Kese görülmedi beta 2000 ve bugün kanamam oldu. Düşük tehlikesi olabilir

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Benim oğlumda 13 hafta kanamalarım oldu ama çok şikir sağlıkla aldık kucağımoza. Allah nasip etsin yeter ki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gerçekten mi, bugün ultrasonda kanama yerini gösterdi çok üzüldüm. Ama kese çevresi değildi. Rabbim bana da inşallah evladımı kucağıma almayı nasip etsin🙏🏻

Üzülmeyin, stres yapmayın elinizde değil biliyorum ama çok düşünmeyin başka şeylerle oyalanın. Sağlıklıysa siz ne yaparsanız yapın tutanacaktır zaten ama sağlıksızsa rahim onu atıyor benim başıma geldi. İnşallah sizin başınıza gelmez ama gelirse de yalnız değilsiniz herkes böyle durumlarla karşılaşabiliyor üzmeyin kendinizi 🙂 Hayırlısı neyse o olsun inşallahh en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız ben inanıyorum 😍😍
Bnmde 5 hfta 4 gunluk ıkı gundur yoğun kanama var hasdaneye gıttım 5000 olan beta 4000 küsüre düşmüş vajınal bktılar rahıme inmiş kese düşük dedıler basına gelıp kucagına alan varmı

Bnmde 5 hfta 4 gunluk ıkı gundur yoğun kanama var hasdaneye gıttım 5000 olan beta 4000 küsüre düşmüş vajınal bktılar rahıme inmiş kese düşük dedıler basına gelıp kucagına alan varmı
Doktor ilaç felan verdi mi düşük tehlikesine karşı

X