• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü ama bebek görünmedi, bakar mısınız?

milennay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
59
25
3
24
6+1 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese vardı ama bebek görünmedi 10 gün sonra yine gel dedi çok korkuyorum boş gebelikse diye aranızda yaşayan var mı bu durumu
1000038478.webp

6+1 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese vardı ama bebek görünmedi 10 gün sonra yine gel dedi çok korkuyorum boş gebelikse diye aranızda yaşayan var mı bu durumuEki Görüntüle 3553374
6+2 de benimki de görünmedi emin olamadı, vajinal ultrasonla baktığında gördü. Korkmayın eğer imkanınız varsa bekleyemem diyorsanız özele gidin. Devlete de gitmiştim ben arada hiç vajinal ultrasonla bakmadı.

6+1 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese vardı ama bebek görünmedi 10 gün sonra yine gel dedi çok korkuyorum boş gebelikse diye aranızda yaşayan var mı bu durumuEki Görüntüle 3553374
Merhaba benim başıma geldi maalesef ama şöyleki sizin daha çok küçük bebek vajinalden bakılsa görülebilirdi 7 den sonra görülmezse eğer boş gebelik olabiliyor şimdiden sıkmayın canınızı 🌸

Aynısı bende yaşıyorum şuan benim de 5 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek yok bana da 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor inşallah hayırlısı olsun ikimiz hakkın da

Aynısı bende yaşıyorum şuan benim de 5 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek yok bana da 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor inşallah hayırlısı olsun ikimiz hakkın da
5+4 te gittim doktorun ultrason cihazı çok iyi olmadığı için sadece kese gözüktü. Yolk bebek hiç biri gözükmedi. 6+1 de cihazı daha iyi olan bir doktora gittiğimde hem bebek hem kalp atışı gözüktü ❤️

Back