Kese boyutu bakarmısiniz kizlar

Momyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
100
43
48
34
Kızlar merhabalar
23 Mart sat
26 Nisan 5.3 mm kese
30 Nisan 9 mm kese
6 Mayıs 14.2 mm kese 6+2 gün
Olduk kese içinde bebek gözükmedi ilerlemesi iyimi 🙄
Korkuyorum böyle oluncada gormeyince

Düzenleme 😍
6+5 te minnak meleğimi gördük kalp atışını da duyduk 😊 yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ☺️

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına pozitif düşün mutlu olup tadını çıkar:emir_bebek:

Kızlar merhabalar
23 Mart sat
26 Nisan 5.3 mm kese
30 Nisan 9 mm kese
kese boyutun gayet normal hersey yolunda merak etme. burda 9.-10. haftaya kadar kalbinin atısını duyamayan bebeği göremeyen var . yeterki canını sıkma stres yapma .

kese boyutun gayet normal hersey yolunda merak etme. burda 9.-10. haftaya kadar kalbinin atısını duyamayan bebeği göremeyen var . yeterki canını sıkma stres yapma .
Teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gider Perşembe yada cuma hangi güne randevu bulabilirsem gidicem bakalım inşallah görürüz bu defa

Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibi :110: doktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?

Bu şekilde kızlar doktor 4h 5g demişti

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu şekilde kızlar doktor 4h 5g demişti
bence kafana bu kadar takma doktor iyi dediyse iyidir internetteki resimlerle kendininkini kıyaslama canım üzülürsün. bebişin daha bi pirinç tanesi kadar kesenin boyutuda ona göre normal. birdaha gittiğinde büyümüş olucak merak etme . hatta herseferinde o kadar büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın. sakın kendini üzme

bence kafana bu kadar takma doktor iyi dediyse iyidir internetteki resimlerle kendininkini kıyaslama canım üzülürsün. bebişin daha bi pirinç tanesi kadar kesenin boyutuda ona göre normal. birdaha gittiğinde büyümüş olucak merak etme . hatta herseferinde o kadar büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın. sakın kendini üzme
Haklısın canım Hoppa

Kızlar merhabalar
23 Mart sat
26 Nisan 5.3 mm kese
30 Nisan 9 mm kese

Düzenleme 😍
6+5 te minnak meleğimi gördük kalp atışını da duyduk 😊 yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ☺
cnm hayrlı olsun.bnm de 5+6 di dr ye gttiğimde 5 haftaya uyumlu demişti ama bi sorujn var demedi ama yinede korkıuyorum 2 hafta sonra cagrdı bakalım :(

cnm hayrlı olsun.bnm de 5+6 di dr ye gttiğimde 5 haftaya uyumlu demişti ama bi sorujn var demedi ama yinede korkıuyorum 2 hafta sonra cagrdı bakalım :KK43:
korkma canım bende ilk gittiğimde kese bile yoktu 7.haftada gel dedi gittiğimde kesede vardı orda bi noktada vardı. 👶🏻 hiçbir sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut .

korkma canım bende ilk gittiğimde kese bile yoktu 7.haftada gel dedi gittiğimde kesede vardı orda bi noktada vardı. 👶🏻 hiçbir sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut .
ay agzın bal yesin yaa vallahi çalıyorum işime odaklanamıorm falan aptal gbiyim :( 2 hafta sonra gel dedi oda cok uzak bı zaman geldi :(

sen kaç haftalık gtmiştin degerlerin falan nasıldı kbakma soruyorum :(

Back
X