Kese göründü bebek görünmedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyquus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dyquus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
32
12
3
26
Merhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı

Çok normal önce kese oluşur sonra bebeğin beslendigi Yolk saç oluşur en son bebek oluşur buda 7-10hafta arasında görünüyor, döllenme vaktine kişiye göre değişir, dört hafta da kesen gorunduyse de şanslısın onun için bile erken sayılır, hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim Yolk beslenme kesesinin oluştuğunu da söyledi yani o keseyi de gördük ama bebeği göremedik o yüzden endişelendim

Çok teşekkür ederim Yolk beslenme kesesinin oluştuğunu da söyledi yani o keseyi de gördük ama bebeği göremedik o yüzden endişelendim
Yolk oluştuysa problem yok bebekte kısa sürede gorunur inşallah bu iyi bı durum

şuan çok erken kese için kese kaç mm peki

Merhbalar. 4 haftalık gebeyim bugün ilk kontrolüme gittim ultrasondan(karın) keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sınra tekrar gideceğim bu durum normal mi? Endişe etmemi gerektirecek bir durum var mı
Kız daha 4 haftalık
Vücudun bile hamile olduğunu daha anlayamamıştır
Hemen karamsar olma çok minik
7.haftada daha net görürsün 2 hafta bile erken bence

Kız daha 4 haftalık
Vücudun bile hamile olduğunu daha anlayamamıştır
Hemen karamsar olma çok minik
7.haftada daha net görürsün 2 hafta bile erken bence
Evet olabilir. İlk gebeliğim olduğu için bilgisizim ve endişeleniyorum

Çok normal. Bebek 6-7 haftalıkken falan görünür zaten. Daha çok erken bebeği görmek için endişelenmeyin.

Gayet normal o haftada kimsenin gözükmemiştir 6. 7. Haftalarda kalp atışı ve bebeği görebilirsiniz

Bebek daha tırnak ucu kadar bile değildir 6. haftadan sonra ancak görülür. Normaldir, endişe etmeyin

Şuan çok erken ben ilk gittigimde 4 haftalik civari demişti doktorum henüz cok yeni 6 haftalikken gittik kalp atisi vs duyulmustu çok şükür

Ben 4+4 iken keseyi bile göremedik. 6+4'te kese vardı bebek net değildi. En son 8. Hafta gittim de öyle gördük şükür.

Benim de aynen böyle olmuştu bayağı korkmuştum
Ama normalmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…