Cevap verdiğin için teşekkürler canım ah işte şu ilk haftalar çok zorluyor hep beni sürekli korku içinde yaşıyorumNormal gözüküyor bu kadar ayrıntıyı kafana takma biraz rahat ol canım
Amin canım inşallah rabbim sanada inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin analı babalı büyütsun inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına pozitif düşün mutlu olup tadını çıkar
kese boyutun gayet normal hersey yolunda merak etme. burda 9.-10. haftaya kadar kalbinin atısını duyamayan bebeği göremeyen var . yeterki canını sıkma stres yapma .Kızlar merhabalar
23 Mart sat
26 Nisan 5.3 mm kese
30 Nisan 9 mm kese
6 Mayıs 14.2 mm kese 6+2 gün
Olduk kese içinde bebek gözükmedi ilerlemesi iyimi
Korkuyorum böyle oluncada gormeyince
Teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gider Perşembe yada cuma hangi güne randevu bulabilirsem gidicem bakalım inşallah görürüz bu defakese boyutun gayet normal hersey yolunda merak etme. burda 9.-10. haftaya kadar kalbinin atısını duyamayan bebeği göremeyen var . yeterki canını sıkma stres yapma .
bence kafana bu kadar takma doktor iyi dediyse iyidir internetteki resimlerle kendininkini kıyaslama canım üzülürsün. bebişin daha bi pirinç tanesi kadar kesenin boyutuda ona göre normal. birdaha gittiğinde büyümüş olucak merak etme . hatta herseferinde o kadar büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın. sakın kendini üzmeBu şekilde kızlar doktor 4h 5g demişti
Haklısın canımbence kafana bu kadar takma doktor iyi dediyse iyidir internetteki resimlerle kendininkini kıyaslama canım üzülürsün. bebişin daha bi pirinç tanesi kadar kesenin boyutuda ona göre normal. birdaha gittiğinde büyümüş olucak merak etme . hatta herseferinde o kadar büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın. sakın kendini üzme
Çok sağlam moral verdin valla sağol canımmpirinç tanesi bile değilminikkusum benim. annesi canını sıkma gönlünü ferah tut. ve bebişine iyi bak
hepimiz burda aynı durumdayız ve yıkıcı değil yapıcı olmak zorundayızÇok sağlam moral verdin valla sağol canımm
cnm hayrlı olsun.bnm de 5+6 di dr ye gttiğimde 5 haftaya uyumlu demişti ama bi sorujn var demedi ama yinede korkıuyorum 2 hafta sonra cagrdı bakalımKızlar merhabalar
23 Mart sat
26 Nisan 5.3 mm kese
30 Nisan 9 mm kese
6 Mayıs 14.2 mm kese 6+2 gün
Olduk kese içinde bebek gözükmedi ilerlemesi iyimi
Korkuyorum böyle oluncada gormeyince
Düzenleme
6+5 te minnak meleğimi gördük kalp atışını da duydukyanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ☺
korkma canım bende ilk gittiğimde kese bile yoktu 7.haftada gel dedi gittiğimde kesede vardı orda bi noktada vardı.cnm hayrlı olsun.bnm de 5+6 di dr ye gttiğimde 5 haftaya uyumlu demişti ama bi sorujn var demedi ama yinede korkıuyorum 2 hafta sonra cagrdı bakalım
ay agzın bal yesin yaa vallahi çalıyorum işime odaklanamıorm falan aptal gbiyimkorkma canım bende ilk gittiğimde kese bile yoktu 7.haftada gel dedi gittiğimde kesede vardı orda bi noktada vardı.hiçbir sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut .
sen kaç haftalık gtmiştin degerlerin falan nasıldı kbakma soruyorumkorkma canım bende ilk gittiğimde kese bile yoktu 7.haftada gel dedi gittiğimde kesede vardı orda bi noktada vardı.hiçbir sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?