Kese boyutuna bakarmisiniz

Tutkuu17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
46
37
3
30
Merhaba arkadaslar ben normalde 5 haftalik hamileyim bugun vajinal ultrasonda kese boyutu 3.5 mm gorundu doktor herhangi olumsuz bisey soylemedi tabi ama sizce bu normalmi bana sanki kucuk gibi geldi sizin bu haftalarda kacti hatirliyomusunuz?

Doktor normal dediyse bu neyin telaşı ben hatırlamıyorum daha şimdiden bu kadar ayrıntıya takılırsan o 9 ay geçmez annesi daha bunun 2 il taraması 3 lü taraması detaylı ultrasonu var keyfini çıkarmaya bak anın insallah sağ Salim kucağına alırdın

Merhaba arkadaslar ben normalde 5 haftalik hamileyim bugun vajinal ultrasonda kese boyutu 3.5 mm gorundu doktor herhangi olumsuz bisey soylemedi tabi ama sizce bu normalmi bana sanki kucuk gibi geldi sizin bu haftalarda kacti hatirliyomusunuz?
Merhaba ben de 6 haftanın içindeyim ve pazartesi doktor kontrolünde kese 5mm-8mm çıktı, haftasıyla uyumlu dedi. Çok hızlı büyüyo ztn doktor normal dediyse öyledir canını sıkma ☺️

Doktor normal dediyse bu neyin telaşı ben hatırlamıyorum daha şimdiden bu kadar ayrıntıya takılırsan o 9 ay geçmez annesi daha bunun 2 il taraması 3 lü taraması detaylı ultrasonu var keyfini çıkarmaya bak anın insallah sağ Salim kucağına alırdın
Insan bi kac kayip yasayinca boyle korkuyo en azindan kalp atisindan sonra zaten icim rahat edicek bu takilma degil yani endise korku. Tesekkur ederm yardimin icin

Merhaba ben de 6 haftanın içindeyim ve pazartesi doktor kontrolünde kese 5mm-8mm çıktı, haftasıyla uyumlu dedi. Çok hızlı büyüyo ztn doktor normal dediyse öyledir canını sıkma ☺
Tesekkur ederm canim ne bliym benimle ayni haftada olanlarn 8 9 mm benim 3 olumca endiselendim biraZ

Arkadaşlar ben de 4+5 gün içindeyim . Dün doktora gittik kese gözükmedi normal mi kan değerlerim yüksekmiş kese icin pazartesi gel dedi normal mi

😊Evet canım küçük hem de çok küçük ama normal . Bu mucize melekler varya öyle hızlı büyüyor ki bunu takip ederken anlicaksiniz.
Her muayeneye heycanla girip heycanla cikicaksinız ben meleğim 10 cm olduğunda eşime ona küçücük dedirtmiyodum 😂 kocaman oldu meleğim diyodum 🙏🏻 Rabbim saglikla sıhhatle gelmelerinin nasip etsin 🙏🏻

😊Evet canım küçük hem de çok küçük ama normal . Bu mucize melekler varya öyle hızlı büyüyor ki bunu takip ederken anlicaksiniz.
Her muayeneye heycanla girip heycanla cikicaksinız ben meleğim 10 cm olduğunda eşime ona küçücük dedirtmiyodum 😂 kocaman oldu meleğim diyodum 🙏🏻 Rabbim saglikla sıhhatle gelmelerinin nasip etsin 🙏🏻
Yaa canim sagol zatem 3 gun once gttm 8 mm olmustu kese 😍 cok sukur buyuyo ama daba bebisimi goremedm bu hafta gorucem insallah ah zaman cok yavas geciyo sanki ya🤔

doktor olumsuz bişey söylememiş, size öyle gelmiş. ne diyelim?
size öyle geldiyse öyledir mi desek?
lütfen doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirin yada güvenin bu sizin için en dogru olan şey

Yaa canim sagol zatem 3 gun once gttm 8 mm olmustu kese 😍 cok sukur buyuyo ama daba bebisimi goremedm bu hafta gorucem insallah ah zaman cok yavas geciyo sanki ya🤔
İnanın yavaş gibi geliyo ama şimdi bakıyorum 22 haftalık olduk içimde kıpır kıpır hareketlerini hissediyodum zaman düşündüğünüzden daha hızlı ilerliyo emin olun

doktor olumsuz bişey söylememiş, size öyle gelmiş. ne diyelim?
size öyle geldiyse öyledir mi desek?
lütfen doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirin yada güvenin bu sizin için en dogru olan şey
Yorum yapmazsin olur biter. Yazmak gbi bi mecburiyetin de yok sorgulamak gbi bi hakkinda yok

İnanın yavaş gibi geliyo ama şimdi bakıyorum 22 haftalık olduk içimde kıpır kıpır hareketlerini hissediyodum zaman düşündüğünüzden daha hızlı ilerliyo emin olun
Aynen oyle dogru soyluyosunuz rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah, insan kayip yasayinca boyle daha tedirgin oluyo ister istemez

Hanımlar birbirinizi kırmayın, üsluplara dikkat edin lütfen.

kızlar haber aldınızmı bnmde 5+6 da 4.4mm di dr normal dedi ama 5 haftaya uyumlu demişti

Back
X