• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göremedik

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba 5+4 haftadayım bugün devlet hastanesine gittim karından usg ile keseyi göremedik erken mi acaba

Devletteki cihazlar biraz eski oluyor. Belki alttan bakilsaydi gorunurdu neden bakilmadi? Ve betaniz kacti

Merhaba 5+4 haftadayım bugün devlet hastanesine gittim karından usg ile keseyi göremedik erken mi acaba
Devletteki cihazlar eski canım ben 7+1 de gittim karından göremedi alttan baktı öyle gördü bebeğimi mesela.
Başka bi hastaneye girebilirsin yada 1 hafta daha bekle

Devletteki cihazlar biraz eski oluyor. Belki alttan bakilsaydi gorunurdu neden bakilmadi? Ve betaniz kacti
1436 çıktı betam bugün devlette pek alttan bakmıyorlar teklif bile etmedi onu geçtim ilgilenip son adet tarihimi bile sormadı ilgisiz disırwtsı bi dr a denk geldik

Devletteki cihazlar eski canım ben 7+1 de gittim karından göremedi alttan baktı öyle gördü bebeğimi mesela.
Başka bi hastaneye girebilirsin yada 1 hafta daha bekle
Bekliyorum ama mahfoldum inanın beni öldürcekler stresten baştan beri düşğk beya değerleriniz deyip durdular

Değerlerimde kafa karıştırıcı. Şöyleki. 25 eylül 70
27eylül 139
3ekim 994
Bugün 6ekim devlette yaptırdım 1436 çıkmış

Şimdi son iki değer arasındaki artış düşük gibi mi
Himm ..evet sanki öyle gibi ..bakalım belli olmaz yine bir sonraki kontrolde görürulur insallah

1436 çıktı betam bugün devlette pek alttan bakmıyorlar teklif bile etmedi onu geçtim ilgilenip son adet tarihimi bile sormadı ilgisiz disırwtsı bi dr a denk geldik
Beta 2 bin üstüne ciktigindaancak kese gorunebiliyor. Fakat bu değerlerde karından kese görmesi baya zor. Heleki göbek bölgesinde yağlanma kilonuz varsa biraz daha zor olur. Ben her seferinde alttan muayene oldum. 8. Hafta sonrasında karından görünmeye başlamıştı.
Doktor veya hastahane değişimi yapsanız daha sağlıklı olur

oraya salı gidicem devlette tesadüf bi randevu bulduö da dedim bi gideyim. Kendi dr um da bekle bakalım diyordu ama değerler düşük gidiyo diyor
Devlette takipli hasta değilseniz pek ilgilenme olmuyor. Vefalı bi doktora denk gelmeniz gerek ancak. Umarım yükselmeye başlar. Doktorlar her ihtimali göz önünde tutmak için umutlu konuşmazlar ilk ay ve haftalarda. Ona çok takılmayın. Canı veren Allah sadece ona sarılın üzmeyin kendinizi

Devlette takipli hasta değilseniz pek ilgilenme olmuyor. Vefalı bi doktora denk gelmeniz gerek ancak. Umarım yükselmeye başlar. Doktorlar her ihtimali göz önünde tutmak için umutlu konuşmazlar ilk ay ve haftalarda. Ona çok takılmayın. Canı veren Allah sadece ona sarılın üzmeyin kendinizi
Desteğiniz için çok sağolun bi yanım olumlu bş yanım olumsuz diyor rabbim sağlık versin can versin inşallah kucağıma sağlıkla alabilirim

Back