Kese görüntüme bakar mısınız

kullanicix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
72
26
3
25
Kızlar bugün doktora gittim keseyi görmek için şu şekilde kese var ama daha çok erken o yüzden bebek görünmüyor 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Etrafında kanamada görünmüyor iyi haber dedi. Normal mi sizce? İlk gebeliğim o yüzden tedirginim

Kızlar bugün doktora gittim keseyi görmek için şu şekilde kese var ama daha çok erken o yüzden bebek görünmüyor 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Etrafında kanamada görünmüyor iyi haber dedi. Normal mi sizce? İlk gebeliğim o yüzden tedirginim
Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Keseniz gayet normal boyutta. Şu an ne kadarlık hamilesiniz

Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Keseniz gayet normal boyutta. Şu an ne kadarlık hamilesiniz
Doktor o konuda da bir bilgi vermedi sadece çok erken olduğunu ve haftaya tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Açıkçası boş görünce endişelendim bende

Doktor o konuda da bir bilgi vermedi sadece çok erken olduğunu ve haftaya tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Açıkçası boş görünce endişelendim bende
Bu görüntünün kenarlarında falan sayılar yazılar olması lazım onlar gözükecek şekilde çekip atabilir misiniz birde hcg değeriniz kaçtı ve satiniz

korarkma sonradan bebegi gören çok kişi var hamilelik çok yeni olunca böyle olabiliyor normal bir durum yani

Bu görüntünün kenarlarında falan sayılar yazılar olması lazım onlar gözükecek şekilde çekip atabilir misiniz birde hcg değeriniz kaçtı ve satiniz
En son bir 9 gün önce hcg bakmıştım 248 idi sonradanda bakılmadı

Eklentiler

• IMG_1841.webp
    IMG_1841.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 64
Fotoğrafta tam net çıkmamış okuyamıyorum bide üst taraftaki yazılar vs orada olabilir. Yani kağıt üstünden sizde yapay zekaya veya Google dan bakabilirsiniz ne nalam gekiyor diye falan mutlaka yazar. Ama küçükken görülmemesi normal bir sonraki kontrolünüzde mutlaka gözükür

Fotoğrafta tam net çıkmamış okuyamıyorum bide üst taraftaki yazılar vs orada olabilir. Yani kağıt üstünden sizde yapay zekaya veya Google dan bakabilirsiniz ne nalam gekiyor diye falan mutlaka yazar. Ama küçükken görülmemesi normal bir sonraki kontrolünüzde mutlaka gözükür
Tam olarak hangi rakama bakmam lazım

O üstte hastane adı yazıyor sadece. Evet hastanede eski cihaz kullanıyor olabilirler
Bir daha ki gittiğinizde muhtemelen göreceksiniz içinizi ferah tutun kötüyü düşünüp çağırmayın inşallah sağlıcakla bir süreç geçirip bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Sanırım sizinle gebelik tarihimiz aynı bende 3 nisan sabaha karşı test verdim beta 246 çıktı,sonrasında iki gün önce doktora gittim baktığında kese çok ince içinde de tohum gözükmüyor 2 hafta sınra gel kesende tammoluşır bebekte gözükür kan tahlillerini de yaparız desi.sizde de durum aynı sanırım

Back
X