• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü bebek görünmedi

Merhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık benim son adet tarihim 11aralık benim hesaplamama göre 5+2 günlük hamileyim şuan fakat doktora kontrole gittim bana kese var bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir dedi ama ultrason da 6+5 günlük görünüyor herhangi bir kanamam yok haftaya gel tekrar bakalım dedi bütün tahlillerim normal çikti ama moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım

Merhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık benim son adet tarihim 11aralık benim hesaplamama göre 5+2 günlük hamileyim şuan fakat doktora kontrole gittim bana kese var bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir dedi ama ultrason da 6+5 günlük görünüyor herhangi bir kanamam yok haftaya gel tekrar bakalım dedi bütün tahlillerim normal çikti ama moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım
Bende de bebeği göremedik Bugun ama kesesi ile yolk sac kesesini gördük ona rağmen bende endişelendim bebek neden görülmedi diye normalmiş belki sizde de zamanla görünecektir bekleyin stres yapmayın. Benimde hesaplarıma göre bebeğim 6 haftalıık olması lazımdı ama 2 hafta geriden geliyormuş geç döllenme olmuş o yüzden 4 haftalık dedi belki size de öyle olmuş olabilir

Back