Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin fön bakımlı gösterir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.875
1.193
Kızlar saçlarım sarı röfleli. Ama ince telli kuru ve kırık kırık duruyor. Kuaför ketatin fön önerdi ancak pahali biraz.
Fönlü ve bakımlı gibi gözüküyorsa parama kıyacağım. Varmı yaptıran, fikri olan?

Birde resim ekleyemedim, nasıl burada gösterebilirim saçımın resmini?

Keratinli fön dediği nedir keratin botox mu o ise evet iyi geliyor ben 4 ayda bir yaptırıyorum saçlarim pilatin gibi :KK66: ben memnunum keratin bakimdan

Kuaförüm kerarinli fön dedi. Brezilya fonu gibi sanirim. Memnunsan bende düşüneyim.
Bana 350 fiyat verdi nasıl fiyat? Bibibella Bibibella
Ben brezilya fonü yaptırmiyorum o dümdüz yapıyor ama keratin botox da zaten hem yumuşatıyor saci hemde yatıştırıyor üstten üstten kurutursan baya düz duruyor 350 normal iyi biryerse yaptırın :KK66: netten keratin botox diye araştırın

Ben iki kere yaptırdım olmadı saçım duzlesmedi kuaför saçın çok kırık ve yanmış dedi tutması için saçın sağlıklı olması gerekmis

Ben iki kere yaptırdım olmadı saçım duzlesmedi kuaför saçın çok kırık ve yanmış dedi tutması için saçın sağlıklı olması gerekmis
Sizin dediğiniz başka birsey muhtemelen keratin bakim yaptırmanın amacı zaten saça nem vermek sağlıklı olması için uğraşmak kuru ve yıpranmış saçlara çok iyi geliyor açik renk kullananlara oneriyorum :KK66:

Ben de keratin yaptırmak istiyorum ama saçlarım dalgalı ve ben şekli de düzgün olsun istiyorum. Aynı keratin bakımı yapıp düzleştirdiklerinde uzun süre dümdüz kaldığı gibi dalgalı şekil verilirse de aynı şekilde uzun süre kullanılır mı o dalgalar? Kuaföre saç kestirmek dışında prk gitmediğim için bu konularda çok cahilim 😅

Ben de keratin yaptırmak istiyorum ama saçlarım dalgalı ve ben şekli de düzgün olsun istiyorum. Aynı keratin bakımı yapıp düzleştirdiklerinde uzun süre dümdüz kaldığı gibi dalgalı şekil verilirse de aynı şekilde uzun süre kullanılır mı o dalgalar? Kuaföre saç kestirmek dışında prk gitmediğim için bu konularda çok cahilim 😅
Maalesef öyle bir sistem henüz yok keşke olsa kesin yaptırırdım şimdilik sadece düz kullanabiliyoruz tabi ben hamilelik sebebi ile sarı keçeleşmiş bir saç kullanıyorum şuan kuaför ne demek unuttum😂

X