Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Keratinli Sac Kaynagi Kullanan Vaar Mii ??

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
296
saçına keratinli kaynak yaptıran var mı? varsa memnun kaldınız mı? çıkarttırdığınızda saçınızda yıpranma oldu mu?

benden sana tavsıye keratınlı yaptrma halkalı boncuklu yaptr bnce bn kuaförüm soledı sacı yıpratıomus we batma yapıomus basına bnde yaptrmayı dusunuorum sen ne kadara yaptrıosun we kac tane koydrcaksın

benden sana tavsıye keratınlı yaptrma halkalı boncuklu yaptr bnce bn kuaförüm soledı sacı yıpratıomus we batma yapıomus basına bnde yaptrmayı dusunuorum sen ne kadara yaptrıosun we kac tane koydrcaksın

ben bugün görüştüm kuaförle 100-120 yeterli dedi 100 tane koyarsa keratinli 400 lira tutuyo saç benden olursa 200 tutuyo

yalnız ben boncuğu da araştırdım benim saçım çok düz o yüzden boncuk kayma yapıyomuş keratinliyi 2 şekilde yapıyolarmış bir silikonlu olan varmış bir de başka bir maddeyle yapıştırıyolarmış çıkarmak istediğinde onu çıkarmak için bir madde var onu sürüyolarmış saç yıpranmıyomuş

bende şu an fuşya rengi var saçımda o boyayı akıtacaklar yine bir madde varmış yağ gibi bir şey onunla saçı yıpratmadan boyayı akıtıyolar sonra saçımı boyayıp röfle yapacaklar

her şey dahil saç benden olursa toplam 320 ytl. saç onlardan olursa toplam 520 ytl tutacak

anladım canım 100 cok dııl mı yanlarada mı koydrcan sen walla bnm sacıma 50 yeter dedıler en fazla 75 yanı ama tabı sen bılırsın ya su boyayı akıtan yagı bnde duydum sıteden keske sacım yanmadan once bılseydım ya sacımı baya bı kısa kestrmek zorunda kaldım kısa sacıda sewmıorum ama bn erken yaptrrsam fotomu koyarım bakarsın ok canım

yooo benim görüştüğüm kuaförler az atıldığında iyi olmadığını söylediler en az 100 olmalıymış hele de 50 çok az kuaför yazın turistlere atıyoruz 80 tane dedi onlara için çok fark etmiyo dedi ama sizin saçınıza 100 atıcaz dedi

bana antalya yakın kuaforunun no werebılırmısın bana canım bende bı konussam bnce iice arastrmak ıstıorum da banada kuaförum ozmn cok agır olur bas agrısı yapar dedı de bı de offfffffffffffffffffffff gunlerdr bunu dusunuorum ya napcagımı bılemıorum

banada kuaförum cok atarsak agır olur bas agrısı yapar dedı offffffffff gunlerder napcagımı bılmıom acaba bn kuaförunuzun no werebılırmısınz

canım özel mesajın kapalımı sana özel mesajla telefon numarası vermek istedim ama

sey hımmmmm yaptrdıktan snra acaba arkadan sacının fotosunu cekıp koyarsan cok sewınırım nası olucak merak edıorum

yaptırınca koyarım canım hala tereddütlerim var hala kesin kararımı veremiyorum o kadar para vericem çünkü sonuç iyi olmazsa diye endişe ediyorum bir arkadaşımla birlikte yaptırıcaz bakalım kesin kararımı yarın vericem

ya eger bn da yardımcı olursanız cok sewınırım cunku artık herkes yaptrda kurtulalım dıo herkese soruyorum sıktım herkesı benıde bılglendrrsen sewnırım bn sızın msn alabılırmıyım sakıncası yoksa warsa eger

bence sakın yaptırma derim keratinli ben bir ay boyunca yatarken ağladım başım kafamın acısında artı çok bakım istiyo o gür saçlarım mahvoldu çıkartalı baya oldu tinerle çıkartılar saç diplerim birbirine girdi ve saçlarımın eski dolgun hali yok şimdi çok yıprandı..

bnm bi sorum olucak biz ablamla halkalı kaynak yaptırmayı düşünüyoruz.yaptıran varmı hiç eğer varsa saçların arasında birsürü boncuk olucak rahat oluyormu bide toplayınca saçlarını fln belli oluyomu.mesela saçının yarını salık bırakıp ayrını topluyosun ozaman fln belli olur boncuklar .son bir sorum daha olucak bu ne kadar süre gider ve istediğimiz gibi boya fön atabilirmiyiz??

bnm bi sorum olucak biz ablamla halkalı kaynak yaptırmayı düşünüyoruz.yaptıran varmı hiç eğer varsa saçların arasında birsürü boncuk olucak rahat oluyormu bide toplayınca saçlarını fln belli oluyomu.mesela saçının yarını salık bırakıp ayrını topluyosun ozaman fln belli olur boncuklar .son bir sorum daha olucak bu ne kadar süre gider ve istediğimiz gibi boya fön atabilirmiyiz??

Umarım yaptırmamışsındırr!! yazık etme saçlarına . Boncuk yaptır daha iyi.

arkadaşlar yaklaşık 8 yıldır kaynak yaptırıyorum..çünki saçlarım çok seyrek ve çook zor uzuyorlar.ama kaynakla çok dolgun görünüyor.silikon kaynakla başlamıştım.keratin ve boncuk derken boncuğun en sağlıklısı olduğuna karar verdim.çünki doğru takım ve kullanımda saça sıfır zararı var.neyse asla keratin falan yaptırmayın.boncuk en sağlıklısı..ancak takma işlemi ve saçın kaliteside çok önemli.piyasada tonla çin saçı dedikleri olay var.saçı alırken iyi inceleyin.ben yıllardır aynı yere taktırıyorum.fiyatıda çok uygun.tavsiye ederim.

angeles bende boncuk kaynak yaptırıcam bikaç ay sonra nerde yaptırdığını ben de öğrenebilir miyim??yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…