Kese bozulması

Canım sagliksizsa kendi kendine düşmesi daha iyi. Rabbim en az zararla atlatmani nasip etsin. Benimde ilk başlarda gogus hassasiyetim vardi. Şuan hiçbişey hissetmiyorum. Kanamam falan da yok ama 6inci haftada kalp atışı duyamadık. 10 gün sonraya randevu verdi doktorum
Valla kurtajdan daha çok korkuyorum inan inşallah gerek kalmaz düşer kolayca ya sabır. 10. Haftada duyan var kalp atışını duyarsin ins canimm

Tüp bebek doktoru Perşembe bı daha bakalım dedi de sabah doktor aynı şeyi söyleyince direk bıraktım 1 haftayı bulur dedi kanama

Benim de tüp bebekle elde edilmiş bir gebelik kaybım var. İlaçları bırakınca kendi kendine düşmesini bekledik ama düşmeyince mecbur kürtaj oldum. Herkesin süreci kendine özgü tabi ama benim sürecim ağrısız ve çok az kanamalıydı. Umarım seninki de en az benimki kadar rahat geçer herkesinki zor geçmiyor bunu bilmeni ve biraz olsun içinin rahatlaması için yazmak istedim. Fiziksel açısından çok yaşadığım hayal kırıklığı zordu benim için.Tez zamanda güzel haberler alırsın.

Benim de tüp bebekle elde edilmiş bir gebelik kaybım var. İlaçları bırakınca kendi kendine düşmesini bekledik ama düşmeyince mecbur kürtaj oldum. Herkesin süreci kendine özgü tabi ama benim sürecim ağrısız ve çok az kanamalıydı. Umarım seninki de en az benimki kadar rahat geçer herkesinki zor geçmiyor bunu bilmeni ve biraz olsun içinin rahatlaması için yazmak istedim. Fiziksel açısından çok yaşadığım hayal kırıklığı zordu benim için.Tez zamanda güzel haberler alırsın.
Çok teşekkür ederim yazdığın için umarım kolay olur çok korkuyorum kurtajdan daha çok korkuyorum iki doktorda geç olur ama düşer dedi bir an önce ne olucaksa olsun modundayim artik

Çok teşekkür ederim yazdığın için umarım kolay olur çok korkuyorum kurtajdan daha çok korkuyorum iki doktorda geç olur ama düşer dedi bir an önce ne olucaksa olsun modundayim artik
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun
Kürtajdan korkma ama uyuyarak olsun uyanınca hiç bir ağrın sızın olmuyor hatta kanamam da olmadı benim kalbi durmuştu kuzumun 9.haftada onun için olmuştu kürtaj
Okadar çok ağladım ki anlatamam ama hep dua ettim sabret kardeşim rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun
Kürtajdan korkma ama uyuyarak olsun uyanınca hiç bir ağrın sızın olmuyor hatta kanamam da olmadı benim kalbi durmuştu kuzumun 9.haftada onun için olmuştu kürtaj
Okadar çok ağladım ki anlatamam ama hep dua ettim sabret kardeşim rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Dua ediyoruz zaten bol bol bu halimize şükür en azından hamile kalabilirim ilk denemede avutuyorum kendimi. İnşallah gerek kalmaz ya kürtaja ben muayenede bile kasiliyorum umarım olursa da dediğin gibi bayiltarak olur

Ben de evde kendi kendime düşürmekten korkuyordum. Kendiliğinden düşmesi en doğal olanı tabi ki.Senin için en kolayı nasıl olacaksa öyle olsun canım. Allah yardımcın olsun

Ben zaten kum dokuyodum ağrım vardı bı haftadır kanamaya düşük olcak dediler bekliyorum kendiliğinden düşsün uzun surermis
Canım ya topikte gözüm seni arıyordu. Ne güzel takılıyorduk birbirimize bir bakayım dedim burayı buldum en baştan okudum ve şok oldum çok üzüldüm😓 ne diyeceğimi bilemiyorum dualarım seninle rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah dualarım seninle 🖑🖐

Canım ya topikte gözüm seni arıyordu. Ne güzel takılıyorduk birbirimize bir bakayım dedim burayı buldum en baştan okudum ve şok oldum çok üzüldüm😓 ne diyeceğimi bilemiyorum dualarım seninle rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah dualarım seninle 🖑🖐
Çok sağol kuzum inşallah sizinkiler hayırlı geçsin kanamam başladı zaten bugün inşallah sagsalim düşer de kürtaja gerek kalmaz. Tutsun diye bekledik şimdi düşsün diye bekliyorum bu halimize de şükür 😘

Çok sağol kuzum inşallah sizinkiler hayırlı geçsin kanamam başladı zaten bugün inşallah sagsalim düşer de kürtaja gerek kalmaz. Tutsun diye bekledik şimdi düşsün diye bekliyorum bu halimize de şükür 😘
Şükür canım şükür biri veren rabbim ikiyi de verir 🖑🖐 rabbim yardımcın olsun inşallah dediğin gibi kürtaja gerek kalmaz 😓😓

İlaçları bıraktıktan iki gün sonra kanama başladı inşallah temizlenir iyice kizlar hamisler dua edin bana da bilgilendirme amaçlı yazıyorum aynı durumu yaşayıp merak eden olursa diye

İlaçları bıraktıktan iki gün sonra kanama başladı inşallah temizlenir iyice kizlar hamisler dua edin bana da bilgilendirme amaçlı yazıyorum aynı durumu yaşayıp merak eden olursa diye
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah kendiliğinden düşer kürtaja gerek kalmaz dualarım seninle

Günaydın. Burdan cvp bulurum diye umuyorum.tüp bebek de 16 günümüz.dün akşam pembe bi lekelemem ve pıhtı geldi.gece yine geldi.şuan yok gibi ama.korkuyorum.doktoru aradım az bi kan bişey ifade etmez dedi.regl ağrısı gibi ağrım var.ve gelen şey hafif yanma yapıyo.ateşim çıkıyor. Bu ikinci denemem.yorumlara ihtiyacım var

Back