Snap chat fenomeni Kerimcan Durmaz ı bilmeyen yoktur heraldeeeee
Bilmeyenler için kısaca Kerimcan Kimdir?
Snapchat adlı anlık kısa video paylaşım platformu olan sosyal medya uygulamasında yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz'ın kısa sürede hem erkek hem de bayan bir çok takipçisi olmuştur. Kerimcan Durmaz, gezgin ruhu, renkli kişiliği, eğlenceli videoları ve kendine has konuşma tarzı ile oldukça sevilen bir fenomen haline geldi. Ayrıca Kerimcan Durmaz 1994 doğumlu ve akrep burcu.
Snapchat, Periscope, İnstagram ve Twitter gibi en çok kulllanılan sosyal medya platformlarında binlerce takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz'a en çok yöneltilen soruların başında "Kerimcan sen gay misin?" sorusu geliyor. Kerimcan Durmaz bu sorulara yine kendine has konuşma tarzı ile "senceeeeğğ" şeklinde cevap veriyor. Bir çok kişi halen Kerimcan Durmaz'ın gay olup olmadığı hakkında tartışıyor. Kendisi gay olmadığını söylemiyor ve gay olduğuna dair samimi cevaplar vermekten de kaçınmıyor. Bizce Kerimcan Durmaz bir gay. Zaten dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Quenn'in eşcinsel solisti Freddie Mercury'e benzetilmesi de bir tesadüf olmasa gerek.
Kerimcan Durmaz yalnızca internet fenomeni olarak ün kazanmış bir isim değil. Kendisi ayrıca oldukça başarılı ve popüler bir Make-Up Artist'tir. Üstelik bununla da sınırlı değil Kerimcan Durmaz ünlü mekanlarda Dj performasnları da sergilemektedir. Son olarak geçtiğimiz günlerde Manisa'da bir konser vermiş ve performansı izleyiciler tarafından çok beğenilmişti.
Kerimcan Durmaz 3 çocuklu bir ailenin ferdidir. Balıkesir'in Erdek ilçesinde dünyaya gelmiştir.
Kerimcan Durmaz hakkında en çok konuşulan konulardan birisi de geçirdiği estetik ameliyatlar. Kendisi ile oldukça barışık bir yapıya sahip olan Kerimcan Durmaz geçirdiği estetik operasyonları takipçileri ile hiç çekinmeden paylaşmaktadır.
Gülmek stres atmak isteyen varsa buraya bekliyorum... Ablan star bebeğim
Moraliniz bozuksa açın kerimcan snaplerini izleyin belki buraya bile üyeliği vardır bizden daha kadın vallahi helal olsun... Herkesin kendi seçimi o öyle mutlu bizi de güldürmeyi başarıyor. Son zamanların fenomeni olan kerimcan ve arkadaşlarını snapchatlerini paylaşıcam
Ne mana
Bakımlarını asla aksatmıyor
gerçekten inanamıyoğğğrummm
bir bayan olarak siz bu kadar güzel twerk yapabiliyormusun Allah aşkına ben yapamıyorum şahsen
Artık baydığı için bir süredir izlemiyordum. Hazır aklıma gelmişken bir bakayım dedim.
Aşağıdaki videoda homofobik tiplere çok güzel cevap vermiş. (O da anlayana tabi!)