- 1 Kasım 2022
- 20
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi duygusaltencere
-
Kacinci gün embriyosu 25 gün olmuş hemen hemen hiç ekranda da gözükmüyor mu duyulmasa bile?Tüp bebek tranferi 13 Ekim'de yapıldı
Kese var
Yolk kesesi var
Kalp atışı yok
Doktor cuma günü tekrar çağırıyor sizce erken mi kalp atışı için ?
Wkranda kese vardı içinde bir yuvarlak daha kese iyi görünüyor dedi 14 mm dedi yolk kesesinide iyi görüyor dedi ama kalp atışını duymadan bebek diyemem dediKacinci gün embriyosu 25 gün olmuş hemen hemen hiç ekranda da gözükmüyor mu duyulmasa bile?
Tüp bebek tranferi 13 Ekim'de yapıldı
Kese var
Yolk kesesi var
Kalp atışı yok
7 ci haftadan sonra duayarsinTüp bebek tranferi 13 Ekim'de yapıldı
Kese var
Yolk kesesi var
Kalp atışı yok
Ay inşallah canımBen de 12 ekimde transfer oldum ancak kalp atışı için bana 15 Kasım için gün verdiler anca o hafta oluşur diye siz erken gitmişsiniz gibi bence 16-17 Kasım gibi duyarsiniz kalp atışını
Biraz daha bekleyin 1 hafta da daha sora düşünürsünüz duruma göreWkranda kese vardı içinde bir yuvarlak daha kese iyi görünüyor dedi 14 mm dedi yolk kesesinide iyi görüyor dedi ama kalp atışını duymadan bebek diyemem dedi
Benim gebeliğim şu an kaçıncı haftada oluyor 13 Ekim transfer7 ci haftadan sonra duayarsin
Ay inşallah darısı bizeİlk gebeliğimde 9. haftada duymuştuk biz ikincisini 7. haftada duydum
6+4 gözüküyor 5.gun embriyosumu?Benim gebeliğim şu an kaçıncı haftada oluyor 13 Ekim transfer
4 5 hafta anca olur şimdi kalp atışı olmaz dahaBenim gebeliğim şu an kaçıncı haftada oluyor 13 Ekim transfer
6+4 tüp bebeğe göre hesaplama 25 gün geçmiş transferden sora.4 5 hafta anca olur şimdi kalp atışı olmaz daha
He tüp bebekmi ben bilemedim.onu6+4 tüp bebeğe göre hesaplama 25 gün geçmiş transferden sora.
Tüp bebekle bu zamanlar çok oynamıyor belli süre olması gerekir normal gebelik varsayımları ile bir değil tüp bebekHe tüp bebekmi ben bilemedim.onuama.yinede küçük 7 haftadan sonra olur kalb atışı gelenlde
AnladımTüp bebekle bu zamanlar çok oynamıyor belli süre olması gerekir normal gebelik varsayımları ile bir değil tüp bebek
Doğrudur tüp bebek olarak sorduğu için arkadaş sizde ona göre yazdınız sandım:)Anladımben bilmiyorumki zannetdimki aynı oluyo
Evet 5. Gün embriyosu 4bb kalitesi demişlerdi6+4 gözüküyor 5.gun embriyosumu?
7 ci haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?