Kese 13 mm yolk ve bebek yok

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
7+1 olmam gerekirken doktorlar bana geç döllenme yada boş gebelik olabilir diyor ama kaç haftalık olduğunu söylemiyor son pazartesi gittiğimde 13 mm ve yolk kesesi gözükmedi bebek gözükmedi 10vgün sonra tekrar gel bakalım dedi normal mi değil mi sizce çok korkuyorum

İlk gebeliğimde kese vardı lakin bebek yoktu. Buna rağmen 9. Haftaya rağmen beklediler. Boş gebelik olunca kürtaj oldum. İkinci gebeliğimde ise 6 haftalikken gittiğimde bebek görünmedi. Heyecandan 7. Haftada ve 7+4 de falan yine gittim. Görünmedi. 8 haftalikken gittim bebek zor göründü. Şu an 22 haftalık ve gayet sağlıklı çok şükür. Olumsuzluklar tabi ki olabilir ama her bünye farklı olduğu için bazen geç bazen erken görülebiliyor. Moralinizi bozmayın 8. Haftayı bekleyin.

İnşallah canım ama korkuyorum işte benim de ilk gebeliğim 9. Haftada kalp durması sonucu kaybettim buna da boş gebelik olabilir diyorlar doktora bile bayıltıp öyle götürsünler istiyorum artık kötü bişey duymaya tahammülüm yok daha hiç bebeğim yok. Allahım senin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki 7+4 te falan yol sac gözüktü mü o göÜkmeyince telaş yaptım zaten

Yok canım keseden başka bir şey gözükmedi. Hatta ilki boş gebelik oldu diye bayağı bir gözyaşı döktüm bu da aynı olacak diye ama her gebelik birbirinden farklıdır. Herkesin 6. Haftada kalp atışı duyulurken benim bebek bile gozukmedi diye gece gözüme uyku girmezdi. 6. Haftayı geç 8. Haftada bile zor gördü doktor hatta vajinal ultrason mu yapsak diye bile düşündü emin olmak için. Kendime zehir ettim. Hiçbir hamilelik aynı değil kendini üzme lütfen. Hayırlısı ile inşallah kucağına alırsın sen de.

İçime su serptin çok teşekkür ederim inşallah benim de dediğin gibi olur

Canm bende şuan 9 haftalık hamıleyım ama gecen hafta yani 8. Haftamda boş gebelik olduğunu öğrendim kürtaj olmamak için kendi düşmesini beklıyorum kahve lekelenmem var doktor yinede haftaya tekrar bakalım dedi kese 16 mmde kalmış. Senin inşallah bebegin görülür canı m

Çok çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda çok sağlıklı bebekler nasip etsin bize.. ben dün gittim doktora yolk kesem oluşmuş bana doktor 5+1 dedi haftaya bebeği görürüz dedi ama kesem büyümemiş ben eve gelip ultrasonu inceleyince farkettim bununla ilgili bişey demedi bana. Ve benim de 8 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık olmam çok garip çünkü 2 hafta önce gittiğimde de 4 5 haftalık gözüküyor demişti. Kafam allak bullak hiç içim rahat değil ve beklemek çok zor

Cok teşekürler canm senin inşallah bebegin sağlıklı bi şekilde seninle kalır. Geç döllenme yasamısın oyüzden geriden geliyo bebek. yol sac bebeği besleyen en önemli besin bidahakine kalp atışlarını duyarsınız insallah. Size karından ultrasonla bakılmıştı

Kızlar 9 ağustos son adetimdi. 7 eylülde olma gerekiyordu olmadım ertesi gün test yaptım hayali çizgi vardı herkes negatif dedi. Zaten 4 gün sonra da adet oldum 5 gün sürdü. Adet bittikten 3 gün sonra Ovülasyon testine başladım iki çizgi de kıpkırmızı. 3 gün yaptım 3nde de aynı. Gebelik testi yaptım anında 2 çizgi de kıpkırmızı. Ertesi gün Dr gittim 2 gün sonra bidaha kan ver dedi verdim.6+6olmam gerekirken 4+6 kese dedi. Ertesi gün kanamam oldu alttan baktı 5hagtalık kese duruo ama kanaman cok düşük olur bu dedi. Haftaya tam gidecekken yine kanamam oldu bu sefer yine alttan baktı geçen haftaya göre iyi yolk kesesi de oluşmus haftaya gel dedi. Bugün gittim kese gelişmiyor yolk kese de yok. Boş gebelik büyük ihtimal dedi. Ya 1 hafta daha bekleyin yada kürtaj için sevk yapayım sizi dedi. Alttan karından baktı yok boş kese dedi. Dedim geçen hafta yolk görmüştünüz iyi gelişiyor kese demiştiniz dedim. Belki Bi kan pıhtısını yada noktayı öyle sanmış olabilirim dedi. Şuan bomboş dedi. Şaşkınım ne yapacagımı bilmiyorum. 2019da eylülde de bebeğin kalp atışını alamadığımız için kürtaj oldum. 10 ay sonra hamile kaldım şükür oğlum 2.5 yaşında. Şimdi yine aynısı mı olcak ya.

Cnm insaLalah mesajımı görürsün çok zaman geçmiş ama son durum ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…