoktu…. Böyl böyle strese girdim hep. ben öğrendiğimde daha adet tarihim gelmemişti bi kaç gün evvelden çok silik çizgiyle öğrenmiştm. Neyse böyle bekleye bekleye sağlıkla doğdu şükür. 8 yaşında şuan.
İnşallahBence geç döllenme ihtimali de var. Tabi ki her olasılığa hazır olmak lazım ama şuan net bir şey yok. Akışa bırakın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız en kısa zamanda bebişinizi
Onu deneyimlemedim bilmiyorum açıkçasıİnşallahEvet doktor %50 50 dedi yani oluşabilir de dedi ama şöyle bişey var geç döllenme olursa 1 buçuk hafta oynar mı adet tarihi ve ultrasonla arada ?
Muhtemelen perşembe kürtaj olacağım %90 boş dedi başka bir doktorSizinde mi böyleydi ? Sonuç ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?