- 1 Mayıs 2017
- 1.211
- 1.268
-
- Konu Sahibi mformomdata
Üniversite hastanelerinden memnun kalmadım. Sormak istediğim ne gibi yoollar izlediniz lens taktıysanız memnun kaldınız mı?Universite hastanelerinde kornea bölümü var oraya gidince yönlendirirler sizi
Ben sert lens kullandim sonra artik gözüme olmamaya başladi yari sert yari yumusak varmis sanirim doktor onu önerdi ama almadim henüz. Gözlukle idare etmeye calisiyorumÜniversite hastanelerinden memnun kalmadım. Sormak istediğim ne gibi yoollar izlediniz lens taktıysanız memnun kaldınız mı?
Serti bana hastane de denetmişlerdi gmrüşüm çok iyi olmuştu ama gözümü kırpınca gmzümü açıtmıştı şu hybrid leri merak ediyorum onlara çok iyi diyorlar. Serti neden kullanamadınız bide göz numaranıza uygun gözlük verdiler mi size, bana vermemişlerdi baş ağrısı yapar diyeBen sert lens kullandim sonra artik gözüme olmamaya başladi yari sert yari yumusak varmis sanirim doktor onu önerdi ama almadim henüz. Gözlukle idare etmeye calisiyorum
Sert lensi 4 5 sene kullandim gorusu cok iyi fakat artik gozume olmamaya basladi numaram buyudu sanirim gozlukle idare eder goruyorum lens gorusu asla yokSerti bana hastane de denetmişlerdi gmrüşüm çok iyi olmuştu ama gözümü kırpınca gmzümü açıtmıştı şu hybrid leri merak ediyorum onlara çok iyi diyorlar. Serti neden kullanamadınız bide göz numaranıza uygun gözlük verdiler mi size, bana vermemişlerdi baş ağrısı yapar diye
Halka nasıl bir sonuç verdi acaba?eşimde önce sert lens kullandı, numarası ilerlemeye devam edince bir halka taktılar gözüne. Seneler oldu tedavinin adını hatırlamıyorum . İstanbuldaysanız doktorun adını vereyim görüşün
Hybrid denemeyi düşündünüz mü hiçSert lensi 4 5 sene kullandim gorusu cok iyi fakat artik gozume olmamaya basladi numaram buyudu sanirim gozlukle idare eder goruyorum lens gorusu asla yok
Hic soylemedi doktorHybrid denemeyi düşündünüz mü hiç
Gözündeki ilerleme durdu gerileme olmadı ama uzun zaman oldu numarası hala sabitHalka nasıl bir sonuç verdi acaba?
Gözlük mü kullanıyor lens mi?Gözündeki ilerleme durdu gerileme olmadı ama uzun zaman oldu numarası hala sabit