Ben yaptıralı 1.buçuk ay oldu sanırım 300 liraya yaptırdım 45 liralık kendi şampuanlarını hediye ettiler yanında iyi hoş 1 hafta baya güzel düz gezdim fakat zaman geçtikçe uçlar kabardı az buçuk sağa sola dönmeye başladılar geçen gün arkadaşımda kaldım saçlarım yağlanmıştı şampuanım da yanımda olmayınca hemen bulduğum bir şampunla fındık tanesi kadar alıp kafama sürüp saniyesinde yıkadım maksat yağını alsın korktum bozulur diye ama o halde okula da gidemezdim. Neyse diğer günler pek bir bozulma görmedim fakat sağa sola gene dönüyor uçları ve kabarık sanki bir anlamı kalmadı gibime geliyor bu brezilya fönünün. Çok üzüldüm ya böyle duştan sonra dümdüz pasparlak olur diye düşünüyordum zaten yapan birkaç kişi öyleyim diyor ama bende tutmadı sanki. Başka bir kuaföre gidicem arkadaşımın tanıdığı bakalım düzeltiriz onları demiş ama nasıl olur ne yapar acaba? Saçlarımı uzatmaya çalışıyorum daha çok kırılır mı ki ? Lütfen başka yapanlarda yorumlarını ekliyebilir mi ?
Ben sesimi çok çıkarmayan tiplerdenim her konuda hakkımı savunurum ama para konusunda hep bir sus pusum. Gitsem de öyle böyle beni suçlu çıkartıcaklar diye korkuyorum. Tartışmakta istemiyorum hergün önünden geçtiğim bir yer