• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin bakımı yaptıran varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Arkadaşlar bugün kuaföre gidicem keratin bakımı yaptırıcam yaptırıp faydasını gören varmı acaba aranızda?2ay sonra sarışın olmak için saçımın bakıma ihtiyacı varmış çok kuru ve uçlarında hasar var kendi kuaförümü dinlemeyip sarı yaptırmıştım adam mahvetti saçımı.şimdi diyoki bakımla toparlarız 2ay sonrada sarıya dönersin dedi ama keratin okadar fayda edermi sizce?

18 yaşımdan beri saçım röfleli (idi) keratin bakımı yaptırdım ama kuaförün malzeme kalitesizliğinden midir benim saçların iflas bayrağını çekmesinden midir bana fayda etmemişti :( Şampuanın içine b vitamin kapsülü atabilirsiniz bu da fayda eder ayrıca aktarlardan yağlar alıp maske yaparsanız kuaför nimetlerinden çok daha faydalı olacaktır.

18 yaşımdan beri saçım röfleli (idi) keratin bakımı yaptırdım ama kuaförün malzeme kalitesizliğinden midir benim saçların iflas bayrağını çekmesinden midir bana fayda etmemişti :KK43: Şampuanın içine b vitamin kapsülü atabilirsiniz bu da fayda eder ayrıca aktarlardan yağlar alıp maske yaparsanız kuaför nimetlerinden çok daha faydalı olacaktır.
Evet bide kalitesizleri varmış ama 75lira ya aktardakiler saçımda pis bi koku bırakıyor sevmiyorum görümcem yaptırıyor önceden platin sarıydı sonra Koyuya döndü keratin bakımı yaptırmış 4 defa sonra yine sarışın oldu nerdeyse 1sene olucak bir parmak kestirdi hiçbirşey olmadı saçına

Annem keratin bakımı yaptırmıştı, oldukça faydasını görmüştü. Ama tabi saçı bi süre rahat bırakmak gerekiyor. Bir de arkadaşın dediği gibi şampuanınızın içine bepanthene ampul, tatlı badem yağı ve argan yağı katabilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra da sadece uçlarına biraz argan yağı sürerseniz faydasını görürsünüz.

ben yaptircaktim ki vazgeçtim çünkü içinde kansorejen madde bulunuyormus sanırım. Gerek de kalmadı zaten. Ben saclarimin uclarindan hafif aldirdim . Sonra sampuanima mecit efendiden aldığım yağ karisimlarini ve bemiks ampulu kattim karistirdim çok iyi geldi hatta dokulmedi de durdu diyebilirim

Annem keratin bakımı yaptırmıştı, oldukça faydasını görmüştü. Ama tabi saçı bi süre rahat bırakmak gerekiyor. Bir de arkadaşın dediği gibi şampuanınızın içine bepanthene ampul, tatlı badem yağı ve argan yağı katabilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra da sadece uçlarına biraz argan yağı sürerseniz faydasını görürsünüz.
Umarım banada fayda eder bugün zaten kuaförümden serum falan alıcam

ben yaptircaktim ki vazgeçtim çünkü içinde kansorejen madde bulunuyormus sanırım. Gerek de kalmadı zaten. Ben saclarimin uclarindan hafif aldirdim . Sonra sampuanima mecit efendiden aldığım yağ karisimlarini ve bemiks ampulu kattim karistirdim çok iyi geldi hatta dokulmedi de durdu diyebilirim
Evet canım ya kanserojenmiş ama sordum düzleştiren madde kanserojenmiş sanırım valla zaten sol göğsümde iyi huylu kist var huylandım yinede

Evet canım ya kanserojenmiş ama sordum düzleştiren madde kanserojenmiş sanırım valla zaten sol göğsümde iyi huylu kist var huylandım yinede

Bir dönem brezilya fönleri vardı, onlar kanserojen içeriyor diye yasaklandı artık. Keratin bakımıyla ikisi aynı şey değil.

Saçıma hiç boya sürmedim.Doğal saçlarımın , aynı doğallıkta kalması için Amino keratin maskesi alıp kullanmıştım. Faydasını kendi saçımda gördüm. Kırıkları onarıp, saça parlaklık ve bebek saçı kadar yumuşak yaptı saçlarımı..
Hemde saçlarım güzel koktu.. Büyük görümcem kuaför olduğu için onun önerisiyle başlamıştım bende..

Saçıma hiç boya sürmedim.Doğal saçlarımın , aynı doğallıkta kalması için Amino keratin maskesi alıp kullanmıştım. Faydasını kendi saçımda gördüm. Kırıkları onarıp, saça parlaklık ve bebek saçı kadar yumuşak yaptı saçlarımı..
Hemde saçlarım güzel koktu.. Büyük görümcem kuaför olduğu için onun önerisiyle başlamıştım bende..
Nerden aldın peki onu bende bulabilirmiyim evde yaptın sanırım dimi

Keratin artık şampuanlarda bile var.. 6 ayda 1 yaptırabilirsin sanırsam onun dısında ayda 1 olursa heralde zararı vardır.
AA ayda 1zararlımıdır ya saçlarım çok yıprandı sarıya dönemiyorum ozaman en iyisi sarışın olmıyım ya bütün çabam sarı olmak için :(

Back
X