Kermes için yaptıklarımdan bir kaç parça

tulayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
60
1
1000023zj6.jpg

1000024bh1.jpg

1000032uv5.jpg

bunlar benim yaptıklarımdan bir kaçı gerisini sonra koyarım

bunlar da kurstan arkadaşın kermes için verdikleri

1000054cu4.jpg

Son düzenleme:
melankoli emek verip çok güzel şeyler yapmışsın ellerine yüreğine sağlık canım

şimdi ben karar verdim harçlıklarımı birirktirip o gün alışveriş yapacagım:)))hepinizin ellerine sağlık gerçekten çok güzeller..

Teşekkür ederim barçmancım Şeniz daha üç tepsi var onlarda bitsin koyucam.

onlarıda görmek için sabırsızlanıyorum bende bu tip şeyler yaptığım için ne kadar çok emek verildiğini biliyorum ve bu tip hobileri olanları çok takdir ediyorum tekrar ellerine sağlık eminimki kermeste bunlar kapış kapış satılır sevgiler

sanırım kermesimiz dillerden dillere dolaşacak... feshanede yapılan ismek sergisini aratmıyacağız gibi gözüküyor.. ellerine sağlık arkadaşım.. sizden özendim birkaç gün sonrada bende konu açıcam inşallah burda..a.s.

sanırım kermesimiz dillerden dillere dolaşacak... feshanede yapılan ismek sergisini aratmıyacağız gibi gözüküyor.. ellerine sağlık arkadaşım.. sizden özendim birkaç gün sonrada bende konu açıcam inşallah burda..a.s.

teşekkürler kalliste zaten ben hem kursa gidip orada yapıyorum hemde kermese ayrı çalışıyorum bide blgs başından kalkabilsek daha çok şey üretilir haksızmıyım :))

melankoli hepsi çok güzel cnm emeğine sağlık peçede desenleri ne bayıldım ben bulamıyorum çok hoşlar yaaaaa

ay çok güzellerrrrr,,,bu kermes nerede ya ...içim gitti almak isterım ya,,,eline yüregıne saglık

X