Kese göründü fakat beta hcg az artmış

mdnna80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
12
7
44
Merhaba. Şuan çok karışık haldeyim. Umarım umutlu bir hikayeye denk gelebilirim. 2 hafta önce beta hcg değerim 266 çıktı şimdi 4294. Keseyi de gördük. Bebeği görmek için 1 hafta sonraya randevu verildi. Betanın daha fazla artmasını bekliyordum yardım edebilecek olan var mı :KK43:

Merhaba. Şuan çok karışık haldeyim. Umarım umutlu bir hikayeye denk gelebilirim. 2 hafta önce beta hcg değerim 266 çıktı şimdi 4294. Keseyi de gördük. Bebeği görmek için 1 hafta sonraya randevu verildi. Betanın daha fazla artmasını bekliyordum yardım edebilecek olan var mı :KK43:
Normalde beta 1500 2000 seviyelere ulaşınca kese görünür sizinki güzel artmış neyi sorun ettiniz tam olarak?

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Keseyi gördüğümüz gün aile hekimine de gitmiştim değerlerime genel olarak baktırayım diye. Benim hesabıma göre 6+3 oluyor bebek. 2 haftadır da beta vermiyordum 2 hafta önceki sonucum 266 çıkmıştı, aile hekimde de 4294 ü görünce test sonucunda içime bir şüphe düştü acaba dedim ters giden bir şey mi var diye. 2 haftalık artış daha fazla olmalıydı diye düşündüm bir daha kontrole de gtmedim yani bebeği ve kalp atışını henüz duymadık yani

Biraz düsük artıs gibi duruyor ama doktor daha iyisini bilir bir de binli rakamlarda tam 2 kat artmıyor diye bir bilgi var. 2 kat artıs olsa 34 binlerde olmalıydı. Doktor artısla ilgili bir yorum yapmadıysa normal bulmustur belki

Evet o yüzden bana da 4 binler çok düşük geldi çok kafama taktım acaba dedim bir sorun mu var haftaya pztsi kontrole çağırdı doktor. Bu durumu msj attm tabi doktorlar çok rahat davranıyor kese göründükten sonra beta takibi yapmanın anlamı yok yazmış ultrasonda takip edicez demiş ben kendi kendime kurup duruyorum şimdi pztsi ye kadar içim içimi yiyecek böyle 🤕

X