Kese Düzensiz bebek var kalp atışı yok

Ama yaklasık bes aydır folıcus plus kullanıyorum degısıklık yaparsam bi de böyle riskli bi dönemde cesaret edememki bı doktora gıdeyım de aklımdaki sorulardan kurtulayım en iyisi
Merhaba son durumunuz nedir bebeğiniz sizinledir insallah

Merhaba öncelikle dilerim herşey gönlünüzce olur Kese düzensiz ve kalp atışı olmadığı için bu yüksek oranda kürtaj veya düşükle sonuçlanabilir. Bende sizin gibi beklemek istedim fakat doktorumun söylediği şuydu mesela sizin durumunuza 5+2 görünüyor gebelik kalp atışı olmadan zaten bebek oluşmaz ilk oluşan organ kalp ve atmaya başladığı an büyüyüp yaşamaya devam ediyor. Fakat bu ultrasonla algılanmayacak kadar zayıf olduğu için görülmüyor. Yani diyeceğim şu ki sizinde bebeğinizin kalbi atmış bir süre fakat durmuş. Doktor o yüzden düşük önleyici birşey vermemiştir. Bir hafta daha bekleyip önleminizi alın. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim bekledıkten sonra gittiğimde bebeğin kalp atışını duymuştuk sonra hem düşük önleyici iğne hem agızdan hem fitil olarak kullanacagım sekılde ilaçlara başladık son kontrolde kalbi durmustu ve kürtaj oldum

Cok gecmis olsun hayırlısı böyleymiş sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücudumuz yapıyormuş bunu üzülmeyin Allahtan daha hayırlısını isteyin
Allah razı olsun üzüldüm tabi ama iyiyim hamdolsun ben de öyle düşündüm Rabbım hayırlısıyla saglıkla nasip etsın ınsallah tüm anne olmak ısteyenlere

Allah razı olsun üzüldüm tabi ama iyiyim hamdolsun ben de öyle düşündüm Rabbım hayırlısıyla saglıkla nasip etsın ınsallah tüm anne olmak ısteyenlere
Amin insallah benimde ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanmıştı. Şimdi elhamdülillah sağlıklı bir gebelik yaşıyorum 11 e giricez neredeyse darısı senin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…