Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Devletteki cihazlar eski canım ben 7+1 de gittim karından göremedi alttan baktı öyle gördü bebeğimi mesela.Merhaba 5+4 haftadayım bugün devlet hastanesine gittim karından usg ile keseyi göremedik erken mi acaba
Başka bi hastaneye girebilirsin yada 1 hafta daha bekle
Beta kactiMerhaba 5+4 haftadayım bugün devlet hastanesine gittim karından usg ile keseyi göremedik erken mi acaba
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Değerlerimde kafa karıştırıcı. Şöyleki. 25 eylül 70Beta kacti
27eylül 139
3ekim 994
Bugün 6ekim devlette yaptırdım 1436 çıkmış
Şimdi son iki değer arasındaki artış düşük gibi mi
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
1436 çıktı betam bugün devlette pek alttan bakmıyorlar teklif bile etmedi onu geçtim ilgilenip son adet tarihimi bile sormadı ilgisiz disırwtsı bi dr a denk geldikDevletteki cihazlar biraz eski oluyor. Belki alttan bakilsaydi gorunurdu neden bakilmadi? Ve betaniz kacti
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Bekliyorum ama mahfoldum inanın beni öldürcekler stresten baştan beri düşğk beya değerleriniz deyip durdularDevletteki cihazlar eski canım ben 7+1 de gittim karından göremedi alttan baktı öyle gördü bebeğimi mesela.
Başka bi hastaneye girebilirsin yada 1 hafta daha bekle
Himm ..evet sanki öyle gibi ..bakalım belli olmaz yine bir sonraki kontrolde görürulur insallahDeğerlerimde kafa karıştırıcı. Şöyleki. 25 eylül 70
27eylül 139
3ekim 994
Bugün 6ekim devlette yaptırdım 1436 çıkmış
Şimdi son iki değer arasındaki artış düşük gibi mi
- 23 Ağustos 2022
- 4.329
- 4.605
- 63
Beta 2 bin üstüne ciktigindaancak kese gorunebiliyor. Fakat bu değerlerde karından kese görmesi baya zor. Heleki göbek bölgesinde yağlanma kilonuz varsa biraz daha zor olur. Ben her seferinde alttan muayene oldum. 8. Hafta sonrasında karından görünmeye başlamıştı.1436 çıktı betam bugün devlette pek alttan bakmıyorlar teklif bile etmedi onu geçtim ilgilenip son adet tarihimi bile sormadı ilgisiz disırwtsı bi dr a denk geldik
Doktor veya hastahane değişimi yapsanız daha sağlıklı olur
- 23 Ağustos 2022
- 4.329
- 4.605
- 63
Tup bebek doktorunuz ne diyorBekliyorum ama mahfoldum inanın beni öldürcekler stresten baştan beri düşğk beya değerleriniz deyip durdular
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
oraya salı gidicem devlette tesadüf bi randevu bulduö da dedim bi gideyim. Kendi dr um da bekle bakalım diyordu ama değerler düşük gidiyo diyorTup bebek doktorunuz ne diyor
- 23 Ağustos 2022
- 4.329
- 4.605
- 63
Devlette takipli hasta değilseniz pek ilgilenme olmuyor. Vefalı bi doktora denk gelmeniz gerek ancak. Umarım yükselmeye başlar. Doktorlar her ihtimali göz önünde tutmak için umutlu konuşmazlar ilk ay ve haftalarda. Ona çok takılmayın. Canı veren Allah sadece ona sarılın üzmeyin kendinizioraya salı gidicem devlette tesadüf bi randevu bulduö da dedim bi gideyim. Kendi dr um da bekle bakalım diyordu ama değerler düşük gidiyo diyor
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Desteğiniz için çok sağolun bi yanım olumlu bş yanım olumsuz diyor rabbim sağlık versin can versin inşallah kucağıma sağlıkla alabilirimDevlette takipli hasta değilseniz pek ilgilenme olmuyor. Vefalı bi doktora denk gelmeniz gerek ancak. Umarım yükselmeye başlar. Doktorlar her ihtimali göz önünde tutmak için umutlu konuşmazlar ilk ay ve haftalarda. Ona çok takılmayın. Canı veren Allah sadece ona sarılın üzmeyin kendinizi
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Bugün çok şükür kese gördüm haftaya kalp ayışına bakalım dedi ama sanki geç mi gördüm bilemedim ki 6+1 uygulamaya göreMerhaba hayırlısıyla göründü mu kese?
- 23 Ağustos 2022
- 4.329
- 4.605
- 63
Gayet zamanında görünmüş. Sikinti etmeyin.Bugün çok şükür kese gördüm haftaya kalp ayışına bakalım dedi ama sanki geç mi gördüm bilemedim ki 6+1 uygulamaya göre
Çok sevindim. Doktor bir şey dedi mi yolk sacı göründü müBugün çok şükür kese gördüm haftaya kalp ayışına bakalım dedi ama sanki geç mi gördüm bilemedim ki 6+1 uygulamaya göre
- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
Vajinal neden baktırmadın kalp atısı duyulurduBugün çok şükür kese gördüm haftaya kalp ayışına bakalım dedi ama sanki geç mi gördüm bilemedim ki 6+1 uygulamaya göre
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Çok sağ olun ama hala endişem devam ediyo tabi . Yolk sacı falan demedi kese var içi dolu görünüyo ama kalp atışına haftaya bakıcaz dedi demekki sesi mi alamadı bilmiyorum kiÇok sevindim. Doktor bir şey dedi mi yolk sacı göründü mü