- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada 100 tl lik şampuanınız kac ml di? merak ettim, ve hangisiydi? LR dediğinizmi yoksa başka bi markadamı denediniz? okudugumu unuttum kusur bakmayinYanii, evet.. ama 400 ml şampuana 50 tl bana çok geldi nebiliyim, oyuzden dedim..
Demek daha pahalılarıda varmış
Gerçi LR banada tavsiye ettiler ama siz işe yaramıyo diyince bende vazcaydım şimdi..
Umarım vichy işimi görür..
Gece yıkadım ve kaşıntı şimdiden azaldı gibi..
Sizde bi deneyin derim
Ne çok bilmediğim marka ögreniyorum ben bu sitede..Bide çok biliyorum sanırdım ama yok yani şapka çıkarıyorum sizlere hanımlarDucray ya da Davines kepek önleyici şampuanları kesinlikle işe yarıyor. Özellikle Davines'i tavsiye ederim.
Davines İtalyan malı, Ducray ise yanlış hatırlamıyorsam Fransız. Ducray büyük eczanelerde var.Ne çok bilmediğim marka ögreniyorum ben bu sitede..Bide çok biliyorum sanırdım ama yok yani şapka çıkarıyorum sizlere hanımlar
Bu saydiğinız ürünler netten alınan ithal ürünlermi yoksa gidip bulabildiğiniz bi mağaza varmı?
Ben tr de ufak bi ilçedeyim acaba ondanmı duymadım, ama baba evime (Almanya ya) gittiğimdede ki çok giderim çok gezerim, hiç duymadım bunları..oralarda yokmu acabaki
Başarı görmediğiniz doğrumu anladım? yoksa başarı gördüğümüzmü olacaktı? Burçdaşım..Bu arada eşimde kepek sorunu vardı. Kullanıp başarı görmediğimiz yöntemler;
-sirkeli su ve 1 kaşık karbonat eklenmiş sirkeli su (elma sirkesi)
- çam terebentin
- eczanede satılan zavoli mi ne z ile başlayan bir kepek şampuanı (zavoli değil büyük ihtimal ismi)
Kullanıp da sonuç vermeyenler. Başında - olanlar işe yaramadı. Hatta bu kadar ürün kullandık işe yaramıyorsa sen durulayamıyorsun saçını dedim eşime, kendim yıkadım duruladım saçını, yine oldu. Hiçbiri işe yaramadı.Başarı görmediğiniz doğrumu anladım? yoksa başarı gördüğümüzmü olacaktı? Burçdaşım..
(Oda nedemekse) :)
bana hiçbir şey yaramıyor, o yüzden siz kullanabilirsiniz :) ilaç kullanırım yan etki yapar, bitkisel şeyler kullanırım alerjim çıkar vs... LR'dan genel olarak memnunlar ama bende hiçbir etki yapmadığı gibi kepek de yaptı. 250 ml şampuan, tonik ve spreye 110 TL verdim. Şu an ne kadar bilmiyorum ama alacaksanız üye olarak alın.Yanii, evet.. ama 400 ml şampuana 50 tl bana çok geldi nebiliyim, oyuzden dedim..
Demek daha pahalılarıda varmış
Gerçi LR banada tavsiye ettiler ama siz işe yaramıyo diyince bende vazcaydım şimdi..
Umarım vichy işimi görür..
Gece yıkadım ve kaşıntı şimdiden azaldı gibi..
Sizde bi deneyin derim
Canım ben 2 hafta önce saçlarımı kazıttım, böyle bi konu açtım hatta :)bana hiçbir şey yaramıyor, o yüzden siz kullanabilirsiniz :) ilaç kullanırım yan etki yapar, bitkisel şeyler kullanırım alerjim çıkar vs... LR'dan genel olarak memnunlar ama bende hiçbir etki yapmadığı gibi kepek de yaptı. 250 ml şampuan, tonik ve spreye 110 TL verdim. Şu an ne kadar bilmiyorum ama alacaksanız üye olarak alın.