Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık goruntu buSizce bu kesenin şekli bozukmu ve içi boş gözüküyor
Son adet tarihinize göre kaç haftalık olduğunu anlayabilirsiniz. En fazla 5 haftalık duruyorSizce bu kesenin şekli bozukmu ve içi boş gözüküyor
şekli düzgün sadece çok küçük dahaSizce bu kesenin şekli bozukmu ve içi boş gözüküyor
Eylül 17 bu ulturoson görüntüsü 21 ekime aitŞekli düzgün evet. Son adet tarihiniz nedir
5 haftalık bile değilmiş tam ultrason zamanı, boş görünmesi normal. 6-7 civarı yolk sacı görürsünüzEylül 17 bu ulturoson görüntüsü 21 ekime ait
Sağlıksız olabilir dedi doktor daha kalp atışı falan duymadım ama biraz bos gibi geldi içişekli düzgün sadece çok küçük daha
kalp atışı için çok erken ya ben içinde nokta kadar bebek gördüm sanırım 6 haftalıkken ondan 3-4 gün sonra kalp atışı duyuldu yani 7. haftaya yakındıSağlıksız olabilir dedi doktor daha kalp atışı falan duymadım ama biraz bos gibi geldi içi
Yarın randevum var ama acaba duyarmiyim kalp atışı vs çok korkuyorum5 haftalık bile değilmiş tam ultrason zamanı, boş görünmesi normal. 6-7 civarı yolk sacı görürsünüz
6+3 oluyosunuz yarın duyarsınız muhtemelenYarın randevum var ama acaba duyarmiyim kalp atışı vs çok korkuyorum
kalp atışı için çok erken ya ben içinde nokta kadar bebek gördüm sanırım 6 haftalıkken ondan 3-4 gün sonra kalp atışı duyuldu yani 7. haftaya yakındı
İnşallah teşekkür ederimbir sonraki kontrolde duyarsınız inşallah ama erken stres yapmayın
17 EylülŞekli düzgün evet. Son adet tarihiniz nedir
Biraz riskli düşüğe yakın dediŞekli normal doktorunuz ne dedi?
İnşallah boş gebelik çıkmasından korkuyorum6+3 oluyosunuz yarın duyarsınız muhtemelen