Bana kalsa şuan gidip bulup baktiracagim ama boyle her hafta gidiyorum diye de pimpirik damgasi yiyorumKese gorunduyse zaten rahimde görünmüş olacak bu da dış gebelik ihtimalini kaldırır evet. Dış gebelik tüplerde oluyor
İnşallah çok güzel haberler alırsınız, pozitif düşünün kötüyü çağırmayinBana kalsa şuan gidip bulup baktiracagim ama boyle her hafta gidiyorum diye de pimpirik damgasi yiyorumbir düşüğüm var heveslenemiyorm da surekli bi şüphe
Ay inşallah cok teşekkür ederimİnşallah çok güzel haberler alırsınız, pozitif düşünün kötüyü çağırmayinbikere oldu diye bidaha aynısı olacak diye bişey yok, siz olumlu düşünün olumlu olsun
Oo masallah iyi çıkmış sizinAşkım şöyle düşün, kimyasal zatem kesenin hiç oluşmadan kanda betanın artması ve sonra düşmesidir, dıl gebelik de kesenin rahim dışında biryere yerleşmesidir. Eğer gittiğinde rahimde kese görünürse kimyasal ihtimali kalkar çünkü kese oluşmuş, dış gebelik ihtimali ortadan kalkar çünkü rahimde görülmüş olacakiçini ferah tut. Evlatlarımız bizimle. Ben adete 5 gün kala 40.57 2 gün kala 195.80 adet günü 625 ile ilerliyorum. Henüz kese görmedik cumartesi kese için gideceğiz. İçim çok ferah rabbim nasip etsin hayırlısıyla hepimize
Lütfen olumsuz düşünmeyin , aylarca kendimi yedim bitirdim bu ay hep dedim olacak, dedim ve olduOo masallah iyi çıkmış sizindoğru söylüyorsunuz Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba bat tarihiniz neydiAşkım şöyle düşün, kimyasal zatem kesenin hiç oluşmadan kanda betanın artması ve sonra düşmesidir, dıl gebelik de kesenin rahim dışında biryere yerleşmesidir. Eğer gittiğinde rahimde kese görünürse kimyasal ihtimali kalkar çünkü kese oluşmuş, dış gebelik ihtimali ortadan kalkar çünkü rahimde görülmüş olacakiçini ferah tut. Evlatlarımız bizimle. Ben adete 5 gün kala 40.57 2 gün kala 195.80 adet günü 625 ile ilerliyorum. Henüz kese görmedik cumartesi kese için gideceğiz. İçim çok ferah rabbim nasip etsin hayırlısıyla hepimize
3 temmuzMerhaba bat tarihiniz neydi