merhaba arkadaşlar daha önce bu konuda bir şeyler yazılmış ama kimse daha sonra ne olduğundan bahsetmemiş o yüzden tekrar açtım belki bana yardımcı olabilirsiniz.benim kanamam yok fakat içeride kese çevresinde kanama varmış.şuanda 16+4 günlük hamileyim 11.haftadan beri bu devam ediyor.pek çok doktora gittim fakat hep istirahat deyip progestan verip gönderiyorlar ama açıklamıyorlar.bu ne kadar tehlikeli? artık 4.ayımdayım ve düşük olmasından çok korkuyorum kocaman bir bebeği kaybetmek istemiyorum gidecek olsaydı şimdiye kadar bırakırdı beni diye düşünüyorum ama içim hiç rahat değil.bu durumu yaşayan bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhabalar... Benim plesentam aşağı yerleşimli olduğu ıcın 2 kanama geçirdim. Bu arada suanda 27+2' hamileyim. Bugün 3 kanamam oldu birde üstüne sunulanının hematom olmuş. Bende bir sağlıkçının ama is basa gelince hersey değişiyor. Moralim COK ama COK bozuk....
merhaba , 7 haftalık hamileyim fakat doktor bebeğimiin 5 haftalık ve kese çvresinde kanama görüldüğünü söyledi, ilaç vermedi yatak istirahatı verdi, çok üzgünüm.benim durumumda olup da düşük yapmayan var mı ?
merhaba arkadaşlar
bende de 2 haftadır falan çok çok açık kahverengi leke oluyor ama yani kahverengi mi koyu sarı mı diye zorluyorum kendimi resmen..dr.düşük tehlikesi var kese çevresinde kanama var dedi ve progestan verdi.aynı durumu yaşayanlar yorum yapın lütfen sizin geçti mi?çok mu tehlikeli bi durum bu?
Benim de jesemin saginda kan pihtisi (hematom) var hastanede bikac gun yattim simdi evdeyim surekli yatiyorum o bolgede acı hissediyorum sizinde aciyor mu bu durumu yaşayan hanimlar?
Selam kızlar ben 7 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu hemen doktora koştum.progynex iğne ve istirahat verdi.15 gün sora gel dedi ben bugün dayanamadım yakınlardaki bi doktora gittim.bebek iyi görünüyo ama kese arkasında kan birikmesi var dedi.çok önemli olmayabilir rahim absorbe edebilir takip edicez dedi.gecen yaz 27 haftalıkken erken dogum yaptım bebeğin eşi rahim agzını tamamen kapadığı için.aşıraı kanamalı bi sezaryen oldum bebeğim 3 gun yaşadı.herşey Allahtan ama bu bebişimi de kaybetmekten korkuyorum.zaman geçmek bilmiyor.bu belirsizlik,her an acaba ne olacak korkusu,kanama olurmu düşüncesi ben yıpratıyor..bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim...
Selam kızlar ben 7 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu hemen doktora koştum.progynex iğne ve istirahat verdi.15 gün sora gel dedi ben bugün dayanamadım yakınlardaki bi doktora gittim.bebek iyi görünüyo ama kese arkasında kan birikmesi var dedi.çok önemli olmayabilir rahim absorbe edebilir takip edicez dedi.gecen yaz 27 haftalıkken erken dogum yaptım bebeğin eşi rahim agzını tamamen kapadığı için.aşıraı kanamalı bi sezaryen oldum bebeğim 3 gun yaşadı.herşey Allahtan ama bu bebişimi de kaybetmekten korkuyorum.zaman geçmek bilmiyor.bu belirsizlik,her an acaba ne olacak korkusu,kanama olurmu düşüncesi ben yıpratıyor..bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim...
canim cok gecmis olsun bebk kaybi cok aci cok zor ustelikte 27 haftalik bebek dahada zor. Allah sabir versin
benimde 2 bebek kaybim var ama ilk haftalardaydi. 2. bebegimde dr kese cevresinde kanama var dedi
ustelik benden kanda gelmiyordum meger o acik kahve lekeymis yani ben anlamamistim o kdar belirsizdiki ..
oyle basladi ama zaten kalp atislarida gucsuzdu dr sordum daha ufak ondan dedi ama icime sinmedi en nihayetinde
8. haftada kaybettim bebegimi. simdi tekrar istiyorum
Canım vakit ayırıp uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun senden canım.mesajını okurken sonunun kötü biteceğini sandım ama sora çok sevindim.maşallah Allah yavrukuşlarına sağlkı huzur mutluluk versin canım..senin de sürecin hayli zorlu ve stresli geçmiş ama ne güzel mutlu son olmuş darisı başımıza inşallah..dediğin gibi yiyeceği ekmek varsa sen naparsan yap o doğuyor.o yüzden çok kasmamak lazım.tedavini olacaksın,elinden geleni yapacaksın,gerisi Allaha kalmış.bakalım benim pıhtı ne olacak.yokmu olacak,büyüyecekmi.bi de perviadan korkuyorum tekrarlama olasılığı var.o ilerki haftalarda bebek büyüdükçe belli oluyor.hangisinden korkacağımı şaşırdım...ne yapayım yatıyorum,oturuyorum.farz namazlarını oturdugum yerde kılıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum..benim için dua edermisin canım?duanın gücüne çok inanıyorum..Bende tecrubelerimi sizinle paylasmak istiyorum umarim sizlere yardimci olurum....benim 3.hamileligimdi birgun hafif bir karin agrim oldu o gunun aksami esimle yemek yedik cay iciyorduk gece 11 felandi otururken birden kanamam oldu hemen ayaga kalktim pikamama bile tasmisti hemen ustumu degistirip ped takip acile gittik bu arada 9+2 gunluktu acile gidinceye kan bacaklarimdan akiyordu oyle bir bagirarak agladimki ilk defa yamginlar koparircasina feryad edip agladim daha birkac ay once 21 haftalik bebegimi kanamadan dolayi kaybetmistim kesin buda gitti yine o acilari silbastan yasayacaktim o ciglillarimi duyan hemsireler kosup acil kapisina geldiler onlar sancim oldugundam dolayi agladigimi dusunuyorlardi ama sancim yoktu gitmesinden bumunda korkuyordum....hemen ultrasona aldilar bebegim yasiyordu dunyalar benim olmustu dusuk tehlikemin oldugunu dekolmon plesanta dediler ilac vermeden yolladilar bu arada 9+2 idaim 1 hafta ara ara kanmalarim devam etti 12 haftalik olmustum ilk tremaster ayrintili ulteasonum cekilecekti gittim ultrason doktoru bakti ve kesenin kenarinda kan var dikkat et alttan muane olma ve iliskite girme seni zorlayacak seylerden kacin demisti 3 gun sonra dr gittim sonuclari gosterdim sakin alttan muane etmeyin dedim oda yok bakacam sadece dedi dr normal ultrasonu yoktu alta isikli bir aletle bakti ve eliyle muane etti kanama yok ayrilma yok dedi ve eve geldim tam 2 gun sonra kahverengi lekelerim gelmeye basladi suclu drdu uzun bir sure lekeler geldi sabah ilk idrardan sonra kahve rengi kan so.rada keke leke hergun oluyordu hemen dr degistirdim arkasasimin dr yoluma devam ettim ilk defa alttan muane etmeyen bir dr gormustum ve her muayenede ayrintili ultrason dr ultrasondan baktigi an durum riskli dedi jesenin yanibda kanatan bir yer vardi kana ordan oluyor ve %70 bu bebek durmaz buyuk bir yuzdelikti ama su 1 ayi cok dikkat edersem belki atlatirsin demisti yuruyus yok iliski yok hicbirsey yok demisti hatta bu lekeler 1 ay boyunca devam eder demisti evde hep dinlendim sadece oglumu okula goturup getiriyordum ama hep yattim bu lekeler 2 hafta boyunca devam etti ve birden kesildi 16. haftada oglumun hareketlerini hissettim 18. haftada kontrole gittim dr bile sasirdi hic bur risk kalmamusti ne kanamam vaedi nede kesenin kenarinda vardi normal hayatina donebilirsin demusti ben ozamanlar internette arastirmistim iluski alttan muane olunmazsa rahim kendisi emebiliyormus icteki kanamayi cok sukur bur daha ne kanamam oldu nede leke geldi ama gelgorki baska nedenlerden dolayi erken dogum yaptim 34+4 te sumdi oglum masallah 15 aylik oldu sagliklida size tafsiyem dinlenin bol bol dua edin ben dogum yaptigim ana kadar dua ettim dr duser dedigi bebek simdi 15 aylikyiyecegi ekmeyi varsa yiyiyor uzun yazdim baya umarim sizlere yardimci olmusumdur allah bin kere razi olsun o doktorumdan sansa emekli oldu umarim sizinde kucaginiza almak nasip olur insallahhhh.......
Canım vakit ayırıp uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun senden canım.mesajını okurken sonunun kötü biteceğini sandım ama sora çok sevindim.maşallah Allah yavrukuşlarına sağlkı huzur mutluluk versin canım..senin de sürecin hayli zorlu ve stresli geçmiş ama ne güzel mutlu son olmuş darisı başımıza inşallah..dediğin gibi yiyeceği ekmek varsa sen naparsan yap o doğuyor.o yüzden çok kasmamak lazım.tedavini olacaksın,elinden geleni yapacaksın,gerisi Allaha kalmış.bakalım benim pıhtı ne olacak.yokmu olacak,büyüyecekmi.bi de perviadan korkuyorum tekrarlama olasılığı var.o ilerki haftalarda bebek büyüdükçe belli oluyor.hangisinden korkacağımı şaşırdım...ne yapayım yatıyorum,oturuyorum.farz namazlarını oturdugum yerde kılıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum..benim için dua edermisin canım?duanın gücüne çok inanıyorum..
cok sukur ki bebegini kucagina almissin. benimde lekelenmelerle basladi kalbi durdu sonra.Bende tecrubelerimi sizinle paylasmak istiyorum umarim sizlere yardimci olurum....benim 3.hamileligimdi birgun hafif bir karin agrim oldu o gunun aksami esimle yemek yedik cay iciyorduk gece 11 felandi otururken birden kanamam oldu hemen ayaga kalktim pikamama bile tasmisti hemen ustumu degistirip ped takip acile gittik bu arada 9+2 gunluktu acile gidinceye kan bacaklarimdan akiyordu oyle bir bagirarak agladimki ilk defa yamginlar koparircasina feryad edip agladim daha birkac ay once 21 haftalik bebegimi kanamadan dolayi kaybetmistim kesin buda gitti yine o acilari silbastan yasayacaktim o ciglillarimi duyan hemsireler kosup acil kapisina geldiler onlar sancim oldugundam dolayi agladigimi dusunuyorlardi ama sancim yoktu gitmesinden bumunda korkuyordum....hemen ultrasona aldilar bebegim yasiyordu dunyalar benim olmustu dusuk tehlikemin oldugunu dekolmon plesanta dediler ilac vermeden yolladilar bu arada 9+2 idaim 1 hafta ara ara kanmalarim devam etti 12 haftalik olmustum ilk tremaster ayrintili ulteasonum cekilecekti gittim ultrason doktoru bakti ve kesenin kenarinda kan var dikkat et alttan muane olma ve iliskite girme seni zorlayacak seylerden kacin demisti 3 gun sonra dr gittim sonuclari gosterdim sakin alttan muane etmeyin dedim oda yok bakacam sadece dedi dr normal ultrasonu yoktu alta isikli bir aletle bakti ve eliyle muane etti kanama yok ayrilma yok dedi ve eve geldim tam 2 gun sonra kahverengi lekelerim gelmeye basladi suclu drdu uzun bir sure lekeler geldi sabah ilk idrardan sonra kahve rengi kan so.rada keke leke hergun oluyordu hemen dr degistirdim arkasasimin dr yoluma devam ettim ilk defa alttan muane etmeyen bir dr gormustum ve her muayenede ayrintili ultrason dr ultrasondan baktigi an durum riskli dedi jesenin yanibda kanatan bir yer vardi kana ordan oluyor ve %70 bu bebek durmaz buyuk bir yuzdelikti ama su 1 ayi cok dikkat edersem belki atlatirsin demisti yuruyus yok iliski yok hicbirsey yok demisti hatta bu lekeler 1 ay boyunca devam eder demisti evde hep dinlendim sadece oglumu okula goturup getiriyordum ama hep yattim bu lekeler 2 hafta boyunca devam etti ve birden kesildi 16. haftada oglumun hareketlerini hissettim 18. haftada kontrole gittim dr bile sasirdi hic bur risk kalmamusti ne kanamam vaedi nede kesenin kenarinda vardi normal hayatina donebilirsin demusti ben ozamanlar internette arastirmistim iluski alttan muane olunmazsa rahim kendisi emebiliyormus icteki kanamayi cok sukur bur daha ne kanamam oldu nede leke geldi ama gelgorki baska nedenlerden dolayi erken dogum yaptim 34+4 te sumdi oglum masallah 15 aylik oldu sagliklida size tafsiyem dinlenin bol bol dua edin ben dogum yaptigim ana kadar dua ettim dr duser dedigi bebek simdi 15 aylikyiyecegi ekmeyi varsa yiyiyor uzun yazdim baya umarim sizlere yardimci olmusumdur allah bin kere razi olsun o doktorumdan sansa emekli oldu umarim sizinde kucaginiza almak nasip olur insallahhhh.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?