• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görülmedi

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
Kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi kan tahlili istedi çok korkuyorum dış gebelik falan olur mu. Acaba adete yakın mı hamile kaldım ki, en son 30 Aralık ve 4 ocakda ilişki oldu acaba geç döllenme mi

4+ 5 te kese görünmesi gerekiyor..
ama geç döllenme falansa bu süre artabilir .
İnşallah dıl gebelil değildir . Sağlıkla ilerler kan verdin mi ?

Daha önce kan tahlili yaptırmış mıydınız? sonuç ne çıkmıştı?? 500 lü değerlerde kese görünmeye başlıyor?

Canim kirkunu anlayabiliyorum.benim keseye 7.haftada baktı.hatta değerin 2000 lerde idi.karından görünmedi. Alttan bakalim dedi ben istemedim haftasına göründü oğlum.

Kızlar şimdi sonucu aldım 2824,1 acaba geç döllenme olup ikiz olabilir mi
Bu değerlerde mutlaka kese görünmesi gerekiyordu hele ki ikizse daha erken farkediliyor.. lütfen çok geç kalmadan tekrar doktorunuza başvurun... ilkin de geç kalındığı için tüplerimden birini kaybettim maalesef

Kızlar doktor sonuçtan sonra vajinal baktı ve görüldü, sanki geç döllenme olmuş dediğim gibi büyük ihtimalle 30 Aralık da kalmışım

Kızlar doktor sonuçtan sonra vajinal baktı ve görüldü, sanki geç döllenme olmuş dediğim gibi büyük ihtimalle 30 Aralık da kalmışım
Gözün aydın canım . Benimde öle olmuştu dediğim gibi. Birazcık göbücüğüm vardı ultrasonda görülmedi alttan görmüştü :) darısı bize dua et olur mu maşallah sana da Rabbim korusun sağlıcakla al kucağına

Gözün aydın canım . Benimde öle olmuştu dediğim gibi. Birazcık göbücüğüm vardı ultrasonda görülmedi alttan görmüştü :) darısı bize dua et olur mu maşallah sana da Rabbim korusun sağlıcakla al kucağına

Amin canım benim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin

Back