Çok teşekkür ederimÇok normal önce kese oluşur sonra bebeğin beslendigi Yolk saç oluşur en son bebek oluşur buda 7-10hafta arasında görünüyor, döllenme vaktine kişiye göre değişir, dört hafta da kesen gorunduyse de şanslısın onun için bile erken sayılır, hayırlı olsun
Yolk oluştuysa problem yok bebekte kısa sürede gorunur inşallah bu iyi bı durumÇok teşekkür ederimYolk beslenme kesesinin oluştuğunu da söyledi yani o keseyi de gördük ama bebeği göremedik o yüzden endişelendim
Onu sormayı unuttum ama keseyi gördü doktor yolk kesesininde oluştuğunu söyledi sadece bebeği göremedikşuan çok erken kese için kese kaç mm peki
Kız daha 4 haftalıkMerhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı
İnşallahYolk oluştuysa problem yok bebekte kısa sürede gorunur inşallah bu iyi bı durum
Evet olabilir. İlk gebeliğim olduğu için bilgisizim ve endişeleniyorumKız daha 4 haftalık
Vücudun bile hamile olduğunu daha anlayamamıştır
Hemen karamsar olma çok minik
7.haftada daha net görürsün 2 hafta bile erken bence
Çok normal. Bebek 6-7 haftalıkken falan görünür zaten. Daha çok erken bebeği görmek için endişelenmeyin.Merhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı
Gayet normal o haftada kimsenin gözükmemiştir 6. 7. Haftalarda kalp atışı ve bebeği görebilirsinizMerhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı
Teşekkür ediyorumÇok normal. Bebek 6-7 haftalıkken falan görünür zaten. Daha çok erken bebeği görmek için endişelenmeyin.
2 hafta sonra gittiğimde İnşALLAH bende duyarımŞuan çok erken ben ilk gittigimde 4 haftalik civari demişti doktorum henüz cok yeni 6 haftalikken gittik kalp atisi vs duyulmustu çok şükür
Yaa umarım İnşALLAHGayet normal o haftada kimsenin gözükmemiştir 6. 7. Haftalarda kalp atışı ve bebeği görebilirsiniz
Çok teşekkür ederim inşallahBebek daha tırnak ucu kadar bile değildir6. haftadan sonra ancak görülür. Normaldir, endişe etmeyin
Merhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?