- 29 Mart 2020
- 791
- 761
-
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
3 aya kadar kalıcı dendiİçinde formaldehit olan her kimyasal sağlığa zararlıdır. Muhtemelen kullanılan üründe de formaldehit vardır çünkü kalıcı düzlük sağlamak için başka çare yok. Ama korkmayın bir kez maruz kaldınız diye hemen hasta olup ölmezsiniz.
Tamam içinde formaldehit vardır o zaman. Brezilya fönünün yeni adı keratin bakımı oldu sanırım millet Brezilya fönünden uzaklaşmaya başlayınca.3 aya kadar kalıcı dendi
Yok yok keratin bakim ayri bir sey. Ben 2 kez yaptırdım konu sahibinin anlattigi ile hic alakasi yok. Kalici düzlük de saglamiyor.Tamam içinde formaldehit vardır o zaman. Brezilya fönünün yeni adı keratin bakımı oldu sanırım millet Brezilya fönünden uzaklaşmaya başlayınca.
Zararlı bir gaz çıkar ısındığında, o da akciğerler hastalıklarına sebep olabilir. Düzenli yaptırmadığınız sürece tek seferlik maruz kalmayla ciddi hasar vermez korkmayın.
Ben de öyle biliyordum ama geçen gün bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Brezilya fönü değil keratin bakımı mı yüklemesi mi ne deyip ısı uygulamışlar, kalıcı düzlük sağlamışlar. Üç kat da fiyat geçirmişler. Yeni söğüşleme trendi sanırım bu.Yok yok keratin bakim ayri bir sey. Ben 2 kez yaptırdım konu sahibinin anlattigi ile hic alakasi yok. Kalici düzlük de saglamiyor.
Of cok stres oldum simdi yaYok yok keratin bakim ayri bir sey. Ben 2 kez yaptırdım konu sahibinin anlattigi ile hic alakasi yok. Kalici düzlük de saglamiyor.
Onu bilmiyorum da benim keratin bakim adi altinda yaptirdigim islemde oncesacim yikanip kurutiuldu sonrasinda bir sey sürülüp tarandi. Strec falan yapilmadi o sekilde 20 25 dk kadar bekledim. Tekrar yikanip fön cekildi. Ilacliyken herhangi isi uygulanmadi. Ve dedigim gibi kalici duzluk olmadi. Sacim hala kabariyorBen de öyle biliyordum ama geçen gün bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Brezilya fönü değil keratin bakımı mı yüklemesi mi ne deyip ısı uygulamışlar, kalıcı düzlük sağlamışlar. Üç kat da fiyat geçirmişler. Yeni söğüşleme trendi sanırım bu.
1 kere yaptırdığınız bir şeyin cok da zarari olmaz. Ama saçınız duz ve dipten gelenler kabarik olacak. O biraz sıkıntı bence. Bir de dipler cikinca düzlüğün basladigi yerden kopmalar oluyor diye yorunlar okumuştum.Kızlar ben simdi napıcam cok mu zararlı bi işlem bu ya gerçekten cok stres oldum
İnsallah öyle bişi olmaz kndi ellerimle kendime ne yaptım ya gerçekten ağlamak istiyorum şuan1 kere yaptırdığınız bir şeyin cok da zarari olmaz. Ama saçınız duz ve dipten gelenler kabarik olacak. O biraz sıkıntı bence. Bir de dipler cikinca düzlüğün basladigi yerden kopmalar oluyor diye yorunlar okumuştum.
neden kendini yıpratıyorsun yaptırmışsın olan olmuş saçını kazıt istersenKızlar ben simdi napıcam cok mu zararlı bi işlem bu ya gerçekten cok stres oldum
Olan oldu evet ama ya kanser olursam diye dusunmekten edemiyorum… bu işlemi bi kere yaptırdım dşye hayatımı etkilicek bi sonucu olsun istememneden kendini yıpratıyorsun yaptırmışsın olan olmuş saçını kazıt istersen
Benim de saçlarım çok sorunluydu bir sene öncesine kadar. Kabarık, dalgalı mı değil mi belli olmayan, asla şekil almayan saçlarım vardı. Bir de çok, düşünün halimi. Bir sene önce karar aldım bu saçlar düzelecek dedim. Kullandığım ürünleri değiştirdim, ısı asla kullanmadım, havlu denen şeyi hayatımdan çıkardım. Şu an en nemli havada bile kabarmayan gayet güzel buklelerim var. Daha da güzel olacaklar. Saçım kıvırcıkmış benim, baya baya bukleli kıvırcıkmış hem de. Ben canına okumuşum yıllarca.İnsallah öyle bişi olmaz kndi ellerimle kendime ne yaptım ya gerçekten ağlamak istiyorum şuan
Allah korusun iyi düşün iyi olsunOlan oldu evet ama ya kanser olursam diye dusunmekten edemiyorum… bu işlemi bi kere yaptırdım dşye hayatımı etkilicek bi sonucu olsun istemem
Aynı bende uyguladıkları gibimiydiMerhaba ben de yaptırdım aynı işlemi, bende de göz yakma gibi sıkıntılar olmadı. Ama bildiğim ve sorduğum kadarıyla ikisi arasında çok bir fark yok. İkisi de zararlı içerik bulunduruyor. Bakım diye yaptırmıştım ben de, 4 aya yakın çok rahat kullandım
Evet aynı şekilde yapıldı sadece saçımda streç yoktu. Kimyasal madde çok bilinir hale gelince isim değiştirdiler diye bahsetti kuaför arkadaşım. Hepsi içerik olarak aynı neredeyse kullanılan malzemelerinAynı bende uyguladıkları gibimiydi