Kese gözükmedi, ihtimallerden biri dış gebelik gibi duruyor ama bilmiyorum

gncc099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
144
51
28
Merhaba, 14 mart salı günü beta değerimin 100 olmasıyla hamile olduğumu öğrendim 16 martta 166, 18 martta da 256 oldu değerim ve kan vermedim. Pcosluyum, tüp bebek denemelerim var ve pıhtılaşma sorunlarım da var. Her neyse doğal yoldan hamilelik yaşıyorum ilk kez. Bugün doktora gittim ancak doktor keseyi göremedi, vajinal olarak baktı. Tüplerime bakmaya çalıştı bi şey yok şimdilik orda da dedi ama tabi kendisi de dış gebelikten şüphelendi. Sonra kan verdim beta ve progesteron. Betam 1900 progesteron ise 10.64 çıktı. Salı günü tekrar gideceğim. Benim gibi olan var mı acaba? Değeri böyleyken kese gözükmeyen ama sonradan sağlıklı gebelik yaşayam var mı? Dış gebelik olma ihtimalinden ötürü çok üzüldüm

Bu değerde görünmez diye biliyorm.. 3000 in altnda görüneni hiç duymadım.. ama zor gebe kalmıs biri olarak vajinal yaptrmamanızı öneririrm.. riski yok deselerde temkinli olmakta fayda var.. umarım dış gebelik değildir oyle bi durum varsada ihmal etmeyin kontrollerinizi. Dış gebelik cok riskli bsey 1 ay kadar once arkadasımın basına geldi. Tüplere değil yumurtaya yerleştiği ücün hcbi sekilde göremedi doktorlar.
Siz gönlünüzü ferah tutun ve güzel düşünün güzel olsun

Merhaba canım bende pcoluyum hiç olmadı benim ama bişeyler kesinleşmeden kendini stresse sokup üzme bi bakmışsin herşey yolunda ve sen kendini boşa üzmüşsün olcak ben değerlerinin normal olduğunu düşünüyorum burda az çok tecrübe ettiğim değerlere yola çıkarak bide adı üstünde Değer yani ihtimaller bunlar yüzde yüz bişeyi belirtmezki bazı kadınlarınki çok düşük ilerlesede çok sağlıklı bir gebelik geçiriyor çoğu o yüzden kese görünene kadar panik yok

Bugün çok kanamam oldu şu an yatıyorum bekliyorum çok üzgünüm kanamam olunca nolduğunu anlayamadım

Yok yok anladım. Kullanıyordum zaten, iğnesini vuruldum. Çok üzgünüm ilk kez hamile kalabildim 4 yıldır ilk kez. Ve kendiliğindendi. Bebeğim beni bırakıyor mu sizce
Stress yapma bence canım herkesin hamileliği farklı dinlen takip et gidişati bende hiç hamile kalamadım hep bekliyorum bıkmadan usanmadan 3 sene oldu 2 kez çatlatma yaptım sadece tutmadı

Stress yapma bence canım herkesin hamileliği farklı dinlen takip et gidişati bende hiç hamile kalamadım hep bekliyorum bıkmadan usanmadan 3 sene oldu 2 kez çatlatma yaptım sadece tutmadı
keşke böyle kanamam olmasaydı. 4 yıldır her türlü tedaviyi denedim her seferinde ayrı umut ayrı hüzün yaşadım ama bu daha farklıymış. Rabbim sabrımızın sonunu selamete çıkarsın inşallah. Dualarımızı kabul etsin inşallah hep dus ediyorum

İnşallah canım kanaman pedi doldurcak kadarmı ? Doktor bişey demedi mi herşeyin hayırlısı olsun. Hayatta neler var rabbim herşeyin hayırlısını versin

İnşallah canım kanaman pedi doldurcak kadarmı ? Doktor bişey demedi mi herşeyin hayırlısı olsun. Hayatta neler var rabbim herşeyin hayırlısını versin
Evet o kadar geldi. Biraz duruluyor gibi oluyor ama sonra biraz daha geliyor. Beklemekten başka bi şey yok dedi o da. Kanamayı takip edicez pazartesi salı muayeneye gideceğim

Evet o kadar geldi. Biraz duruluyor gibi oluyor ama sonra biraz daha geliyor. Beklemekten başka bi şey yok dedi o da. Kanamayı takip edicez pazartesi salı muayeneye gideceğim
Öylemi çok üzgünüm ama moralını yüksek tut belkide ilk başlarda normaldir? az kalmış zaten progestanını al uzan hiç yorma kendini

Merhaba isterseniz benim yazdığım konuyu okuyun inşallah bir sıkıntınız yoktur

Merhaba isterseniz benim yazdığım konuyu okuyun inşallah bir sıkıntınız yoktur
Sizin değeriniz baya bir anda 10binlere çıkmış. Orası biraz tuhaflaşmış. Umarım kötü sonuçlanmaz. Dinlenip doktora gitmeyi bekliyorum bilmiyorum ne olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…