• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Keratinli Sac Kaynagi Kullanan Vaar Mii ??

yeni taktırdım 65 tane ve çok da güzel göründü az ve kısa olan saçların biranda dolgunlaştı taktırmak isteyenlere tavsiye ederim.ama benim sorun var hangi şampuanı kullanmalıyım yrd ederseniz sevinirimm... :)

ya ebdne boncuk kaynak kullanıyorum 150 tane ama hıc rahat deıller boel asaı kaydıalr 2 ayda 7 8 tanesıde elımde kaldı baglıyamıyroum cunku boncuklar gzoukuyor sacını hep acmak zırundasın napıyım sızce arkadaslar hangı kaynagı onerırsıınız bıde pısyasada yenı kaynak cıkmıs 1sene kullanıyromusun we sacın asla dokulmuyromsu boncuk gıbı falan sızce nasıl

kaynak saçın 1 sene kullanılması pek mümkün gelmedi bana açıkcası, çünkü kaynak yapılan yerler her ay 1-1.5cm uzayııp aşağıya inecekler ve yaklaşık ay sonra değiştirmek gerekecek. nasıl oluyormuş ki 1 sene değiştirmeden merak ettim doğrusu :)

kızlar benim saçımda boncuk kaynak var,4 ayda bir takıp çıkartıyorum..kendi saçlarım omuz hizamda ...keratini tavsiye etmiyorum çıkarırken saçları mahvediyor..en güzeli bence boncuk kaynak....benim kaynaklarımı kız arkadasım takıyor ,o çıkarıyor,bende ona takıp, çıkarıyorum.. yani kuaför parası vermiyoruz..
Gördüğüm kadarıyla burda kaynak taktırmak için çok uçuk fiyatlardan bahsediliyor,paranızı boşuna harcamayın..iyice arastırın 100 liraya 100 parca takan yerler bulabilirsiniz..
Bi de taktırıcagınız kaynak adetini saçınızın uzunluguyla alakalı..kısacık saça 100 parca çok abes durur,kendimden biliyorum..en az 150 parca olması lazım ki benim kısacıkken 220 parca vardı..şimdi uzadı saçlarım 150 parca var....para tuzaklarına kanmayın..sorucagınız bişey varsa cevaplayabilirim..sevgiler....

Bİ de kaynaklı saçlarınızı yıkarken saçların boncuklu yerlerine sakın saç kremi sürmeyin(boncuklar kayabilir),sadece uçlara dogru ,bide kendi saçlarınızı kremleyin...tararkende saçlarınızı boncuklu yerlerden tutarak tarayın ,çok sert taramayın saçlar düşebilir..
mAŞA yada düzleştirici yaparkende boncukların üstüne çok yaklaşmamaya dikkat edin keratinler eriyebilir....işte böyle :1:

Back