- 4 Ekim 2021
- 32
- 18
- 28
-
- Konu Sahibi Maviiim123
Sizin muayene ne zaman olacak. Aramızda bir gün var tam . Kese ve yolk uzunluklarımız bile paralel sizinle beta baktırdınız mı düzenli artış devam mı diye ben baktırmadım hiçInsallah hayırlısı olsun hakkımızda buraya da yazabilir misiniz sonucu. Insallah çok sevinerek çıkarsınız muayeneden
Merhaba pazartesi çağırdı doktorum. Dünde sağlık ocağına kan testi verdim bugün gidip öğrenicem beta artışını. Pazartesiyi bekliyorum bebek ve kalp atışı içinSizin muayene ne zaman olacak. Aramızda bir gün var tam . Kese ve yolk uzunluklarımız bile paralel sizinle beta baktırdınız mı düzenli artış devam mı diye ben baktırmadım hiç
Bende ilk kez bugün kan verdimMerhaba pazartesi çağırdı doktorum. Dünde sağlık ocağına kan testi verdim bugün gidip öğrenicem beta artışını. Pazartesiyi bekliyorum bebek ve kalp atışı için
Yarın gideceğim iyi kötü belli olur neyseSiz doktora yarın gidiyorsunuz değil mi ? Yoksa haftaya cuma mi?
Beta hcg 22 bin küsürlerde çıktı buarada benim sağlık ocağı doktoru iyi diye yorumladı.
İyi olur insallah hakkınızda hayırlısıYarın gideceğim iyi kötü belli olur neyse
Allahım hayırlısıyla tekrardan nasip etsin. Çok üzüldüm Allahim yüzünü güldürsün cnm yakin zamanda ne diyeyimBenim maalesef kürtaj olacak. Sizler sağlıkla kucaklayın inşallah
Bugün bana da kürtaj denildi. Çarşamba son kez bakılıp kürtaja alacaklar. %1 bile ihtimal vermedi ama bakalım dedi. Sizin nasıl oldu mu kurtajiniz? Nasilsiniz ??Benim maalesef kürtaj olacak. Sizler sağlıkla kucaklayın inşallah
Dr cuma hemen alalım dedi ama ben yarın son kez baktıracağım kalp atışı vs yoksa kürtajBugün bana da kürtaj denildi. Çarşamba son kez bakılıp kürtaja alacaklar. %1 bile ihtimal vermedi ama bakalım dedi. Sizin nasıl oldu mu kurtajiniz? Nasilsiniz ??
Kürtaj korkutucu değil aslında süreç yıpratıcı ilk kez bebek var dedi 2 mm ama kalp atışı yine yoktuBende yarın olacağım. Çok korkuyorum inş kolaylikla biter. Sabah son bir muayene sonrası kürtaj,hiç umut verilmedi bana. Umarim sizin için bir Raabbimin mucizesi olur
Benim 8+3 kem 6+6 çıkmıştıBenimde yarın kürtajım var 8 haftalık diye giittim 7+3 te kalmıs bebek sizinkiler ne kadarlıktı
Anladım Allah sağlıcakla kucağımıza versinBenim 8+3 kem 6+6 çıkmıştı
Kürtaj oldum ben inşallah hayırlısı olur hakkınızdaAnladım Allah sağlıcakla kucağımıza versin