- 1 Ekim 2011
- 2.437
- 1.605
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm keramikanın mağazası sadece kütahya ve eskişehirde var
Hatta ben bugün alışveriş ettim poşetinin üzerinde yazıyor şubeleri..
Tekzende keramika değilde kütahya porselen var
kütahyalıyım canım bulamazsan haber ver alır yollarım ama tabi ki sömestri tatilinde şu an denizlideyim
Tşk ederim kızlar Tekzen'e bakayım o zaman...
Aslında K. Porselen'in kendi mağazasına baktım ama ara renkler vardı kırmızı ve siyah bulamadım orda da...
Beşiktaş'taki bir bir milyoncuda renkli tabak görüp markasına bakmıştım keramikaydı, hem de tanesi 2.5TL falandı, yeterli parça orada da yoktu sanırım da birdaha oraya bakar şansımı denerim olmadı...
ama kahvaltı takımlarını ancak dediğiniz gibi züccaciyelerde bellki bulabilirim...
sitelerinden online satış olmaması kötüü
canım belki biliyorsundur ama yinede yazmak istedim. online sitesi şu anda var keramikanın. http://www.keramikashop.com
bende tek tabak ararken buldum bu siteyi. gözümü karartıp aldım. fakat aldığım hizmet karşısında şok oldum. 2 gün içinde hemen sipariş geliyor. ayırıca kırık gelince fotoğraf gönderiyorsun. hemen değişim yapıyorlar. 2 gün içindede kırıklar geliyor. bulaşık makinasında yıkadım sorun çıkmadı desenleri kalpli tabaklarımı fotosu aşağıda. seramik oluşunu ise burada okudum ama sorun yapmıyorum. sonuçta bir süre sonra sıkılıyorum. uygun fiyat alıp bir süre sonra veririm birilerine
Eki Görüntüle 995963
Eki Görüntüle 995971
sevgili RabiaU arkadaşım bu 14 parça kahvaltı takımına resmen aşık oldum ben. Sevgililer Günü dolayısıyla indirimdeydi ama kaçırdım ve şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Aslında marka ve ürün hakkında da bilgim yok. Kullanışı nasıl? Dayanıklı mı? Bana biraz bilgi verir misin rica etsem??