Kese boyutu ve embriyo

KaraafEzki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
37
27
25
Merhabalar 10 gün önce kontrolümde kese görünmemişti bugün kese göründü 6 hafta 3 günlük hamileyim. 1.28 cm kese yani 12.8 mm ama içinde bebeği göremedim. Doktor emriyo oluşmaya başlamış nokta kadar var dedi. İnternettede bu boyutlarda bebeğinde rahat 3-4 mm olması gerektiği yazıyor düşükle sonuçlanmaz değilmi çok korkuyorum.

Ben de on gun once doktora gitmistim.kese görünmemişti. Yarin tekrar gidecegim. Ayni kaderi paylaşıyoruz ve cok endiseliyim. Bana gore embriyonun kucuk de olsa gorunmesi bile guzel bi gelisme... merak ettim acaba ilk kan testi takipleriniz nasildi? Gunune gore dusuk muydu? Rabbim saglikla kucaginiza alnak nasip etsin buarada

Kan değerle kişiden kişiye değiştiği için tam bilemiyorum ama adetten bir gün önce 11,52 çıkmıştı iki gün sonrada 63,98. Sizin nasıldı

Benimde adetten 4 gun sonra 255 cikmisti. Doktorum keseyi gormeyince dis gebelik olma ihtimalinden bahsetti ,deger gunune gore dusuk dedi. O yuzden sormustum. Yarin ogrenecegiz nasipse. Rabbim bekleyen herkesin sabrini ve umdugunu versin

Sakin ol arkadaşım ve kendini ve bebeğini strese sokma lütfen her hamilelik kendine özgüdür sonuçta, mesela benim adet dongume göre 26haftalik olmam gerekiyor ama 1 hafta geriden geliyor bebeğim yani 25haftalik çıkıyor ultrasonda ama gelişimi herşeyi cok iyi bunlar normal şeyler dediği icin doktorum hic takılmadım bu duruma yeter ki sağlıkla ilerlesin de kavuşayım gerisi önemli değil diye.
Internette yazan herşey doğru değil inanma lütfen ben de bir ara boy kilo bakıyordum bebeğim cok ilerde çıkıyordu ortalama değerlere göre ama doktor tam olması gerektiği gibi diyordu bıraktım interneti doktorum ne derse onu dinliyorum internet yanlızca strese sokuyor insanı çünkü.

kızlar bnde dr ye gttim il degerim 370 ikinci 957 di keseyi dujn gördük ama yolk sac denen seyi söylemedi hiç dr aklıma takıldı 2 hafta sonra gel dedi ama nasıl daynıcam bilmiyorum sizde hberler nasıl kese 4.4 mm bnm

kızlar bnde dr ye gttim il degerim 370 ikinci 957 di keseyi dujn gördük ama yolk sac denen seyi söylemedi hiç dr aklıma takıldı 2 hafta sonra gel dedi ama nasıl daynıcam bilmiyorum sizde hberler nasıl kese 4.4 mm bnm

Bu değerle keseyi gördüğüne şükret canım. Daha çok erken korkup strese girme boşu boşuna. 2 hafta sonra gittiğinde kalbini bile duyacaksın. Olumsuz düşüncelere kapılma

Yaklaşık olarak aynı zamanlarda aynı ölçüleri yaşıyorum şu an. Daha önce iki kaybım var, bu sefer iyi bir perinatolog ilgileniyor. Sizin daha sonra gebeliğiniz nasıl ilerledi, kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba

Merhabalar sonuç ne oldu acaba bende bugün birebir aynı şeyi yaşadım da çok korkuyorum. Benim 6.4 günlük kesenin içinde bebek nokta kadar göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…