- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.662
-
- Konu Sahibi Tansu tanyeli
Ben de goremedimEki Görüntüle 2306753 ben göremedim canm
Allah seni napsin yaBen de goremedim3.2 mm olan mi acaba
Sorun bende değilmiş
[/QUOT
Biraz resmi yakinlastırırsan ok gibi 2 şey var Orasi olması gerekio:)
Ben de gs 0.66 cm yazıyo bu mudur ki doktor haftanla ilgili yorum yapamam dedi. Ee cm mm den büyük ne bu pekibende 3.2mm olbilcegni dusundum ama oda bu haftaya gore biraz buyuk geldi bana anlamadm
Bende yok cm yazan yerEki Görüntüle 2306758 benimki o.48 cm ama doktor biraz olumsuz yaklaştı
canim bence sen kendi kendine kafani karistiriyosun daha cok erken oldugu icin oyle demistir doktor daha net konusmak icin 1 2 haftaya gerek vardir belkiBen de gs 0.66 cm yazıyo bu mudur ki doktor haftanla ilgili yorum yapamam dedi. Ee cm mm den büyük ne bu peki
Karismamisti normalde de bu konu cıktı karşıma hemen baktim ultrason görüntüsünecanim bence sen kendi kendine kafani karistiriyosun daha cok erken oldugu icin oyle demistir doktor daha net konusmak icin 1 2 haftaya gerek vardir belki
ay bende 1haftadir kendimi sacma dusuncelerle dolduruyorm sonum hayra ciksin vallahiKarismamisti normalde de bu konu cıktı karşıma hemen baktim ultrason görüntüsüne
Eki Görüntüle 2306758 benimki o.48 cm ama doktor biraz olumsuz yaklaştı
Amin amin benim akşam kahverengi bi leke geldi çok korktum progeston içdedi hemen doktoray bende 1haftadir kendimi sacma dusuncelerle dolduruyorm sonum hayra ciksin vallahi
Karismamisti normalde de bu konu cıktı karşıma hemen baktim ultrason
Benimde normal olduğunu düşünüyorum ama işte doktor içimi karartti biraz cumartesi günü belli olucak inş iyi sonuçlar bekliyorummBenim kuzenimin de 4 haftalikken 43 cm miş su an 3. Ayi iyi çok şükür
Kotu bsy yoktur ins canim yerlesme lekelenmesidir belkiAmin amin benim akşam kahverengi bi leke geldi çok korktum progeston içdedi hemen doktor
Ben ilk öğrendiğimde 1022,82ydi kan değerim. Kese VS gözükmemişti. Yine gözükmezse korkma123 du canim hatta doktorum dediki beta hcg 1000 olmadan kese zaten gozukmez ama biz genede bakalim dedi alttan muaene etti tahmin ettigim gibi simdi gozukmez daha cok kucuk dedi yarina randevu verdi yarin belli olucak bos gebelik mi dis gebelik mi yoksa varmi icerde biseyler yarin belli olucak
Lekeleme normal diyorlar amaAmin amin benim akşam kahverengi bi leke geldi çok korktum progeston içdedi hemen doktor
ya bazi doktorlar boyle oluyor bence moralinizi bozuyorsa doktorunuzu degistirin en ufak seyde boyle yaparsa hep kafaniza takarsnzBenimde normal olduğunu düşünüyorum ama işte doktor içimi karartti biraz cumartesi günü belli olucak inş iyi sonuçlar bekliyorumm
Benimde 4. Haftada gözüktü o yüzden korkma bencedeBen ilk öğrendiğimde 1022,82ydi kan değerim. Kese VS gözükmemişti. Yine gözükmezse korkma