• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünmedi beta 2000

Beyza Abilmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Sevgili anneler beta değerim düzenli artıyor bugün beta 2000 çıktı doktor alttan muayene yaptı ama keseyi göremedi iki gün sonra tekrar kontrol edeceğim eğer yine gözükmezse bir sıkıntı vardır dedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı

Sevgili anneler beta değerim düzenli artıyor bugün beta 2000 çıktı doktor alttan muayene yaptı ama keseyi göremedi iki gün sonra tekrar kontrol edeceğim eğer yine gözükmezse bir sıkıntı vardır dedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Merhabalar en son adet tarihiniz nedir 🥰

Bakmadı alttan ultrasonla baktı dış gebelik olsa betam düzenli yükselmez diye düşünüyorum 5 günde 9 kat artmış betam

Benimde düzenli arttı malesef sonu iyi bitmedi. Düzenli beta artışı herşey yolunda demek değilmiş geçen hafta öğrendim

Devlette baktırdıysanız makineler çok eski göremiyorlar dış gebelik varsa. Özel doktora gitmeyi ihmal etmeyin

Tam olarak neymiş sorun
Kesem tüpten çıkmış rahmin girişinde yukarısında kalmış. Aşağı inmemiş. Betam 2.5 kat arttı hep. Devlet hastanesi keseyi bulamadı özel doktorda makinesi iyi diye gördük. Dün düşük yaptım. Dış gebelik olmadı şükür

Kesem tüpten çıkmış rahmin girişinde yukarısında kalmış. Aşağı inmemiş. Betam 2.5 kat arttı hep. Devlet hastanesi keseyi bulamadı özel doktorda makinesi iyi diye gördük. Dün düşük yaptım. Dış gebelik olmadı şükür
Çok geçmiş olsun

Back
X