Kese gelisimi

bende 3.2mm olbilcegni dusundum ama oda bu haftaya gore biraz buyuk geldi bana anlamadm

Evet diğer ultrasonlaara baktım büyüğü git gide sayı yok

Ben de gs 0.66 cm yazıyo bu mudur ki doktor haftanla ilgili yorum yapamam dedi. Ee cm mm den büyük ne bu peki
canim bence sen kendi kendine kafani karistiriyosun daha cok erken oldugu icin oyle demistir doktor daha net konusmak icin 1 2 haftaya gerek vardir belki

canim bence sen kendi kendine kafani karistiriyosun daha cok erken oldugu icin oyle demistir doktor daha net konusmak icin 1 2 haftaya gerek vardir belki
Karismamisti normalde de bu konu cıktı karşıma hemen baktim ultrason görüntüsüne

Karismamisti normalde de bu konu cıktı karşıma hemen baktim ultrason
Benim kuzenimin de 4 haftalikken 43 cm miş su an 3. Ayi iyi çok şükür
Benimde normal olduğunu düşünüyorum ama işte doktor içimi karartti biraz cumartesi günü belli olucak inş iyi sonuçlar bekliyorumm

Ben ilk öğrendiğimde 1022,82ydi kan değerim. Kese VS gözükmemişti. Yine gözükmezse korkma

Benimde normal olduğunu düşünüyorum ama işte doktor içimi karartti biraz cumartesi günü belli olucak inş iyi sonuçlar bekliyorumm
ya bazi doktorlar boyle oluyor bence moralinizi bozuyorsa doktorunuzu degistirin en ufak seyde boyle yaparsa hep kafaniza takarsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…