- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.567
-
- Konu Sahibi Safsarisin
Canim aldim sampuan kullaniyorum suanda evde de bebek sampuani var fircalarimi sungerlerimi yikamak icin kullanıyorum onu da ama sence sertlestirmez miDalin, bebek şampuanı
Ben o fönü yaptırdığımda 13 - 14 yaşındaydım o zaman öyle çok çeşitli şampuanlar yoktu dalin kullanıyordum yumuşak saçlarım var zaten sertleştirmedi öyle canımCanim aldim sampuan kullaniyorum suanda evde de bebek sampuani var fircalarimi sungerlerimi yikamak icin kullanıyorum onu da ama sence sertlestirmez mi
Ama saçında boya yoktu dimi benim saclar boyali ya ama denicem merak.. yarin denim bakim keçe gibi olmazsa onu kullanayimBen o fönü yaptırdığımda 13 - 14 yaşındaydım o zaman öyle çok çeşitli şampuanlar yoktu dalin kullanıyordum yumuşak saçlarım var zaten sertleştirmedi öyle canım
Boyalıydı canım benim de sarıydıAma saçında boya yoktu dimi benim saclar boyali ya ama denicem merak.. yarin denim bakim keçe gibi olmazsa onu kullanayim
Canim evde dalin ve uno baby mi ne ondan var firca sunger temizligi icin almistim ama sertlestirir korkusuyla kullanmadim daha ya :)Valla sulfatsiz temiz icerikli ve saci yumusacik yapan tek sampuan johnsons baby
Uniyle dalini kullandim sertlestiriyo kuzucum ama johnsons yumusacik yapiyo inan kiCanim evde dalin ve uno baby mi ne ondan var firca sunger temizligi icin almistim ama sertlestirir korkusuyla kullanmadim daha ya :)
Merhabalar canim hayir kuaforde yaptırdım ben keratini. Sampuanda hc hair care kullanıyorum gayet memnunum sulfatsiz parabensiz silikonsuzMerhaba canim konu guncel degil ama yine de sorayim keratin yuklemesini kendin mi yapiyorsun evde onerebilecegnz marka var mi sampuanda tuzsuz ben jhonsons baby kullansam herhalde iptal olur saclarim cunku bembeyaz onu gecelim tskler smdiden
Keratin kremi nedir bilmiyorumBir de keratin kremi tavisyesi ariyorum
Brezilya fonu yapiyoruz ya o ilactan bahsediyorum canim dun yaptm ev tabi dumanalti baya zehirleniyordum uzun zamandr yapmamistm ondan iyisini sordm bnde degstirecegm sampuani henuz brsey kullanmiyorm ozel bi sampuan ama arastrmadaymKeratin kremi nedir bilmiyorum
Ilk kez duyuyorum. Ben sulfatsiz sampuanla yıkayıp sac kremi sürüp duşta ,tarakla tarıyorum. Dus sonrası açmak icin acma spreyi ya da argan yagi veya serum kullanabilirsin. Suanda ashley joy serum kullaniyorum cokta guzel degil ama idare eder. Onceden nashi argan kullaniodum muhteşemdi. Ama pahali meret.
Benim kuaforumun kullandığı marka Helen mis ve gercekten süperdi. Evet duman olayi fena ya gecmis olsun gule gule kullan :)Brezilya fonu yapiyoruz ya o ilactan bahsediyorum canim dun yaptm ev tabi dumanalti baya zehirleniyordum uzun zamandr yapmamistm ondan iyisini sordm bnde degstirecegm sampuani henuz brsey kullanmiyorm ozel bi sampuan ama arastrmadaym