• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keramika Tabaklar!

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
Kizlar Keramika Markasinin renkli tabaklarindan siyah-kirmizi kombinasyonu yapmak istiyorum ama imalat yeri kutahyadaymis:( hem duz renk tabak bulamiyorum, o markada var hem de kahvaltiliklari da uygun ve şık gorunuyo.. Bu marka tabaklari nerede bulabilirim acabaaa?:26:

internet sitesinden ürünleri inceledim güzel parçalar var fakat hiç bu markadan satış yapan yerler görmedim,
eger istersen kütahya porselen'in outlet mağazalarında tek renk tabaklar bulunmakta her renk var kasesinden servis tabagına kadar taneyle alınıyor istediğin gibi alıp takım yapabilirsin..

tekzen mağazalarında ve belirli büyük marketlerin züccaciye bölmlerinde bulabilirsn, ama takım oluşturulabilicek kdr renk alternatifinde ve parça sayısında olmuo malesef:(

Cnm keramikanın mağazası sadece kütahya ve eskişehirde var
Hatta ben bugün alışveriş ettim poşetinin üzerinde yazıyor şubeleri..
Tekzende keramika değilde kütahya porselen var

Cnm keramikanın mağazası sadece kütahya ve eskişehirde var
Hatta ben bugün alışveriş ettim poşetinin üzerinde yazıyor şubeleri..
Tekzende keramika değilde kütahya porselen var

Tşk ederim kızlar Tekzen'e bakayım o zaman...
Aslında K. Porselen'in kendi mağazasına baktım ama ara renkler vardı kırmızı ve siyah bulamadım orda da...
Beşiktaş'taki bir bir milyoncuda renkli tabak görüp markasına bakmıştım keramikaydı, hem de tanesi 2.5TL falandı, yeterli parça orada da yoktu sanırım da birdaha oraya bakar şansımı denerim olmadı...
ama kahvaltı takımlarını ancak dediğiniz gibi züccaciyelerde bellki bulabilirim...
sitelerinden online satış olmaması kötüü

internette gördüm ben ama hangi siteydi hatırlamıyorum, trendyolu markafoniyi falan takip ediyosan denk gelebilirsin bi ihtimal. bir de evim.net var orda da görmüş olabilirim pek yardımcı olamadım ama :/

Bursada da var fabrika satış mağazası... şehreküstü istasyonunun oralarda...

Beşiktaş'ta birmilyoncu tarzı biryerde buldum kızlar:)
12li takım yapacağm kırmızı ve siyahı biraraya getirerek, ellerinde yokmuş spariş verdim bu hafta gelecek bakalım...:34:

o tek renkli tabaklardan carrefour da oluyor her gittiğimde görüyorum yani çorba kasesi,yemek tabağı,servis tabağı,fincanlar ve tatlı tabağı ayrı ayrı renk renk var istediğin renkte alıp kendin kombinleyebilirsin ben öyle yapıcam mesela

kütahyalıyım canım bulamazsan haber ver alır yollarım ama tabi ki sömestri tatilinde şu an denizlideyim

kütahyalıyım canım bulamazsan haber ver alır yollarım ama tabi ki sömestri tatilinde şu an denizlideyim

tamam canım çok tşk ederim, bu cumaya getircem dedi bakalım...
bi de bir parça 2.5TL'ye geliyor, baya uygun... 12'li yemek takımı 90TL'ye falan gelecek, siyah servis tabağı-kırmızı yemek tabağı-siyah kase olarak alıcam da umarım basit durmaz:30:

Tşk ederim kızlar Tekzen'e bakayım o zaman...
Aslında K. Porselen'in kendi mağazasına baktım ama ara renkler vardı kırmızı ve siyah bulamadım orda da...
Beşiktaş'taki bir bir milyoncuda renkli tabak görüp markasına bakmıştım keramikaydı, hem de tanesi 2.5TL falandı, yeterli parça orada da yoktu sanırım da birdaha oraya bakar şansımı denerim olmadı...
ama kahvaltı takımlarını ancak dediğiniz gibi züccaciyelerde bellki bulabilirim...
sitelerinden online satış olmaması kötüü

canım belki biliyorsundur ama yinede yazmak istedim. online sitesi şu anda var keramikanın. http://www.keramikashop.com

bende tek tabak ararken buldum bu siteyi. gözümü karartıp aldım. fakat aldığım hizmet karşısında şok oldum. 2 gün içinde hemen sipariş geliyor. ayırıca kırık gelince fotoğraf gönderiyorsun. hemen değişim yapıyorlar. 2 gün içindede kırıklar geliyor. bulaşık makinasında yıkadım sorun çıkmadı desenleri kalpli tabaklarımı :16: fotosu aşağıda. seramik oluşunu ise burada okudum ama sorun yapmıyorum. sonuçta bir süre sonra sıkılıyorum. uygun fiyat alıp bir süre sonra veririm birilerine :34:

$20135316515_tb27ew010506a.jpg
Eki Görüntüle $201412285022_st14ew014180a.jpg

Eklentiler

• $aþký keyf.jpg
    $aþký keyf.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 145
canım belki biliyorsundur ama yinede yazmak istedim. online sitesi şu anda var keramikanın. http://www.keramikashop.com

bende tek tabak ararken buldum bu siteyi. gözümü karartıp aldım. fakat aldığım hizmet karşısında şok oldum. 2 gün içinde hemen sipariş geliyor. ayırıca kırık gelince fotoğraf gönderiyorsun. hemen değişim yapıyorlar. 2 gün içindede kırıklar geliyor. bulaşık makinasında yıkadım sorun çıkmadı desenleri kalpli tabaklarımı :16: fotosu aşağıda. seramik oluşunu ise burada okudum ama sorun yapmıyorum. sonuçta bir süre sonra sıkılıyorum. uygun fiyat alıp bir süre sonra veririm birilerine :34:

Eki Görüntüle 995963
Eki Görüntüle 995971

sevgili RabiaU arkadaşım bu 14 parça kahvaltı takımına resmen aşık oldum ben. Sevgililer Günü dolayısıyla indirimdeydi ama kaçırdım ve şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Aslında marka ve ürün hakkında da bilgim yok. Kullanışı nasıl? Dayanıklı mı? Bana biraz bilgi verir misin rica etsem??

sevgili RabiaU arkadaşım bu 14 parça kahvaltı takımına resmen aşık oldum ben. Sevgililer Günü dolayısıyla indirimdeydi ama kaçırdım ve şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Aslında marka ve ürün hakkında da bilgim yok. Kullanışı nasıl? Dayanıklı mı? Bana biraz bilgi verir misin rica etsem??

Makinada yıkıyorum şu anlık bir sorun yaşamadım. hatta bardağını iş yerinde kullanıyorum. haftada 3-4 kez yıkanıyor. hala desenleri güzel. Seramiklerin daha çabuk kırıldıklarını yazmışlar. ben henüz kırmadım tabaklarımı. :21: Dikkatli davranıyorum üst üste dizerken. sorun olmuyor. ben fiyatını çok uygun bulduğum için aldım. kırılsada içim acımaz zaten bütün tabakların kırılma ihtimali yok değil mi :9:

şimdi ben keramikanın sitesine üyeyim. orada ürün stokta olmadığında ürün stoğa gelince bildir diye bir şey var. bilmiyorum ama stoğa gelince haber verirler sanırım oradan sana. arada birde trendyola falan geliyor keramika. onları yakalarsan da alabilirsin.

Back