kese çevresinde kanama (subkoryonik hematom)

İnşallah bu sefer hayirlisiyla sonuna kadar gidersin....bende yurt dısında yasıyorum her muayene alttan oluyor malesef doguma kadar ilk defa bir dr gördüm alttan muayene etmeyen en son hamileligimde ona gittim vede çok memnundum sansa adam emekli oldu cliniginide kapattı şimdiden kara kara düşünüyorum bir daha hamile kalırsam öyle bir dr nasil bulurum....

Peki iyilesme donemindeyken karninizin icinde hassasiyet aci falan varmiydi benim 3 hafta once kanama oldu o zamandan beri yatiyorum ama karnimin ici cok hassas bazi yerleri azicik dokununca bile aciyor sizinde boylemiydi?

Arkadaslar merhabalar benimde aynisorun basımda ilk hamileliğimde klomenle olmuştu bebegin kalp atışı yok diye aldırmıştım şimdi tup bebekle hamile kaldım ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri hep kanamam oluyor 7 haftalik ikizlere hamileyim bebeklerin kalp atışını duyduk ama bebeğim bir tanesinin kesesi kucuk kalmış kesenin icini doldurmuş yavrum neredeyse hiç yer yok ve hemen altında bir kanama alanı gördü doktorum dinlen bol bol dedi bende yurt dışındaki
Aka Burda hep Altan bakıyorlar ne yapacağımı şaşırdım birde bu kanama alanı nedir neden oluyormuş benim hiç bir bilgim yok ilk defa duyuyorum ne ur banada yardimci olun;(((???

Peki iyilesme donemindeyken karninizin icinde hassasiyet aci falan varmiydi benim 3 hafta once kanama oldu o zamandan beri yatiyorum ama karnimin ici cok hassas bazi yerleri azicik dokununca bile aciyor sizinde boylemiydi?

canim ben ilk kanama yasadigim gün oğlum karıma vurmuştu dokunduğum zaman gobegimin kenarına sanki içine okuyordu hafiften ve hafif agrisi vardı 1 hafta ara ara kanamam oldu hatta bir gece çok sancım oldu kanama gene başladı gece agriyla uyandım ama o lekelenme tarzında kanamam 3 hafta sürdü ara ara karında ağrılarım oldu sana tavsiyem karnına fazla dokunma stres yapmamaya çalış kanamalarin devam ediyormu umarım herşey yoluna girer

öncelikle çok geçmiş olsun bende yurt dışında yaşıyorum ne yazıkki drlar hep alttan muayene ediyorlar buna en çok karşı benim herhalde...sana kısaca yaşadıklarımı anlatayim umarım yardımcı olurum...ben 2.bebegimi kanamalar yüzünden kaybettim 21 haftalıkken hep sancılar ve kanamalar....sonra 3.bebegime hamile kaldım çok rahat gecmisti ne ağrım oldu nede birşey 9+2 gunluktum biraz eşime yardım ettim evde sonra birden oğlum karıma yumruk attı biraz ağrım oldu dokundugumda karnima agriyordu sonra hafif bir sancı o günün akşamı birden siddetli bir kanamam oldu acile gittik plesenta dekolmonu duduk yapma riskim olduğu söylendi eve geldim 1 hafta kadar ara ara devam etti sonra birden kesildi... 12 haftalikken ultrasona girdim ayrıntılı ultrason 1.tramester orda kesenin altında kan olduğunu çok dikkat etmem gerektiğini ilişki alttan muayene olma olursan bu kanama gelir zaten eski bir kanamam olduğunu soyledi 3 gün sonra sonuçlarla kendi dr gittim kesinlikle alttan muayene olmak istemedigimi soyledim kadın muayene etti isikli birşey altima koyup baktıktan sonra arkasından eliyle muayene etti bayan kizdim dra oda kanama yok dekolmon yok riskin yok dedi tam 2 gün sonra lekelenmeler hafif kahve renginde kanamalarim başladı sinirden catladim sonra yine o ultrasoncuya gittim keseden kanama alanı var dedi birdahada o dra girmedim 14 haftaliktim arkadasimin dr gittim adam direk ultrasonla baktı keseden kanama alanı dedi bu bebek %70 gider dedi ama 1 ay boyunca çok dikkat edersem belki hamileliğin devam edebilir dedi hatta bu lekelenmeler 1 ay boyunca devam edebilir demişti 16 haftalikken lekelenmeler herşeyim normale döndü bizimki tekmelemeye bile başladı 18 haftalık kontrolünde ultrasonla baktı bize her ay dr bile şaşırdı herşey normale donmustu bu dr hicbirzaman alttan muayene etmedi her ay bize herseyini tektek gosterip anlatirdi allah o drdan bin kere razı olsun birdahada onun gibisini asla bulamam oğlum simdi 16 aylık oldu şansım o drda emekli oldu önceki drlar kalsa belkide bu bebegimde giderdi hamile değildim suan o sıkıntıları bende yasadigim için ne olduğunu iyi bilirim sizlere tafsiyem sakin stre yapmayın ilişki yorulma maydanoz aspirin hatta kanama suresincede yeşillik yemeyin allaha siginin dua edin sirt üstü uzanın allah yardımcınız olsun hepinizin umarım yardımcı olmuşumdur....

merhaba daml adli arkadasim önce hamieligini allah tamamina erdirsin, ben seni bulmusken epilasyon aletini sormak istedim tam markasini ve gercekten memnun olup olmadigini yazabilir misin?

1 düşüğüm var ve şuan gebeyim 1 ayımda sunkoryonik hemetom tespit edildi yani kan pıhtılaşmasıdır.igne kullanmya başladım kan sulandırıcı kendim evde yapıyorum iğnemi ve 5 ayıma geldimde kese çevresindeki kanamam hemetom geçmeye başlamış ve şuan 26 haftalık gebeyim iğneme dev ediyorum fakat dozajı düşürdü doktor ama en iyi ilacı yatmak ağrılarım oluyo kasıklarımda zaman zaman olmaadıgı zamanlarda yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün ve tabiki bol su içmelisin

Slm kızlar bende bebeğimi kaybettim 1 ay önce kurtaj olmak zorunda kaldım. Bana doktorum hematom var dedi agirmi kaldırdın dedi ama yok yani bu hematom dedikleri trombofil mi acaba yoksa farklı biseymi.? Yatıp dinlenmemı önerdi ve progestan verdi ama malesef 3 hafta sonra gittiğimde bebegimin kalbi atmiyordu ve buyumemisti.

Merhaba kesildi mi kanamanız bebek durumu nasıl özel değilse ? Bende aynı durumdayım ve durum ciddi açıkçası korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…