• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keramika ürünleri hakkında

esmerjoseph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
14
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar,

Keramika kahvaltı takımı almak istiyorum ama daha önce kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Keramika ürünleri hakkında hiç bir bilgim yok. Sizin fikirleriniz nedir?

Canim ben pasta takimi+ cay seti aldim internetten aldim ama sonra pisman oldum ben kalin porselen sevmiorum ama keramikalar kalin, bir de renkleri mat canim. sen bilirsin yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım almıştı keramika tabak, kısa sürede çatlama dökülme gibi sorunlar çıkardı ve kızın hevesi kursağında kaldı.

merhaba arkadaşlar,

Keramika kahvaltı takımı almak istiyorum ama daha önce kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Canım ben pasta tabağı aldım markafoniden, kahvaltılık tabaklarla takım yaptım takım gibi kullanıyorum. 4 aydır kullanıyorum, makinaya da koydum herhangi bir dökülme olmadı. Memnunum. Ama bir arkadaşın dediği gibi porseleni biraz kalın. Yani sadece tabak üstünde deseni güzel, yoksa ki zarif değil. Evim güzel evim başlığında topiğimde görebilirsin kahvaltı takımının resimlerini.

Ben çeyizime 12 kişilik pasta takımı ve çerezliklerini aldım görünüşü çok hoşuma gittiği için. Seramik oldukları için tabakları kalın ama aklımda kalmasın almak istiyorum diyorsanız çok para vermeyin outlet mağazalarında kendinize set oluşturun hem fiyat olarak da size uyguna gelir.

merhaba arkadaşlar,

Canım ben kullanıyorum ürünlerini şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.Hatta avmye her gidişimde mağazasına mutlaka uğrar bir şeyler alırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X