• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese de kanama

Basak1989

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
27
0
6
Konya
Kizlar slm
su an 8 haftalik hamileyim.cumartesi gunu kontrolum vardi bebegimin ilk defa kalp atisini duydum ALlah a bin şükür fakat kesemde kanlanma varmis. Progestan hap verdi 200mg gunde 3 kere vajinal kullan dedi. Ayni durumda olan ya da bunu atlatanlar var mi? Daha ne kadar sure risk altindayiz ki?

Benimde ilk haftalar kese sekilde bozulma ve kanama olmustu dusuk olabilir demsti doktorum ama atlattik cok sukur simdi 7 aylik olduk darisi basina bende progesteron kullndm gunde 2 kere ama agizdan aliyordm ayrica tam hatirlmyrm prmlt diye bir igne var hafta 1kez 4 hafta boyunca onu vurldm

Merhaba
Hiç canını sıkma geleceği varsa hiç bişey olmaz bebeğine.
Bende 8 haftalıktı gittiğimde kalp atışını duydum ama kesede kanama var düşerse bebekte düşer dedi aynı ilacı banada verdi. Ağızdan aldım sabah akşam. Kontrole gittiğimde tehlikenin devm ettiğini söyledi ve iğne verdi 3 ayı atlatırsan artık bişey olmaz dedi. Çok şükür şuan 3 aylık kucağımda oğlum:))) herşey olacağına varır. Nekadar böyle desemde az ağlamadım hastaneden dönerken ,az üzülmedim... Sen yinede herşey iyi olcak die düşün zaten sağlıklı bebek kolay kolay düşmezmiş....

Insallah valla..1 ay sonra goruselim dedi bakalim bu 1 ay nasil gececek sonra 12. Hafta oluo zaten sanırım risk yari yariya azaliyor. Hayirlisi olsun Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

İlacı 1 aymı kullanıcaksın peki??? Elinden geldiğince dinlen, benim 2 yaşında oğlum da vardı
Pek dinlenmeye fırsatım olmuyodu..

Ya ilac 1 kutu verdi devamli kullan demedi 1 kutu da 10 günlük bilemedim valla benim kontrol 1 ay sonra gunduz isteyim cok yormuyorum kendimi aksamda uzaniyorum iste hayirlisi inşallah atlatiriz

Back