- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
Ben progestan 200 mg alıyorum günde 3 kere fitil olarak birde proluton depot iğnem var 5 günde bir ayrıca kanamam geldiğinde de duphaston diye bir hapım daha var onu da içiyorum bakalım daha nereye kadar kullanıcam tam bir ay oldu başlayalıProgestan 100 gramlık gunde 3 defa kullanıyorum
Önce 2 kereydı.doktor 3 e cıkardı.alttan vajınadan koyuyorum.
Bende bırdahakıne progestan 200 lugu kullanacagım.100 luk pek bı etkılı olmadı.buyume devam edıyor malesef.bır kutuda 200 lugu denıyecem.bır zararı olmaz heralde.Ben progestan 200 mg alıyorum günde 3 kere fitil olarak birde proluton depot iğnem var 5 günde bir ayrıca kanamam geldiğinde de duphaston diye bir hapım daha var onu da içiyorum bakalım daha nereye kadar kullanıcam tam bir ay oldu başlayalı
Yok canım hatta sen 100 mg diyince şaşırdım genelde hep 200 mg veriyor doktorlarBende bırdahakıne progestan 200 lugu kullanacagım.100 luk pek bı etkılı olmadı.buyume devam edıyor malesef.bır kutuda 200 lugu denıyecem.bır zararı olmaz heralde.
Bide fitili attıktan sonra yatınca kalçanın altına yastık koy iyice içine gitsin canım bi 15-20 dk yatıyorum ben gerçi devamlı yatıyorumBende bırdahakıne progestan 200 lugu kullanacagım.100 luk pek bı etkılı olmadı.buyume devam edıyor malesef.bır kutuda 200 lugu denıyecem.bır zararı olmaz heralde.
Evet canım topıkte bır cok arkadssın yazısını okudum.hep 200mg lık kullanıyorlar.zaten bırazı gerı cıkıyor.fazla etkısı olmadı şimdiye kadar.hatta paketın bıtmesını beklemeyecem bugun 200 mg lık aldıracagım eşıme 10 gun sonra kontrolum var ınsallah etki eder.Yok canım hatta sen 100 mg diyince şaşırdım genelde hep 200 mg veriyor doktorlar
Sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsin canımEvet canım topıkte bır cok arkadssın yazısını okudum.hep 200mg lık kullanıyorlar.zaten bırazı gerı cıkıyor.fazla etkısı olmadı şimdiye kadar.hatta paketın bıtmesını beklemeyecem bugun 200 mg lık aldıracagım eşıme 10 gun sonra kontrolum var ınsallah etki eder.
Ayy canım ne kadar yatsamda gerı gelıyor bir kısmı malesef.ben devamlı yatamıyorum.2 cocugum var ve bulundugum sehırde tekım.yardım eden kımsem yok.yınede temızlık fılan yapmıyorum.Bide fitili attıktan sonra yatınca kalçanın altına yastık koy iyice içine gitsin canım bi 15-20 dk yatıyorum ben gerçi devamlı yatıyorum
Benimde cuma günü ikili taramam var umarım biraz azalmıştır inşallah sende bende atlatırızEvet canım topıkte bır cok arkadssın yazısını okudum.hep 200mg lık kullanıyorlar.zaten bırazı gerı cıkıyor.fazla etkısı olmadı şimdiye kadar.hatta paketın bıtmesını beklemeyecem bugun 200 mg lık aldıracagım eşıme 10 gun sonra kontrolum var ınsallah etki eder.
Yaa canım benim en zoruda çocuklar oluyor ilgilenmeden olmuyor benimde bir oğlum var yanımda annem kız kardeşim var ama bazen benimde ilgilenmem gerekiyor çünkü çok düşkünAyy canım ne kadar yatsamda gerı gelıyor bir kısmı malesef.ben devamlı yatamıyorum.2 cocugum var ve bulundugum sehırde tekım.yardım eden kımsem yok.yınede temızlık fılan yapmıyorum.
Allah bagıslasın canım.herkezın cocugunu.umarım gecer senınkıde benımkıde bırde ben bayramda malesf 8 9 saatlık bır yola cıkmam gerekıyor.onun içinde ayrı bir stres ve kaygı içerısındeyım.Yaa canım benim en zoruda çocuklar oluyor ilgilenmeden olmuyor benimde bir oğlum var yanımda annem kız kardeşim var ama bazen benimde ilgilenmem gerekiyor çünkü çok düşkün
Amin canım Allah seninkileri de bağışlasın ben 2 saatlik yol gittim onda da korka korka çok şükür bişe olmadı inşallah sorunsuz gidersin canımAllah bagıslasın canım.herkezın cocugunu.umarım gecer senınkıde benımkıde bırde ben bayramda malesf 8 9 saatlık bır yola cıkmam gerekıyor.onun içinde ayrı bir stres ve kaygı içerısındeyım.
İnşallah canım.artık fazla mola verecez.yata yata gıtmeyı dusunuyorum.Amin canım Allah seninkileri de bağışlasın ben 2 saatlik yol gittim onda da korka korka çok şükür bişe olmadı inşallah sorunsuz gidersin canım
Aynen canım daha rahat edersin yastık falan al hem başına hem de ayağının altınaİnşallah canım.artık fazla mola verecez.yata yata gıtmeyı dusunuyorum.
Canım kırmızımı gelıyorr.kanaman.kahvemi.olmadı acıle gıt bir muane ol ıcın rahat etsın.
Koyu kırmızı geliyor canım doktorumu aradım progestan ve duphaston iç dinlen geçmezse gelirsin dedi zaten cuma günü randevum vardı bi gün erken giderimCanım kırmızımı gelıyorr.kanaman.kahvemi.olmadı acıle gıt bir muane ol ıcın rahat etsın.
Nasıl sın canım şimdi.hala devam edıyormu kanaman.inşallah toparlanmıssındır bıraz olsun.Koyu kırmızı geliyor canım doktorumu aradım progestan ve duphaston iç dinlen geçmezse gelirsin dedi zaten cuma günü randevum vardı bi gün erken giderim
Biraz azaldı sanırım içimde biriken kanı atıyorum şimdilik iyiyim canım sağolNasıl sın canım şimdi.hala devam edıyormu kanaman.inşallah toparlanmıssındır bıraz olsun.
Nasılsın canım gıttınmı doktora.inşallah bebişinde ıyıdır.Biraz azaldı sanırım içimde biriken kanı atıyorum şimdilik iyiyim canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?